Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από The Marine »

Slade7 έγραψε:
Giorgio123 έγραψε:Καλησπερα συναδελφοι επιτελους το ονειρο εγινε πραγματικοτητα. Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους μας και παμε δυνατα για προπονησεις με προσοχη για τυχον τραυματισμους. Αυριο το πρωι λεω να παω στο Α. Τ. Να ρωτησω για την υγειονομικη καρτελα ποτε περιπου θα την παρουμε. Ετσι για την ιστορια ο κολλητος μου ειναι επιτυχων (στους πρωτους 300) ο οποιος το ψιλο-μετανιωσε και σκεφτεται σοβαρα να μην παει. Οποτε εσεις οι επιλαχων να μην σταματησετε να ελπιζετε γιατι ποτε δεν ξερετε. Ισως υπαρχουν και αλλοι σαν το φιλαρακι μου.

Καλησπέρα φίλε καλή τύχη στα ΠΚΕ μπορείς λίγο να μας πεις τον λόγο που σκέφτεται να μην παρουσιαστεί ο δικός σου ; Να μας κάνεις μια ανάλυση πληροφορίακα να δούμε πάνω κατω σκέψεις από επιτυχόντες Ευχαριστώ.

Δε νομιζω οτι ειναι και δυσκολο να καταλαβει κανεις γιατι να μη θελει καποιος να γινει ειδικος φρουρος. Πολλοι μποροι να ειπαν ''ας κανουμε τα χαρτια μας και βλεπουμε αργοτερα''

Αρνητικα του επαγγελματος που σκεφτονται ολοι:

Μισθος (χωρις επιδοματα) :953 - 1686 (μεικτα) αναλογως τα χρονια.

Επικινδυνοτητα επαγγελματος, και μιλωντας για τους ειδικους φρουρους η επικινδυνοτητα ειναι μεγαλη καθως θα απορροφηθουν οι περισσοτεροι απο Διας (ειναι να μη σου κατσει ενοπλο περιστατικο και πεις ''που σκατα ηρθα'') - Δελτα (καθημερινο ξυλο), δεν πανε για αξιωματικοι σε γραφειακι χαλαρα, ουτε στην τροχαια

Ανθρωπινο δυναμικο μη παραγωγικης σχολης = Δεν εχουν βαθμολογικη εξελιξη

Μη ανακριτικα καθηκοντα (και στα 45 σου ως αρχιφυλακας μπορει να βρεθεις στην πυλη του Α. Τ. Να βαρας σκοπετο)

Συνεπως πρεπει αν γουσταρεις πολυ το επαγγελμα για να το κανεις. Απο τους 1500 οι μισοι σιγουρα δεν ειναι σιγουροι, επισης δεν ξερουν Που πανε να προσληφθουν, δεν εχουν ιδεα τη παει να πει ειδικος φρουρος ειπαν ''παμε να μπουμε στο δημοσιο''

"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
E'MK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από E'MK »

EΊναι κ κάτι άλλο.950 ευρώ για έναν Αθηναίο που ενδεχομένως να έχει σπίτι είναι καλά.950 ευρώ για έναν απο άλλη πόλη, είναι κάτι παραπάνω απο λίγα απο την στιγμή που τα ενοίκια στην Αθήνα (και στην Θεσσαλονίκη) έχουν εκτοξευτεί στα ύψη. Οπότε πιο σημαντικός παράγοντας είναι να το γουστάρεις σαν επάγγελμα πάνω απο όλα.
Giorgio123
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Giorgio123 »

Ετσι ακριβως, απλα τα εκανε και ειπε αμα με παρουν βλεπουμε. Και εγω θα αφησω οικογενειακη επιχειρηση στον αδερφο μου την οποια την γουσταρω οσο τιποτα αλλο και στεναχωριεμαι, αλλα το ονειρο της ζωης μου ηταν η αστυνομια και συγκεκριμενα η ΔΙ. ΑΣ και επειδη δεν περασα απο πανελληνιες μαζευα μορια με Ειδ. Δυναμεις, Διπλωματα κλπ κλπ... Και μην πει κανενας οτι ειμαι και τριτεκνος γιατι ΔΕΝ ειμαι και αρχισει παλι αυτο το βιολι ΕικόναΕικόναΕικόνα
Ομαδα ΔΙ. ΑΣ.
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

Sailor123 έγραψε:Δε νομιζω οτι ειναι και δυσκολο να καταλαβει κανεις γιατι να μη θελει καποιος να γινει ειδικος φρουρος. Πολλοι μποροι να ειπαν ''ας κανουμε τα χαρτια μας και βλεπουμε αργοτερα''

Αρνητικα του επαγγελματος που σκεφτονται ολοι:

Μισθος (χωρις επιδοματα) :953 - 1686 (μεικτα) αναλογως τα χρονια.

Επικινδυνοτητα επαγγελματος, και μιλωντας για τους ειδικους φρουρους η επικινδυνοτητα ειναι μεγαλη καθως θα απορροφηθουν οι περισσοτεροι απο Διας (ειναι να μη σου κατσει ενοπλο περιστατικο και πεις ''που σκατα ηρθα'') - Δελτα (καθημερινο ξυλο), δεν πανε για αξιωματικοι σε γραφειακι χαλαρα, ουτε στην τροχαια

Ανθρωπινο δυναμικο μη παραγωγικης σχολης = Δεν εχουν βαθμολογικη εξελιξη

Μη ανακριτικα καθηκοντα (και στα 45 σου ως αρχιφυλακας μπορει να βρεθεις στην πυλη του Α. Τ. Να βαρας σκοπετο)

Συνεπως πρεπει αν γουσταρεις πολυ το επαγγελμα για να το κανεις. Απο τους 1500 οι μισοι σιγουρα δεν ειναι σιγουροι, επισης δεν ξερουν Που πανε να προσληφθουν, δεν εχουν ιδεα τη παει να πει ειδικος φρουρος ειπαν ''παμε να μπουμε στο δημοσιο''

Όποιος έχει όρεξη και γουστάρει σε 8 χρόνια δίνεις εξετάσεις και γίνεσαι ανακριτικος αρχιφύλακας ωστόσο ένας 22αρης και κάτω μπορεί μόλις γίνει αστυφύλακας στα 30 να δώσει και εξετάσεις για αξιωματικών με πανελλήνιες αλλά και για αρχιφύλακας να δώσει στα 30 στα 35 γίνεται ανθυπαστυνομος μετά αν έχει ακόμα όρεξη πάει Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης και γίνεται υπαστυνομος Β

άνετα με τα χρόνια μπορεί να γίνει υπαστυνομος Α μέχρι και αστυνόμος Α μπορεί να φτάσει όταν θα παίρνει σύνταξη όλα γίνονται θέληση να υπάρχει και όρεξη (επίσης το σωματείο του σεφεαα έχει κερδίσει πάρα πολλά που ξέρετε εάν δεν κερδίσει καποτε να μπορούν οι ε. Φ μετά από 2 χρόνια υπηρεσίας να έχουν δικαίωμα να δώσουν πανελλήνιες για αξιωματικών.

Μαυροσκούφης
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Μαυροσκούφης »

Μετά από πολυυυυυ καιρό πήγα να δω χρόνο στο 1000ρι και απογοητεύτηκα κάπως αφού το χρονόμετρο έδειξε 4:50 Βέβαια προηγουμένως έκανα 20' ποδήλατο με αρκετή ανηφόρα για να φτάσω στο γήπεδο..

Μετά έκανα 2 γύρους τρέξιμο - ζέσταμα

Και πριν ξεκινήσω τη χρονομέτρηση έκανα 5-8' διατάσεις.

Ίσως να ήμουν παραπάνω κουρασμένος, αλλά θα δείξει στις επόμενες ημέρες..

Από τα υπόλοιπα δεν έχω δοκιμάσει κάτι μέχρι στιγμής.

Ύψος έχω 1,82μ και βάρος 87 κιλά.

The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Slade7 έγραψε:Όποιος έχει όρεξη και γουστάρει σε 8 χρόνια δίνεις εξετάσεις και γίνεσαι ανακριτικος αρχιφύλακας ωστόσο ένας 22αρης και κάτω μπορεί μόλις γίνει αστυφύλακας στα 30 να δώσει και εξετάσεις για αξιωματικών με πανελλήνιες αλλά και για αρχιφύλακας να δώσει στα 30 στα 35 γίνεται ανθυπαστυνομος μετά αν έχει ακόμα όρεξη πάει Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης και γίνεται υπαστυνομος Βάνετα με τα χρόνια μπορεί να γίνει υπαστυνομος Α μέχρι και αστυνόμος Α μπορεί να φτάσει όταν θα παίρνει σύνταξη όλα γίνονται θέληση να υπάρχει και όρεξη (επίσης το σωματείο του σεφεαα έχει κερδίσει πάρα πολλά που ξέρετε εάν δεν κερδίσει καποτε να μπορούν οι ε. Φ μετά από 2 χρόνια υπηρεσίας να έχουν δικαίωμα να δώσουν πανελλήνιες για αξιωματικών.

Αυτά που λες ισχύουν. Ο δρόμος μέχρι εκεί όμως είναι μεγάλος. Επίσης οι περισσότεροι άμα κοιτάξεις τους πίνακες είναι 24-25 και πάνω. Που σημαίνει ότι 32-33 χρονών θα γίνουν αστυφύλακες. Πρέπει να έχεις τουλάχιστον κάποιο χρόνο προυπηρεσία ως αστυφύλακας για να μπορείς να δώσεις εξετάσεις για αρχιφύλακας. Οι θέσεις για αρχιφύλακες ανακρητικούς από εξετάσεις δεν είναι και πάρα πολλές όμως που σημαίνει τεράστιος ανταγωνισμός μαζί με αστυφύλακες Π. Σ. Μαζί. Στην τελική όντως όποιος έχει όρεξη το κάνει αυτό που λες αλλά μέχρι τότε θα έχουν περάσει αρκετά χρόνια και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις όρεξη για διάβασμα στα 35 σου και ότι θα επιτύχεις κιόλας, αλλά όλα γίνονται!

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Μαυροσκούφης έγραψε:Μετά από πολυυυυυ καιρό πήγα να δω χρόνο στο 1000ρι και απογοητεύτηκα κάπως αφού το χρονόμετρο έδειξε 4:50 Βέβαια προηγουμένως έκανα 20' ποδήλατο με αρκετή ανηφόρα για να φτάσω στο γήπεδο..

Μετά έκανα 2 γύρους τρέξιμο - ζέσταμα

Και πριν ξεκινήσω τη χρονομέτρηση έκανα 5-8' διατάσεις.

Ίσως να ήμουν παραπάνω κουρασμένος, αλλά θα δείξει στις επόμενες ημέρες..

Από τα υπόλοιπα δεν έχω δοκιμάσει κάτι μέχρι στιγμής.

Ύψος έχω 1,82μ και βάρος 87 κιλά.

Είναι πολλά τα κιλά σου για το ύψος σου σε θέματα στίβου είσαι βαρύς το καλύτερο που έχεις να κάνεις μέρα παρά μέρα διαλειματικες προπονήσεις να συνηθίσει όσο προλαβαίνει ο πνεύμονας να κρατάς ψηλούς παλμούς για 4 λεπτά διότι όλο το πανηγύρι 4 λεπτά είναι προσοχή με τις απότομες γυμναστικές μην πάθετε καμία περιοριστιτιδα στην κνήμη είναι επικίνδυνο ειδικά για βαριά άτομα.

The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ρε παιδιά το αλμα εις μήκος πόσο εύκολο είναι; Δεν έχω καποιο γήπεδο με αλμα εις μηκος στην περιοχη μου και δεν ξερω αν θα μπορεσω να προπονηθω αρκετα; Εχει κανεις καμια ιδεα για τη συγκεκριμενη δοκιμασια; Η αληθεια ειναι οτι την φοβαμαι λιγο
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 152

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Εγώ αν τρεχω με σταθερό τέμπο το βγάζω 4 λεπτα ξεκουραστα αν τρέξω 3.30
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 152

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Πια περιοχι εισαι σαιλορ
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Sailor123 έγραψε:

Αυτά που λες ισχύουν. Ο δρόμος μέχρι εκεί όμως είναι μεγάλος. Επίσης οι περισσότεροι άμα κοιτάξεις τους πίνακες είναι 24-25 και πάνω. Που σημαίνει ότι 32-33 χρονών θα γίνουν αστυφύλακες. Πρέπει να έχεις τουλάχιστον κάποιο χρόνο προυπηρεσία ως αστυφύλακας για να μπορείς να δώσεις εξετάσεις για αρχιφύλακας. Οι θέσεις για αρχιφύλακες ανακρητικούς από εξετάσεις δεν είναι και πάρα πολλές όμως που σημαίνει τεράστιος ανταγωνισμός μαζί με αστυφύλακες Π. Σ. Μαζί. Στην τελική όντως όποιος έχει όρεξη το κάνει αυτό που λες αλλά μέχρι τότε θα έχουν περάσει αρκετά χρόνια και δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα έχεις όρεξη για διάβασμα στα 35 σου και ότι θα επιτύχεις κιόλας, αλλά όλα γίνονται!

Ακόμα και ένας του 91 που μπαίνει τώρα και είναι 28 χρόνων αν έχει ένα πτυχίο ΑΕΙ η ΤΕΙ ήδη στα 36 αστυφύλακας στα 39 αρχιφύλακας με εξετάσεις και στα 41 ή 42 ανθυπαστυνομος όποιος δεν έχει πτυχίο στα 44 ανθυπαστυνομος που συνεπάγεται ότι έχει 4 χρόνια περιθώριο να δώσει για υπαστυνομος Β διότι το όριο είναι έως 48 ετών σίγουρα ένα οικογενειάρχης δύσκολα να ασχοληθεί σε μεγάλη ηλικία για διάβασμα άλλοι μεν σου λέει σιγά μην γίνω ανακριτικος από μη και να έχω ευθύνες ωστόσο πολλοί λίγοι φρουροί επιλέγουν όλο αυτό αν υπάρχει κάποιος τόσο πολύ Καυλω... όλα μπορεί να τα πετύχει μην σταματατε να βάζετε στόχους λοιπόν! Και εννοείται ένα βήμα την φορά.

The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Slade7 έγραψε:
Sailor123 έγραψε:

Ακόμα και ένας του 91 που μπαίνει τώρα και είναι 28 χρόνων αν έχει ένα πτυχίο ΑΕΙ η ΤΕΙ ήδη στα 36 αστυφύλακας στα 39 αρχιφύλακας με εξετάσεις και στα 41 ή 42 ανθυπαστυνομος όποιος δεν έχει πτυχίο στα 44 ανθυπαστυνομος που συνεπάγεται ότι έχει 4 χρόνια περιθώριο να δώσει για υπαστυνομος Β διότι το όριο είναι έως 48 ετών σίγουρα ένα οικογενειάρχης δύσκολα να ασχοληθεί σε μεγάλη ηλικία για διάβασμα άλλοι μεν σου λέει σιγά μην γίνω ανακριτικος από μη και να έχω ευθύνες ωστόσο πολλοί λίγοι φρουροί επιλέγουν όλο αυτό αν υπάρχει κάποιος τόσο πολύ Καυλω... Όλα μπορεί να τα πετύχει μην σταματατε να βάζετε στόχους λοιπόν! Και εννοείται ένα βήμα την φορά.

Πολυ σωστος και διαβασμενος!

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Sailor123 έγραψε:Ρε παιδιά το αλμα εις μήκος πόσο εύκολο είναι; Δεν έχω καποιο γήπεδο με αλμα εις μηκος στην περιοχη μου και δεν ξερω αν θα μπορεσω να προπονηθω αρκετα; Εχει κανεις καμια ιδεα για τη συγκεκριμενη δοκιμασια; Η αληθεια ειναι οτι την φοβαμαι λιγο

Εγώ στην αρχή πηδαγα 3.4 3.6 ήμουν στο όριο είδα βιντεακια στο YouTube έκανα τις κατάλληλες προασκησεις κτλπ τώρα παίρνω σωστή φόρα σηκώνω σωστά ψηλά γόνατα και πηδάω 4.5+ και από την ολυμπιακή ράμπα όπου είναι 3 μέτρα από το χώμα Και πέφτω με πόδια με τον κωλο φοβάμαι ακόμα.

Υ. Γ από τι μου έχουν πει πηδάς από που θέλεις πριν το χωμα και σου μετράνε την απόσταση δεν είναι υποχρεωτικό να πηδήξεις από την άσπρη γραμμή

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Μαυροσκούφης έγραψε:

Με μπερδεύει λίγο η διατύπωση ή απλά κάτι δεν καταλαβαίνω καλά..

"Να μην έχουν καταδικασθεί" (καταλαβαίνω να μην έχεις ποινή)

Μετά λέει για τα αδικήματα, και στο τέλος...

"ή οποιουδήποτε

άλλου εγκλήματος από δόλο τελεσθέντος, για το οποίο απειλείται στερητική

της ελευθερίας ποινής τουλάχιστον τριών μηνών"

(Λέει να απειλείται στερητική της ελευθερίας έστω τριών μηνών)

Τελευταία παράγραφος...

"Υποψήφιοι/ες, οι οποίοι/ες έχουν παραπεμφθεί σε δίκη ή έχουν

καταδικαστεί για κάποιο από τα ανωτέρω αδικήματα, μπορούν να

συμμετάσχουν στις εξετάσεις, αλλά δεν προσλαμβάνονται, αν, μέχρι το

χρόνο έκδοσης της διαταγής πρόσληψης, δεν έχει εκδοθεί αμετάκλητη

αθωωτική απόφαση."

(Είτε έχει παραπεμφθεί είτε έχει καταδικαστεί δεν προσλαμβάνεται αν δεν έχει εκδοθεί αμετάκλητη αθωωτική απόφαση)

Αν μπορεί ας εξηγήσει κάποιος. Ευχαριστώ.

Εάν έχεις δικαστεί πριν 2 3 4 7χρόνια και έχεις αθωωθεί προσλαβανεσαι κανονικά τώρα ένας εκκρεμεί μια δική στο όνομα σου και δεν έχει βγει απόφαση μπορείς να πάρεις μέρος στην προκήρυξη κανονικά να δώσεις ΠΚΕ να περάσεις κτλπ κτλπ ΟΜΩΣ δεν μπαίνεις στο σώμα μέχρι να βγει αθωωτική απόφαση που σημαίνει ότι αν βγει σε 1 2 3 χρόνια αθωωτική απόφαση θα μπεις τότε παρόλο που θα έχεις περάσει από φέτος αυτά.

3η ΜΑΛ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από 3η ΜΑΛ »

Εγώ όταν είχα δώσει στο παρελθόν για αστυφυλάκων υπήρχε μία γραμμή σήμανσης στο χώμα η οποία δηλωνε και το όριο. Για κάποιον ο οποίος δεν έχει περιττά κιλά η έχει κάποια φυσική κατάσταση δεν είναι δυσκολα. Οι υπόλοιποι σίγουρα θέλουν κάποια προσπάθεια παραπάνω. Έχω δει άτομα να κόβονται και στο χιλιαρι και στο μήκος και στα εκατό.. αλλά έχω δει να περνάνε και κοπέλες στη σφαίρα χώρις να έχουν πιάσει το όριο.. μόνο και μόνο επειδή έφτασαν μέχρι την τελευταία δοκιμασία. Θυμάμαι όταν έδωσα ξεκινήσαμε 8 άτομα και μείναμε μόνο 3 στο τέλος. Και ήμασταν μόνο 18 ετών τότε.. που υποτίθεται έχεις κάποια καλύτερη φυσική κατάσταση.

Think less..Live more...
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες