Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
δημητρης98

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Ποσοι ειχαν ιεκ?
E'MK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από E'MK »

Μια χαρά θα μπει φιλαράκι. Ξέρει πολύ καλά τι θα λέει στα ψυχομετρικά.
Άβαταρ μέλους
2ltd
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από 2ltd »

Slade7 έγραψε:
Player7 έγραψε:Στους 1200 επιτυχοντες υπαρχουν 779 τριτεκνοι-πολυτεκνοι!Μονο αηδια για το μπουρδελο κρατος, τιποτα αλλο!

Εφόσον δεν βαριέσαι να μετράς μπορείς να μου μετρήσεις πόσοι επιτυχών πολύτεκνοι-τριτεκνοι υπάρχουν με ηλικία 91 92 93 ; Για να δούμε στατιστικά πόσοι πήραν τα "χαριστικά μόρια φέτος Όπως λέτε"

τριτεκνοι πολυτεκνοι μακραν πιο σιχαμένη κατηγορια στην ελλαδα παντου προνομία σειρά μου δυο παιδιά εισόδημα οικογενειακό 8000 και έμεινε εκτός σπουδάζει την αδερφή στου τσοντάρει στην οικογένεια αλλα ξεχασα οι τριτεκνοι αξιζουν περνανε δύσκολα οι υπόλοιπη κάνουμε ζωαρα, αλλα αμα μοριοδοτουσαν διαφορετικα λυκειο πχ βαθμος επαλ χ50 ενω γενικου χ100 αν δινανε μορια σε παιδια αστυνομικων θα κλεγατε σιχαματα
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Player7 »

Δε με ενδιαφερει καμια αλλη προκηρυξη εκτος της Αστυνομιας. Δευτερον μπηκαν ατομα σε αυτη τη προκηρυξη με 13 απολυτηριο διοτι ηταν πολυτεκνοι, οποτε λες πιπες!Τριτον και γω χαλασα λεφτα για διπλωματα και δεν ανεχομαι να με προσπερναει ο τριτεκος με ουρανοκατευατα 200 μορια!

Το απολυτηριο μου το εριξαν οι πανελληνιες που εδωσα 2 φορες, τη δευτερη φορα για 500 μορια δε μπηκα στην Αστυφυλακων εγραψα πανω απο 15.000 μορια πανελληνιες!

Αντε για υπνο τωρα θα τα πουμε σε δυο χρονια!

Άβαταρ μέλους
Storm
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Storm »

Οταν δεν εισαι πολυτεκνος ή τριτεκνος και θελεις να τους συναγωνιστεις αυτους σε μια προκηρυξη, η οποια ολα τα τελευταια χρονια που βγαινει ειναι ιδια σχεδον με μικρες αλλαγες αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να πας και να. βγαλεις το μαξ τον δικαιολογητικων που ζητανε και μπορεις για να εισαι σε θεση να. τους φτασεις και να τους περασεις! Αν πας με λογικη τι ειναι δικαιο και τι αδικο. συγγνωμη αλλα εισαι βαθια νυχτωμενος... Πας με τη λογικη του τι μπορεις να κανεις για να βελτιωσεις τον. εαυτο. σου εναντι των αλλων και πως θα γινεις καλυτερος με τα υπαρχοντα δεδομενα... οχι με τα αν ουτε τα μπορει... Εγω προσωπικα αυτο που θα εκανα και εκανα ηταν αυτο, μεχρι και διπλωμα γ κατηγορια πληρωσα να βγαλω , τσαμπα λεφτα δλδ εκ του αποτελεσματος ενω ηξερα οτι δεν. γινονται. εξετασεις ετσι μονο και μονο για μια ελαχιστη πιθανοτητα μπας και αλλαξει. τπτ τελευταια στιγμη και αρχισουν οι εξετασεις που χαν παγωσει και το προλαβω... και. δεν ειναι. οτι. ειχα ισα ισα μορια. αλλα μ αυτα τα εκατο. θα πηγαινα 3000+, δλδ Ενισχυεις Ακομα Τη Θεση Σου...

Καθε Εξτρα. μοριο Ενίσχυε Τη Θεση Του Καθενος Εναντι. των. αλλων...

Ομως Πολλοι Που Δεν Το Παραδεχονται Που Ειχαν 2500 Ή 2550 Επαναπαυτηκαν Σ Αυτα Και ΝομιζΑν Οτι Θα Ηταν Αρκετα Κοιτωντας Παντα Την Προκηρυξη Του 11...

Απο την Αλλη Αν Ειχε Ανεβει 1 Χρονο Το Οριο Και Πηγαινε Στα 29 Οπως Ειναι Στους Λιμενοφυλακες Ας Πουμε, Θα Ανεβαινε Λογικα Κι Αλλο Η Βαση Και Θα Υπηρχε Παλι Περισσοτερος Αντσγωνισμος Αρα Παλι Πολλοι Θα Μεναν. απ Εξω Απο Αυτους Που Τα Χαν Σχεδον ΣιγΟυρο Οτι Θα Μπουν Συμφωνα Με Την Προκηρυξη ΤοΥ 11...

Οταν ολα ειναι Ρευστα, Απλα ΒοηθαΣ Τον Εαυτο Σου Με Τα Περισσοτερα Εφοδια Που Μπορεις. Αλλιως ΠαιΖΕις Με Τις Πιθανοτητες Και Αλλες Φορες Βγαινει Αλλες Οχι..

E'MK

Δημοσίευση από E'MK »

Πωωω μπηκα να δω τι γίνεται κ συνεχίζετε για τους τρίτεκνους. Απο το πρωί το ίδιο τροπάριο. Πείτε καμία πρόβλεψη για το πόσοι θα κοπούν στα ΠΚΕ εμείς που είμαστε επιλαχόντες στην 50άδα κ αφήστε την γκρίνια. Εδώ δώσανε πράσινο μπερέ στον Ποτσέπη, που γνώρισα αληθινά κομάντο που τους κόψανε, η τριτεκνία σας πείραξε.
Άβαταρ μέλους
LongLive
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από LongLive »

Τι να πω ρε φιλε Η Ελλαδα τρωει τα παιδια της... Υπαρχουν πολλες παραμετροι που θα πρεπει να ληφθουν υπ'οψιν. Αλλα δεν ειναι βιοπαλαιστες μονο οι πολυτεκνοι
Άβαταρ μέλους
2ltd
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από 2ltd »

MIXALHS GLOCK έγραψε: player7 δε θα βαρεθηκες ρε φιλε να γκρινιάζεις; Ας μάζευες περισσότερα μόρια να περνούσες και τους τριτεκνους και όλους.

Ασε λίγο τους επιτυχόντες να συζητήσουμε περι των δοκιμασιών που έρχονται!

εισαι τερμα ασχετος με περναει ατομο επειδη εχει 300 μορια απο τριτεκνια πολυτεκνια που αν δεν τα επερνε θα ηταν 600 θεσεις κατω απο εμενα με λιγοτερα χαρτια
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Ξέρω δεα ειδικών που δεν μπήκε ενώ μεγάλωσε σε ορφανοτροφειο. Σε αυτόν να πάτε να πείτε να βγάλει proficiency,2η γλώσσα και ιεκ.

Αλλά εντάξει μπήκε ο Αλντο ο αλβανος ο 3τεκνος.

E'MK

Δημοσίευση από E'MK »

Διόρθωση: Πράσινο μπερέ κ ΔΕΑ
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Μπραβο σου συχγαρητηρια για τα μορια σου. Εγω βλεποντας πανω απο 100 τριτεκνους να με προσπερνανε παιρνοντας το 200αρι ενω κανονικα δε το δικαιουνταν, εχω δικαιωμα να νιωθω αδικημενος.

Και δεν ειμαι μονο εγω ειναι κι αλλοι... οσο και. να μη το παραδεχεστε δε νοειται να μπαινουν 780 ατομα στα 1200 λογω τριτεκνιας-πολυτεκνιας!

Εμενα μου το παραδεχτηκε μεχρι και αποστρατος Ταξιαρχος που ο γιος του μπηκε κιολας ως τριτεκνος φαντασου! Μου λεει θα γινει χαμος με αυτο που εγινε!

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Player7 »

Μαλλον κανετε οτι δε καταλαβενετε... δε διαμαρτυρομαι για αυτους που εχουν πανω απο 2800 κ ειναι τριτεκνοι. Διαμαρτυρομαι γι αυτους που με προσπερασαν με τα μορια της τριτεκνιας ενω ειχαν πιο λιγα χαρτια απο μενα; Δε το καταλαβενετε δε σας κοβει?

Σημαινει οτι εγω ειχα περισσοτερα προσοντα-μορια απο αυτους, αλλα με υπερπηδησαν με την τριτεκνια και ξαφνικα βρεθηκαν επιτυχοντες. Αρα αφηστε τη καραμελα ας εβγαζες κι αλλα χαρτια!

Να ειστε αντικειμενικοι.

Diasdea
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Diasdea »

Player 7 μας έχεις ζαλίσει... σε γλεντήσε ο ποτσεπης(αγάπη μόνο) που δεν είναι τριτεκνοσ
Άβαταρ μέλους
Storm
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Storm »

Player7 έγραψε:Μπραβο σου συχγαρητηρια για τα μορια σου. Εγω βλεποντας πανω απο 100 τριτεκνους να με προσπερνανε παιρνοντας το 200αρι ενω κανονικα δε το δικαιουνταν, εχω δικαιωμα να νιωθω αδικημενος.

Και δεν ειμαι μονο εγω ειναι κι αλλοι... οσο και. να μη το παραδεχεστε δε νοειται να μπαινουν 780 ατομα στα 1200 λογω τριτεκνιας-πολυτεκνιας!

Εμενα μου το παραδεχτηκε μεχρι και αποστρατος Ταξιαρχος που ο γιος του μπηκε κιολας ως τριτεκνος φαντασου! Μου λεει θα γινει χαμος με αυτο που εγινε!

Καταλαβαινω τι λες αλλα για να λεμε του στραβου το δικιο αφου ολοι πανε με τα κριτηρια της προκηρυξης του 11 και δεν ειχαν. προβλημα μ αυτα, εχουμε και λεμε:

Για να μαστε δικαιοι. πρεπει απο τους 780 που λες να αφαιρεσεις τους πολυτεκνους (και στις προηγουμενες τα παιρναν. δεν αλλαζει τπτ εδω)να δουμε ποσοι τριτεκνοι μενουν, να μετρησουμε ποσοι απο αυτους ειναι του 91,92,93 που δε θα επαιρναν κανονικα τα μορια τοτε και μετα απο αυτους παλι να υπολογισουμε ποσοι αν τους ξεραμε μπορει να ηταν φοιτητες ωστε να μπορουσαν ακομα να τα παρουν συμφωνα με αυτα που οριζει. το ασεπ και τα χε υιοθετηση τοτε το. υπουργειο προστασιας του πολιτη και. να βγαλουμε εναν τελικο αριθμο απο αυτους του που δε θα τα παιρναν με. τπτ το 11 και τα πηραν τωρα, ωστε να δειτε τη βαση παλι και πως θα πηγαινε το πραγμα...

Μονο ετσι κατα τη γνωμη μου μπορει να μιλησει καποιος με πραγματικα στοιχεια..

E'MK

Δημοσίευση από E'MK »

Κάποιος να τον μπλοκάρει ρε. Απο το πρωί, σταματημό δεν έχει. Μάθε να χάνεις, η ζώη δεν έχει ''new game''. Κ πριν πεις για βολεμένους, αυτό στο λέει ένας επιλαχών.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες