Αποτελέσματα Επιλαχόντων ΕΠΟΠ ΣΞ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Μαγδαλένα
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Μαγδαλένα »

Ρε παιδια, του Jimmy του εβγαλε επιλαχων στην ειδικοτητα π δηλωσε αλλα με πρασινα γραμματα... Εχει καμια διαφορα;(επισης η ειδικοτητα π δηλωσε δεν υπαρχει στν καταλογο) τι σημαινει αυτο;
energy
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από energy »

ΣΟΒΑΡΑ; Χαχα Α ρε τζιμη εσυ ειδες κ πρασινα γραμματα.. Ας παρει ενα τηλ να δει!
energy
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από energy »

καποιος έγραψε: Για τα ατομα ποθ περασαν τα 181

εχει βγει ηδη στο ιντερνετ ονομαστικη λιστα με τα ονοματα των επιλαχοντων.

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Marina2 »

Μαγδαλένα έγραψε:Ρε παιδια, του Jimmy του εβγαλε επιλαχων στην ειδικοτητα π δηλωσε αλλα με πρασινα γραμματα... Εχει καμια διαφορα;(επισης η ειδικοτητα π δηλωσε δεν υπαρχει στν καταλογο) τι σημαινει αυτο;
Α δεν υπάρχει η ειδικοτητα του τοτε δεν πηρανε καθολου σε αυτην! Οποτε και τζιμμι ειναι εκτος!
energy
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από energy »

Τι να πω βρε παιδια; Και του βγαλανε οτι ειναι επιλαχον με πρασινα γραμματα;

energy
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από energy »

Κατι ακομα. Αν γνωριζει καποιος ας απαντηση. Μηπως ανακοινωσουνε και αλλες ειδικοτητες; Εεεεε; Εικόνα

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tzovana18 »

energy σου μιλαω ειλικρινα μακαρι να ειναι ετσι οπως τα λες... Αλλα δν το πολυ πιστευω γιατι εχει βγει προκυρηξει με περισοοτερα ατομα, αρα θεσειςπ ου δν καλυφτηκαν απο τους επιλαχωντες υποψιαζομαι οτι θα καλυφτουν απο τους επιτυχων εποπ 2009 αυτα που λεω δν ειναι στανταρ μπορει να βγει οντως και αλλη λιστα εγω το ευχομαι αλλα δν πιστευω θα τα βγαζανε ολα μαζι, πλησιαζουν εκλογες και θελουν ψηφους απο ποιους θα της παρους απο επιλαχωντες; Δν νομιζω θα γινει πανικος σιγουρα και σε αυτη την προκυρηξη! Και θελω να συμφωνησω με το παιδι m15a4c.q.b Μην τα ισοπεδωνουμε ολα αυτο που ειπε η Iris ηταν η μεγαλυτερη βλακεια και που εχω ακουσει ποτε δν γινετε αυτο το πραγμα να δωσουν τα επομενα μεγαλα βισματαπ που θα μπουν για ΕΠ. ΟΠ Για ΣΕΕ η για ΣΜΥ δλδ ελεος αυτα που λες να τα σκεφτεσαι και να μην λες πραγματα που ολοι εδω ξερουμε οτι δν αληθευουν!

energy
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Δημοσίευση από energy »

Τζοβανα Κ εγω ευχομαι να ειναι αληθεια αυτο που εμαθα. Ομως υπαρχουν επιλαχοντες που εχουνε φαει δουλεμα αρκετο. Οπως ειπες πλησιαζουνε εκλογες. Γιατι να χασουνε κ αυτους; Ε;

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Στην ερωτησει σου μαλλον δν υπαρχει απαντηση και ξερεις γιατι το λεω αυτο; οσοι μπηκαν τωρα και καλα λενε πως μπηκαν γαλαζιοι θα τους ψηφισουν αυτοι τωρα και καλα δν ξερω... αμα γινει αυτο... θα ειπαν στους επιλαχωντες που θα εχουν κανεναν καλο γνωστο οτι αμα δν χασουμε στης τωρινες εκλογες θα γινει και κατι τωρα αυτη ειναι η δικια μου εκδοχη αλλα δν τους χαλαει να τους χτυπησουν την πορτα και οι επομενοι υποψηφιοι εσυ τι λες;

m15a4c.q.b
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από m15a4c.q.b »

Παιδια μην ασχολουμαστε και με τα πολιτικα του τοπου τωρα δεν ειναι ωρα για αυτα μονο και μονο που βγηκε καινουργια προκυρηξη στα καπακια απο την προηγουμενη μας συμφερει και θα επρεπε να χαιρομαστε και 2000ατομα αυτη τη φορα! Κατι ειναι και αυτο και για πρασινους και για μπλε και για ολους μας μην απελπιζομαστε τωρα.

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εννοειται πως χαιρομαι που βγηκε η καινουρια προκυρηξει μην το συζηταμε αυτο δν απελπιζομαι αλλα βλεπω την πραγματικοτητα και η πραγματικοτητα δν μου αφηνει αλλα περιθωρια να πεταξω απο χαρα!
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Μηπως εννοεις οτι θα παρουν κρυφα επιλαχοντες με βυσμα;
ειμαι περιεργος!Εικόνα
fantomakis85
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από fantomakis85 »

Παιδια εγω μπηκα πατισα την ταυτοτητα μου κ μου εβγαλε παλι οτι ειμαι επιλαχων. Με τα μορια μου... Τωρα το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να καταλαβω αν θα παρουν κ αλλους επιλαχων. Αμα ηταν δεν επρεπε να μου λεει επιλαχων αλλα οτι κοβομαι. Ετσι δεν ειναι η κανω λαθος; Αλλα να μου πειτε κανεις δεν ξερει... Εδω δεν ξερουν αυτοι τι θα κανουν θα ξερουμε εμεις; ... :)
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Γενικα σε ολες τις προκυρηξεις παραμενεις επιλαχων μεχρι να βγει η επομενη προκυρ. Το ξερω καλα αυτο γιατι δινω συνεχεια σε διαφορες, για παραδειγμα δινεις για να διοριστης σε τραπεζα και μπορει να σε καλεσουν ακομα κ μετα απο 2χρονια. τωρα για το θεμα σου μπορει ποιος ξερει να παρουν κι αλλη σειρα κ να εισαι τυχερος αλλα δν το κοβω ρε συ γιατι βγαλανε τωρα και την κανουργια εγκυκλιο με τα 2χιλιαρικα, ωραια πραγματα, θα μειωθει κ η θητειαΕικόνα
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από kallitexnis »

energy έγραψε: Παιδια δν ασχολουμε αλλο. Αν ειναι να βγαλουνε τα ονομα ας τα βγαλουνε δν θα χαλασω εγω τα νευρα μου με αυτους! Αν και νομιζω οτι θα παρουνε επιλαχοντες. Τοσα ατομα Εφυγαν!

Καλλιτεχνη. Ποια ειναι η γνωμη σου γιαυτα Που ακουγονται;

Θα πάρουν... Άλλωστε ήδη πήραν...
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης