τι να πω ρε αδερφε μακαρι να παν ολα καλα και μακαρι να τα λεμε μεσα απο την σχολη αυτα μεταMakis13 έγραψε:Opel-gtc έγραψε:στις ποσες τελευταιες δηλαδη αδερφε; Εγω ας πουμε στην θεση 1160 πρεπει να ανγχονομαι;Αλεξανδρος Κ. έγραψε:Όσοι είναι στις τελευταίες θέσεις να αγχώνονται όσον αφορά τις ενστάσεις Όχι οι υπόλοιποι που απέχουν 200 Η 100 θέσεις από το τέλος.
Μην σε τρομαζει κανενας δεν εχεις θεμα, εγω ειμαι 1179. Ποσες ενστασεις νομιζεις θα γινουν, και ποσες απο αυτες θα ειναι βασιμες. Γενικα ακουστηκαν καποια ατομα εδω οτι θα κανουν αλλα οι περισσοτερες αιτησεις ειναι σωστες. Να γινουν και να μπουν αλλα 10 η 15 αντε 20 μεσα που δυσκολο και αυτο. ΤΟ 11΄ οι τελευταιοι δεν αλλαξαν καθολου απο τους προσωρινους με τους τελικους πινακες!
μαλιστα αυτος που ηταν στην θεση 961 πηγε 960 δλδ πηγαν μια θεση ολοι προς τα πανω.
Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 68
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
n1k0s έγραψε:tae kwo do 10 χρονια αεροβια ασκηση... Ποτε δεν σταματας
Ωραίος φίλε.. πόσα μόρια έχεις εσυ
Παντως εδω να σημειώσω κατι σημαντικό για κάποιους.Είχα γνωστή μου η οποία ειχε δώσει για εποπ και ενω περνούσε
και ειχε τα απαραίτητα μόρια την κόψανε στο ύψος γιατι ηταν 1.68
και η προκήρυξη έλεγε 1.70.
Βρήκε έναν καλο δικηγόρο(δεν έχω ιδέα για ονομα μην με ρωτάτε ) ο οποίος
ηταν πολυ ψαγμένος και το κυνήγησε και ισχυρίστηκε στο δικαστήριο
οτι ο νόμος ειναι αντισυνταγματικός απο το διεθνή δίκαιο και οτι υπάρχει δεδικασμένο κάπου στην Ευρώπη οτι το ύψος στις ένοπλες δυνάμεις
αποτελεί κριτήριο ανισότητας των ανθρώπων και κατι τέτοια περίεργα
και δικαιώθηκε μετα απο 3 χρονια. τις κατέβαλαν ολες τις νόμιμες αποδοχές τριετίας και την τοποθέτησαν σε μονάδα.
Θελω να πω οτι αν όντως κάποιος θεωρεί οτι αδικήθηκε και υπάρχει νομικό πλαίσιο που μπορει να τον δικαιώσει να το κυνηγήσει
και ειχε τα απαραίτητα μόρια την κόψανε στο ύψος γιατι ηταν 1.68
και η προκήρυξη έλεγε 1.70.
Βρήκε έναν καλο δικηγόρο(δεν έχω ιδέα για ονομα μην με ρωτάτε ) ο οποίος
ηταν πολυ ψαγμένος και το κυνήγησε και ισχυρίστηκε στο δικαστήριο
οτι ο νόμος ειναι αντισυνταγματικός απο το διεθνή δίκαιο και οτι υπάρχει δεδικασμένο κάπου στην Ευρώπη οτι το ύψος στις ένοπλες δυνάμεις
αποτελεί κριτήριο ανισότητας των ανθρώπων και κατι τέτοια περίεργα
και δικαιώθηκε μετα απο 3 χρονια. τις κατέβαλαν ολες τις νόμιμες αποδοχές τριετίας και την τοποθέτησαν σε μονάδα.
Θελω να πω οτι αν όντως κάποιος θεωρεί οτι αδικήθηκε και υπάρχει νομικό πλαίσιο που μπορει να τον δικαιώσει να το κυνηγήσει
Πολλα τα εξοδα στους δικηγορους ομως...
Μέχρι ποια θέση πιστεύουμε μπορεί να φτάσει στους επιλαχόντες της άλφα ομάδας.. ξέρουμε μέχρι που έφτασε το 11;
Φυσικα και θαοι το κυνηγισουμε Dimis1. Εγω δεν αντιδικω με τα παιδια εδω, αλλα με το κρατος!
Απλα να παραδεχεστε μερικοι οτι οντως αποτελει αδικια κα μη λετε λαλακιες εκ του ασφαλους! Καλα κανατε και τα πηρατε τα μορια αφου σας τα εδωσαν, δε φταιτε εσεις, απλα να λεμε και το δικαιο!
Απλα να παραδεχεστε μερικοι οτι οντως αποτελει αδικια κα μη λετε λαλακιες εκ του ασφαλους! Καλα κανατε και τα πηρατε τα μορια αφου σας τα εδωσαν, δε φταιτε εσεις, απλα να λεμε και το δικαιο!
Opel-gtc έγραψε:τι να πω ρε αδερφε μακαρι να παν ολα καλα και μακαρι να τα λεμε μεσα απο την σχολη αυτα μετα
Θα τα πουμε στην σχολη μην σκας !
Player7 έγραψε:Slade7 εχω βρει ηδη 10-15 ατομα του 91 και του 92 που με προσπερασαν με τα μορια της τριτεκνιας... ασε τις ειρωνιες σε μενα. Ειτε το θελετε ειτε οχι ειναι καταφορη αδικια!
Αντε εκτου ας ασφαλους κανετε τους κριτες!
Δεν σε ειρωνευτηκα ειλικρινά σου είπα να τους μετρήσεις για να δούμε πόσοι είναι αυτοί που όταν μόρια που σε άλλοι προκήρυξη δεν θα περνάνε
Που πήραν μόρια που σε παλιές προκηρύξεις δεν θα περνάνε ***Slade7 έγραψε:Player7 έγραψε:Slade7 εχω βρει ηδη 10-15 ατομα του 91 και του 92 που με προσπερασαν με τα μορια της τριτεκνιας... ασε τις ειρωνιες σε μενα. Ειτε το θελετε ειτε οχι ειναι καταφορη αδικια!
Αντε εκτου ας ασφαλους κανετε τους κριτες!
Δεν σε ειρωνευτηκα ειλικρινά σου είπα να τους μετρήσεις για να δούμε πόσοι είναι αυτοί που όταν μόρια που σε άλλοι προκήρυξη δεν θα περνάνε
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 19
Οι επιτυχόντες να ετοιμαζόμαστε για τις δοκιμασίες μάγκες, αλλο ενα μισό έμεινε!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 10
Slade 7 στους πρώτους 200 είναι γύρω στους 50 με 55 αυτοί που δν θα περνάνε... Μεγάλο νουμερο
Ειλικρινα τωρα πιστευτε οτι θα ξαναβγει;
Μπιλλ τι ενοεις
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 68
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Που το βαδίζεις αυτό Γτ είναι και σειρά μου εκεί που τους κόβει όλους.Bill931 έγραψε:Slade 7 στους πρώτους 200 είναι γύρω στους 50 με 55 αυτοί που δν θα περνάνε... Μεγάλο νουμερο
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 7
Ετοιμαστείτε να σας σταματάνε για έλεγχο οι clowns (Ποτσέπης) κτπλ. Έχει να πέσει πολύ γέλιο.

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες