Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Dea350
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Dea350 »

Όχι στη καλάθι πήγα και από και απολυθηκα
alex99
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από alex99 »

Επίσης για να ξέρετε οι ενστάσεις γίνονται ταχυδρομικώς στον ασεπ συστημενες μέχρι και την τελευταία μέρα της προθεσμίας. Δηλαδή ο φάκελος σου γίνεται δεκτός εφόσον έχει φύγει εντός προθεσμίας. Ένας που στέλνει από κάποιο νησί τη τελευταία μέρα (που έχει δικαίωμα να το κάνει) θα φτάσει ο φάκελος του σε δύο μέρες; και αν φτάσει θα ελεγχθεί με το καλημέρα σας; για να μη λέμε και ό, τι να ναι..
Dea350
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Dea350 »

Το όνομα μου το βρήκα αλλά έχω 2410 μορια επειδή δεν μου έβαλαν τις ειδ δυνάμεις και να φανταστείς τη Κυριακή με έχουν καλέσει για εκπαιδευση
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 134

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Ρε φίλε σήμερα στην κληρωσει ειδα 400 άτομα σιγουρα 350 κανεις δεν ήταν χοντρός...1 μιον 2 μιον οτι δεν έχει πολλές γυναίκες αν είναι λίγες θα τις περάσουν να έχουμε και λίγες γυναίκες κατι μ πει θα είναι ελαστικοι και δεν βλέπω να κόβονται ουτε 20 άτομα μονο αν κόψουν στον δμς αλλα σιγα
Dea350
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από Dea350 »

Από καλάθι Ρόδου α μακ με απελυσαν
Άβαταρ μέλους
Lion$
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Lion$ »

Έπρεπε εξ αρχής να λέει μόνο για τριτεκνους και 4% σε πολίτες! Και πάλι δε νομίζω ότι θα έμπαινα αλλά είναι άδικο για άλλους όπως και να το κάνουμε! Τεσπα ότι εγινε έγινε και δεν αλλάζει εύκολα, καλή επιτυχία και δύναμη στους επιτυχόντες!
E'MK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από E'MK »

AΠευθύνεται στους επιλαχόντες:Kάθησα κ μέτρησα όλες τις γυναίκες (χωρις να υποτιμώ την φυσική τους κατάσταση, μπορει να μας βάζουν κ κάτω). Είναι 26 στο σύνολο μέσα στους 1200 επιτυχόντες.
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 68
Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ

Δημοσίευση από Αλεξανδρος Κ. »

Dea350 έγραψε:Το όνομα μου το βρήκα αλλά έχω 2410 μορια επειδή δεν μου έβαλαν τις ειδ δυνάμεις και να φανταστείς τη Κυριακή με έχουν καλέσει για εκπαιδευση

Το απολυτήριο σου λέει ότι απολύθηκες σαν τι φίλε μου.

Άβαταρ μέλους
markos91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από markos91 »

Dea350 έγραψε:Το όνομα μου το βρήκα αλλά έχω 2410 μορια επειδή δεν μου έβαλαν τις ειδ δυνάμεις και να φανταστείς τη Κυριακή με έχουν καλέσει για εκπαιδευση

Κυνηγισετο οπωςδηποτε μπρο. Κανει την ενσταση και αμα δεν βρεις το δικιο σου μιλα με δικηγορο συντομα

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 134

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Παιδιά λάθος θα έκανε ο αξιωματικός θα του έβαλε 1 από τα 2 και το παλικάρι δεν το είδε... Εμκ 26 μονο... ποσες να κοπούν οι 5 ; Δυσκολα αδερφέ
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Αν βρηκες το ονομα σου, κατεθεσες σωστα το απολ. Στρατου σου (και γραφει οτι απολυθηκες απο Ε. Δ) και δεν σου εβαλαν τα παραπανω μορια, τοτε ειναι σοβαρο λαθος αξιωματικου και θα κανεις την ενσταση. Η ενσταση γινεται μεσω ΑΣΕΠ αν δεν κανω λαθος. Σου ευχομαι να δικαιωθεις και να χεις καλη επιτυχια μετα στις ΠΚΕ !
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 68
Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ

Δημοσίευση από Αλεξανδρος Κ. »

Dea350 έγραψε:Από καλάθι Ρόδου α μακ με απελυσαν
Αύριο κιόλας ένσταση φίλε και να πας να βρεις τον αξιωματικό στο τμήμα Γτ θα σε γαμουσε αυτός. Απορω δηλαδή πως γίνεται ν μην είδε κάτι. Και εσύ όμως έπρεπε να ξαναδεις τι σου έβαζε έγω δύο φορές κοίταξα.

Σταυρος7
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Σταυρος7 »

Θανο τα τριαντα ατομα πιστευω θα κοπουν και θα εισαι μεσα εγω τι να πω που πρεπει να περιμενω 440 ατομα μπας και γινει κατι και ηταν η τελευταια ευκαιρεια
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Slade7 »

Slade7 έγραψε:Ξέρεις και πόσες ενστάσεις ΘΑ γίνουν; Σου θυμίζω ότι τη διαδικασία αυτή την έχει αναλάβει ο ασεπ και δεν έχει να κάνει το υπουργείο και η αστυνομία πλέον. Τη τελευταία φορά είχες εκτίμησει επίσης ότι οι πκε θα ξεκινούσαν 16 Σεπτεμβρίου. Τέλος πάντων. Συμφωνώ στο ότι βιάζονται και αν αναλογιστεί κάνεις ότι το 2011 χρειάστηκαν περίπου 20 μέρες για τους οριστικους πίνακες, ας πούμε ότι φέτος θα είναι μια βδομάδα.
Δεν είχα υπολογίσει το 10ημερο των ενστάσεων, δεν ξέρω πόσες θα γίνουν εκτίμηση κάνω αλλά και πάλι θα τις εξετάζουν γρήγορα για να τελειώνει ο υπουργός ασκεί πίεση πάνω!

E'MK
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από E'MK »

5 αν κοπούν στις 26 θα'ναι καλά. Σκέψου στους υπόλοιπους 1195 πόσοι άλλοι θα κοπούν με πολλά κιλά ή απλά αγύμναστοι τελείως. Κάποιοι δεν θα έρθουν καν κ σαν επιλαχόντες που είναι πάνω μας, διότι ο άλλος το σκέφτεται να κάνει έξοδα για 4 μέρες στην Αθήνα για τον αν τελικά του κάτσει η φάση στα ΠΚΕ. Πολλά παίζονται. Εγώ είμαι αισιόδοξος αλλά ταυτόχρονα και προσγειωμένος. Είναι όντως δύσκολο.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες