Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Slade7 »

Ε. Κ. Α. Μ 1 έγραψε:Απλά επειδή λέει ότι χρειάζεται πολλές εξετάσεις εννοώ πολλές ειδικότητες δεν γίνεται να πας σε έναν. Αλλά αφού μπορώ σε ιδιώτη μπορώ και στο νοσοκομείο. Καλώς

Εννοείται ότι μπορεις και σε δημόσιο νοσοκομείο για να μην πληρώσεις. Διότι αν πας σε όλες σε σε ιδιώτη πάει

Ε.Κ.Α.Μ 1
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Ε.Κ.Α.Μ 1 »

Ναι αυτό θα μου βγει ο κούκος αηδόνι
Άβαταρ μέλους
Nickthegreek7 7
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Nickthegreek7 7 »

Εδώ μπήκε ο "αγάπη μόνο" ειδικός φρουρός" .. Ελλάς το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει.. ένα μεγάλο μπουρδελοοοοοοο
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Player7 »

Δε τον βλεπω καλα στα ψυχοτεχνικα αν τον γνωρισουν ποιος ειναι, εκτος αν εχει βυσμα!
Άβαταρ μέλους
Nickthegreek7 7
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Nickthegreek7 7 »

Ακόμα αυτόν να δούμε αστυνομικό.. τι να πω θεέ μου.. κάτι δε πάει καλά σ' αυτή τη χώρα.. σίγουρα..
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από wolver »

Παιδιά ο τύπος απλά πουλάει μια περσόνα γτ ξέρει ότι υπάρχουν ηλίθιοι που του δίνουν δημοσιότητα. Εάν όλα αυτά που λέει τα εννοεί στα ψυχοτεχνικα δεν θα περάσει ούτε με σφαίρες... Θέλουν μετρημένα και συνειδητοποιημένα παιδιά!!!
Άβαταρ μέλους
LongLive
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από LongLive »

Μαγκες καλησπερα, βλεπω οτι πολλοι εδω μεσα διαμαρτυρεστε για τα μορια τριτεκνων, πολυτεκνων. Εγω θα πω οτι καλα κανανε και αρπαξανε την ευκαιρια που τους δοθηκε και την αξιοποιησαν θα επρεπε να επιρριπτουμε το φταιξιμο στην πολιτεια ομως και οχι στους αλλους... Ολοι το ιδια θα καναμε... Εχω ομως μια ευλογη απορια... Γιατι δεν δινουν και επιπλεον μορια σε οσους ανηκουν σε μονογονεικες οικογενειες η σε αυτους που εχουν στην οικογενεια τους ατομα με ενα συγκεκριμενο ποσοστο αναπηριας ; Αυτο δεν θα ηταν σωστο ;
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ »

Ο ποτσεπης έχει ένα αδελφό πού υπηρέτησε και αυτός δόκιμος ειδικών δυνάμεων.. ξεκολλάτε μπορεί να είναι ο αδερφός του. Και είναι πόλυ καλό παιδί.
Άβαταρ μέλους
markos91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από markos91 »

motorhead έγραψε:έχω βαρεθεί να ακούω ασυναρτησιεσ... εχω βαρεθεί να φταίνε πάντα οι άλλοι και πότε ο εαυτός μασ...

κάνεις δεν αναλαμβάνει το μερίδιο ευθύνης του...

οι πολυτεκνοι κια οι τριτεκνοι έπαιρναν μόρια σε όλες τις προκυρηξεις από το 7 εως το 11...

το μόνο που άλλαξε ήταν ότι σε αυτήν εδώ πήραν τρεις γενιές τα 200 αυτά μόρια της τριτεκνιας 91-92-93...

ακόμα όμως και αυτοί σε αριθμό δεν ξεπερνούσαν τους 200-300 και πολλούς λεω, οι οποίοι σε βάση μεταφραζονται στα 2600...

ολοι εσείς με τα 2600 και κάτω ακόμα και τον περιορισμό σε ηλικία να είχε η τριτεκνια θα ήσασταν στην 2000 θέση κια πάλι...

είναι απλή λογική, είτε θέλετε να το καταλάβετε είτε όχι...

όταν προσδοκας σε μια προκυρηξη δεύτερο βαθμιας εκπαίδευσης φροντιζεις να εχεις όσο το δυνατόν μεγαλύτερο απολυτήριο και εάν δεν είσαι μέσα σε κάποιο κοινωνικό κριτήριο φροντιζεις να βγαλεις όσο το δυνατον περισσότερα πράγματα μπορεις που να σου δίνουν μόρια...

οποιος δεν το έκανε δεν φταινε οι άλλοι άλλα ο εαυτος του που πχ δεν διάβασε να βγάλει ένα αξιοπρεπες απολυτήριο, που δεν έμαθε μια ξένη γλωσσα, μια δεύτερη ξένη γλώσσα και ότι θα μπορούσε να τον κάνει ανταγωνιστικο στην αγορά εργασιασ...

τα άλλα είναι δικαιολογίες του κωλου από παιδιά που θέλουν να μπουν κάπου χωρις να κοπιασουν, ε λοιπόν δεν γίνεται...

ο καθενας οπως στρώνει κοιμάται...

οχι και λες μπουρδες. εγω προσωπικα αμα ειχα αυτα τα εξτρα 200 μορια απο το πουθενα θα ημουν μεσα αυτην την στιγμη. απλα και ωραια

Άβαταρ μέλους
Strike13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Strike13 »

Είναι και οι δύο στους επιτυχόντες.
Άβαταρ μέλους
koutsas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από koutsas »

Πολύ σωστό
Άβαταρ μέλους
koutsas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από koutsas »

Longlive
Άβαταρ μέλους
SierraV
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από SierraV »

LongLive έγραψε:Μαγκες καλησπερα, βλεπω οτι πολλοι εδω μεσα διαμαρτυρεστε για τα μορια τριτεκνων, πολυτεκνων. Εγω θα πω οτι καλα κανανε και αρπαξανε την ευκαιρια που τους δοθηκε και την αξιοποιησαν θα επρεπε να επιρριπτουμε το φταιξιμο στην πολιτεια ομως και οχι στους αλλους... Ολοι το ιδια θα καναμε... Εχω ομως μια ευλογη απορια... Γιατι δεν δινουν και επιπλεον μορια σε οσους ανηκουν σε μονογονεικες οικογενειες η σε αυτους που εχουν στην οικογενεια τους ατομα με ενα συγκεκριμενο ποσοστο αναπηριας ; Αυτο δεν θα ηταν σωστο ;

Εμεις μαλλον φιλε στην Ελλαδα ειμαστε παιδια κατωτερου θεου λογω μονογονεικης οικογενειας η αναπηρια Γονιων, κοιτα να φυγεις αμα εισαι νεος εξωτερικο να φτιαξεις τη ζωη σου παρα να κατσεις στο κρατος των βολεψακιδων του βυσματος και του μπάχαλου

FENDIMASTER
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από FENDIMASTER »

Εικόνα
Commando Squadron B
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Commando Squadron B »

Είστε ίδιοι με αυτούς που έλεγαν 5 Αυγούστου μόνο στην Ελλάδα υπάρχει όριο ηλικίας. Επειδή τόσα χρόνια δεν έβγαλε η κάθε κυβέρνηση ήθελαν τώρα ντε και καλά να ανέβει το όριο. Το ίδιο λέτε τώρα και εσείς μονο στην Ελλάδα δεν υπάρχει ποσοστό πολυτέκνων κλπ κλπ κύριοι. Το ξέρετε εδώ και ένα μηνα ότι έτσι έχει η προκυρηξη και τα χαρτιά σας τα κάνατε με την θέληση σας μάγκες. Όπως και εγω ήξερα μάγκες ότι χάλασα τα διπλάσια λεφτά και το διπλάσιο διάβασμα για να πάρω το Γ για ΜΟΝΌ 100 μόρια παραπάνω από άλλους που έχουν απλά για αυτοκίνητο. Όπως και εγώ ήξερα εξαρχής ότι το 125 που έχει η γκόμενα παίρνει τα ίδια με το απεριόριστο που έχω εγώ.

Σοβαρευτείτε και σκεφτείτε ότι αύριο μεθαύριο στην Αθήνα θα θέλετε οι 774 πολύτεκνοι να φωνάζουν όταν δουν εμένα που έκανα σε 5 λεπτά το 1000ρι. Θα θέλετε να ξανά φωνάξουν όταν εγώ σκάσω με μανίκι τατου και 1.65 ύψος για να μπουν παιδιά από πίσω που το αξίζουν. Όπως από πίσω είστε και εσείς που κράζετε.

Αυριο θα βγάλει το λιμενικο 13.5 κατώτατο απολυτήριο γιατί έτσι γουστάρει. Πήγαινε εσύ player7 ξανά σε στε, με, σε και ότι άλλο έχει γιατί στο λύκειο πέταγες χαρταετό και έχεις 13 τώρα και δεν σε συμφέρει.

Πραγματικα όμως με την έκταση που δίνετε κάνα δυο εδώ μέσα στο θέμα και όταν κάθε σελίδα έχει μήνυμα σας για την πολυτεκνια. Κάθε σελίδα όμως, οπως έκαναν οι άλλοι με την ηλικία όταν εσείς είχατε άγχος να μάθετε νέα για την προκυρηξη δείχνετε πόσο ίδιοι ειστε. Κάποιοι εδώ μέσα θέλουν να μάθουν και να συζητήσουν αλλά θέματα. Κάνετε ότι θέλετε και κυνήγηστε το όσο μπορείτε γιατί για εμένα έχετε δίκιο κάπου και καταλαβαίνω πως νιώθετε αλλά εδώ κουράσατε.

ΥΓ1. Από το 2012 δεν μάζεψα ούτε ένα μόριο. Μπορούσα εύκολα με ένα proficiency και το ιεκ αντί να πάω να σπουδάσω στο ΤΕΙ να είμαι τώρα στα 3000++μόρια και δεν θα με κουνουσε κανενας. Ποιος φταίει; Το κράτος, ο πολύτεκνος η εγω;

ΥΓ2. Δεν είμαι ούτε τριτεκνος ούτε πολύτεκνος και δεν θα ξανά απαντήσω σε κανέναν για αυτό το θέμα. Το λέω φιλικά για να σκεφτείτε ότι σε λίγες μέρες τα παιδιά αυτά θα θέλετε να φωνάξουν για εσάς που είστε επιλαχών όταν δουν κάτι στραβό εκεί μέσα.

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες