Αποτελέσματα Επιλαχόντων ΕΠΟΠ ΣΞ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kallitexnis »

βασιλης έγραψε: Μπειτε στο αρμυ τα αποτελεσματα βγηκαν και περασα ειδικες δυναμεις Χειριστής επικοινωνιακών συστημάτων ΔΒ των Ειδικών Δυνάμεων αν ειναι κανεις σε αυτην την ειδηκοτιτα ας μου πει

Τι ειδικότητα είχες δηλώσει;
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από sauraki....4 »

Λοιπον παιδια... Για να καταλαβαινομαστε... Γραφει επιλαχων που σημαινει οτι δεν εχουμε περασει... Αλιως 8α εγραφε επιτυχων ασε που τα ΟΝΟΜΑΤΑ εχουν βγει στα Νεα... Και αφηστε που ειναι ολοι ΒΙΣΜΑΤΙΕΣ... Πχ... Μια κοπελα (90 κιλα φουλ καπνιστρια επεσε κατω στο χιλιαρι) δηλωσε υγειονομικο και περασε διαβιβασεις! ΟΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚΚ! Τελος παντων Δε κατακρινω το μεσον. Αλλα ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ! Τοσο χαλι... Τι να πω... Παιδια Κουραγιο παμε μπροστα ρε... (θοδωρη Αστα) !
Θοδωρής
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 13
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Παιδιά μια ερώτηση έχω ακούσει ότι αν είσαι φαντάρος και κάνεις τα χαρτιά σου για εποπ σε ¨"παίρνουν πιο εύκολα"αληθεύει; Γιατί εγώ Μάιο θα μπω μέσα
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Πρεπει να εχεις επιπελον καποια μορια... Δες την προκυρηξη Τι αναφερει!

Θοδωρής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Και κάτι άλλο όσοι βάλετε βύσμα στην επόμενη προκήρυξη και ακούτε τις μπαρούφες που σας λέει ότι είστε μέσα και καλά έδωσα τα χαρτιά σου στο Γ. Ε. Σ να σε ειδοποιούσουν σίγουρα και ότι είσαι με κόκκινα γράμματα για να μπεις μην ακούσετε τίποτα από όσα λέει γιατί πολλή άπλα έχετε φάει γερο κορόιδεμα και να σας πω τι θα λέει από μέσα του το μέσον σας;(ας βγω εγώ στις εκλογές και δεν πα να γίνεις ότι θέλεις χ... Α) όλοι είναι καλοφαγάδες για την πάρτι τους όλα. Μονό στρατιωτικό βύσμα να βάλετε που ξέρει συνταγματάρχη, υποστράτηγο κτλ... Αυτοί είναι μέσα στα πράγματα όχι οι πολίτικοι

Υ. Γ πλεον ο στρατος εχει γεμισει βυσματα και οχι πραγματικα στρατογκ@βλους που γουστραρουν πραγματικα τον στρατο
Θοδωρής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Καλλιτέχνη εσύ που είσαι μέσα στο στρατό και ξέρεις κάτι παραπάνω από εμάς μήπως γνωρίζεις να μου πεις αν κάποια στιγμή η προκήρυξη που βγάζουν για εποπ κάποια μέρα θα φτάσει να είναι στις πανελλήνιες;
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Velerefontis »

Αυτη η φημη κυκλοφορει εδω και αρκετο καιρο. Το θεωρω ομως αρκετα δυσκολο να γινει, αλλα ακομα και αν γινει θα εχει πολυ χαμηλες βασεις, οπως ειχε η σχολη εμποροπλοιαρχων οταν μπηκε στις πανελληνιες, δηλαδη 3,5 με 4
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από tzovana18 »

Θοδωρη ναι θα συμφωνησω σε αυτο που λες εχεις δικιο αλλα οχι και απολυτο ειναι μερικα παιδια που ενω μπορει να εχουν βαλει βισμα και να ειναι στρατοκ@@@@λοι γιατι πολυ απλα ξερουμε πως δεν μπορουμε να μπουμε αλλιως χωρις καποιος να μας σπρωξει εναι πολυ λυπητερο να προσπαθεις να μπεις καπου οπου αξιζει να μπεις και να εχεις τα απαραιτητα προσοντα και να μην σε αφηνουν να περασεις επειδη δν εχεσι καποιον να σε σπρωξει!
Θοδωρής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Τι να πω ρε βελερεφοντι αν το κάνουν όμως αυτό θα χάσουν τους νέους ψηφοφόρους τους
sauraki....4
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Ναι θοδωρη και τωρα ξερεις συγκηνηθηκαν... Με τοσα που εχουνε κλεψει Αγαπητε μου... Δν εχουν αναγη για μια δεκαετια εσενα και εμενα κα τον καθενα Πιστεψε με... Ξερουν οτι εμεις τους εχουμε αναγκη. Αλλα Ενταξει Ο ανθρωπος εχει ορια... Και ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ στο ρεζιλι... Δε μιλαω για τη προκυρηξη γενικα αναφερομαι. Αυτα
sasa
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από sasa »

Παιδια κ γω μια απ τα ιδια λοιπον. Επιλαχων! Χαχαχαχαχαχα

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Marina2 »

Δεν πειραζει Σασα μου τωρα ηρθε η καινουρια προκηρυξη. Ισως να εισαι πιο τυχερή!
sasa
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από sasa »

Την τυχη την χρειαζομαι οπωσδηποτε μαρινακι μου γιατι δε μπορω να καταλαβω τι αλλο να εκανα. Σε ευχαριστω κ το ευχομαι κ σε εσενα κοριτσι μου. Να σου πω κατι το χω παρει κατακαρδα, διοτι σε ολα ημουν αψογη οπως κ τοσα αλλα παιδιακ φαγαμε την πατατα! Ειδα πολλα "βουβαλια"να μην μπορουν να σηκωσουν τα ποδια τους κ ελεγα πως θα περασουν αυτοι (ηταν η 1 φορα που εδινα) τι να πω ελεος λιγακι συγγνωμη γι αυτα που γραφω αλλα νομιζω οτι θα εκραγω.

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Marina2 »

Σασα εγω δεν θα την χρειαστώ γιατι δεν θα κάνω τα χαρτιά μου! Ευχαριστώ πάντως. Και εμενα η πρωτη μου ηταν και μάλλον η τελευταια για στρατό ξηρά! Γιαυτό να κάνετε καλή Επιλογή και καλή επιτυχία σε ολους!
sasa
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από sasa »

Σε ευχαριστω πολυ κοπελα μου Κ το ευχομαι κ σε σενα σε οτι επιλεξεις!1Εικόνα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης