Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Σταύρος

Δημοσίευση από Σταύρος »

Ένας από τους κύριους λόγους που αυξήθηκε η βάση ήταν ότι κάτι παιδάκια Μ 3000-2800 μόρια φοβήθηκαν να κάνουν στη βήτα κ έκαναν στην άλφα...
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

nick521 έγραψε:Καταρχας συγχαρητηρια σε ολα τα παιδια που περασανε! Για εμας που δεν περασαμε πιστευω καποια στιγμη θα ξαναβγει επι τετραετιας ΝΔ και θα εχουμε και εμεις την ευκαιρια μας, μεχρι τοτε υπομονη και ολοι να μαζεψουμε οτι παραπανω μπορουμε!

Τι υπομονή; Εγώ είμαι το 92 ίσως να μην έχω την ευκαιρία ξανά.

POLICE
Κουλης

Δημοσίευση από Κουλης »

Τριτεκνοι και πολυτεκνοι και άγιος ο Θεός εμείς στο χώμα φυτρωσαμε γαμιολες
Κουλης

Δημοσίευση από Κουλης »

Δεν πειράζει πάμε για εποπ εκεί έχει και συνέντευξη εκεί θα σας γαζωσουμε τα ραμματα πολυτεκνιες και παπαριες
Άβαταρ μέλους
shootmann
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από shootmann »

Παιδιά από Β ξέρουμε πόσους επιλαχόντες θα πάρει; Όχι ότι ελπίζω πολύ από τους 300 εγώ έχω 572 θέση
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

shootmann έγραψε:Παιδιά από Β ξέρουμε πόσους επιλαχόντες θα πάρει; Όχι ότι ελπίζω πολύ από τους 300 εγώ έχω 572 θέση

Αδερφέ την προκήρυξη την έχεις διαβάσει, μπήκες στον κόπο;

POLICE
bar

Δημοσίευση από bar »

Απο τους 1852 πόσοι περνάνε; &ποίοι από αυτούς είναι οι "αναπληρωτές" Σας ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
Makis13
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Makis13 »

Opel-gtc έγραψε:
Αλεξανδρος Κ. έγραψε:Όσοι είναι στις τελευταίες θέσεις να αγχώνονται όσον αφορά τις ενστάσεις Όχι οι υπόλοιποι που απέχουν 200 Η 100 θέσεις από το τέλος.
στις ποσες τελευταιες δηλαδη αδερφε; Εγω ας πουμε στην θεση 1160 πρεπει να ανγχονομαι;

Μην σε τρομαζει κανενας δεν εχεις θεμα, εγω ειμαι 1179. Ποσες ενστασεις νομιζεις θα γινουν, και ποσες απο αυτες θα ειναι βασιμες. Γενικα ακουστηκαν καποια ατομα εδω οτι θα κανουν αλλα οι περισσοτερες αιτησεις ειναι σωστες. Να γινουν και να μπουν αλλα 10 η 15 αντε 20 μεσα που δυσκολο και αυτο. ΤΟ 11΄ οι τελευταιοι δεν αλλαξαν καθολου απο τους προσωρινους με τους τελικους πινακες!

μαλιστα αυτος που ηταν στην θεση 961 πηγε 960 δλδ πηγαν μια θεση ολοι προς τα πανω.

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Slade7 »

Θανος2468 έγραψε:Κοιταχτε στατιστικα να το παρεις 100ατομα στα 1200θα κοπουν και εγω θεση 30 ειμαι επιλαχων και φοβαμαι... που εχει λιγες γυναικες το θεμα ειναι καπιος με επιλαχων με νουμερο 100να ειναι βυσμα μεγαλο οποτε να κοβουν μεχρι να τον βρουνε χαχαχ.. το οτι περασαν με 3400μορια μπορεθ να ειναι ακικανοι στα αθληματα

Όλα καλά θα πάνε Θάνο θα κοπούν και θα μπεις και μέσα στη σχολή θέλω κάθε μέρα από 1 ώρα μάθημα grambling χαχα

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Player7 »

Στους 1200 επιτυχοντες υπαρχουν 779 τριτεκνοι-πολυτεκνοι! Μονο αηδια για το ***** κρατος, τιποτα αλλο!

Άβαταρ μέλους
shootmann
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από shootmann »

Ναι φίλε απλά δεν θυμάμαι καλά νομίζω 60 πρέπει να έλεγε. Τώρα αν σε έβαλα σε τόσο κόπο σόρρυ.
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 134

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Slade σε 1 μήνα θα σ κανω να τους πνιγείς σαν να είναι παιδακια χαχαχα μακαρι ρε αδερφέ μ φοβάμαι μηπος δεν κοπούν πολυ με βύσμα πφφφ
Aeromike

Δημοσίευση από Aeromike »

Μόλις έφυγα από την αστυνομία και εμένα το ίδιο μου είπανε. Ότι μετά την έκδοση των μονίμων πινάκων θα πάρουμε το χαρτί για τις υγειονομικές εξετασεις!
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 68
Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ

Δημοσίευση από Αλεξανδρος Κ. »

Player7 έγραψε:Στους 1200 επιτυχοντες υπαρχουν 779 τριτεκνοι-πολυτεκνοι! Μονο αηδια για το ***** κρατος, τιποτα αλλο!

Αν ήσουν πολύτεκνος η τριτεκνος θα σε χαλουσαν αυτό τα μόρια λογικά... εκεί κουβέντα δεν θα έκανες όμως φίλε θα ήσουν άνετος. Προχωρα τώρα και Κάνε ότι μπορείς μπας και ξαναβάλει. Έστω και χαρτιά να τα έχεις πέρα από την κάθε πρόκυρηξη. Εδώ μπήκαν κορίτσια χωρίς ειδικές δυνάμεις και άλλος με απολυτήριο 9,7 και δεα εδ. Ξεκολλατε για το καλό σας και μη σκατε.

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Slade7 »

Player7 έγραψε:Στους 1200 επιτυχοντες υπαρχουν 779 τριτεκνοι-πολυτεκνοι! Μονο αηδια για το ***** κρατος, τιποτα αλλο!

Εφόσον δεν βαριέσαι να μετράς μπορείς να μου μετρήσεις πόσοι επιτυχών πολύτεκνοι-τριτεκνοι υπάρχουν με ηλικία 91 92 93 ; για να δούμε στατιστικά πόσοι πήραν τα "χαριστικά μόρια φέτος Όπως λέτε"

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες