Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Johnny94 »

Δύσκολο μου φαίνεται να Μην στο μέτρησαν είναι βασικό μην εκανες κάποιο λαθος; σκέψου το
Johny311
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Johny311 »

Λοιπόν για οσους δεν ειμαστε τους επιτυχόντες τι ειχαμε τι χασαμε.. ετσι ειναι αυτα.. εγω ειμαι στους 100 πρώτους επιλαχόντες και αν με βολευουν οι ημερομηνίες για τις ΠΚΕ θα το παλεψω μεχρι τελους αλλιως συνεχιζω κανονικα τη ζωη μου.. ολα για καποιο λογο γινονται μην απογοητεύεστε.. σημασια εχει να έχουμε την υγεια μας και να βάζουμε νεους στόχους σε οτι και αν κανουμε.. θα χαρω να συναντησω μερικους απο εσας στις Πκε για τους επιλαχόντες... καλο βραδυ
alex99
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από alex99 »

Slade7 έγραψε:
alex99 έγραψε:Ότι ο ασεπ θα ελέγξει τις ενστάσεις σε 2 μέρες για να βγουν 17-18 Εικόνα

Δεν θα γίνουν πολλές πρώτον και δεύτερον δεν τις ελέγχουν στο τέλος όλες κάθε μια που πήγαινει πάνω την ανοίγουν Τετάρτη 19 θα έχουμε νέα αποτελέσματα βιάζονται φέτος

Ξέρεις και πόσες ενστάσεις ΘΑ γίνουν; σου θυμίζω ότι τη διαδικασία αυτή την έχει αναλάβει ο ασεπ και δεν έχει να κάνει το υπουργείο και η αστυνομία πλέον. Τη τελευταία φορά είχες εκτίμησει επίσης ότι οι πκε θα ξεκινούσαν 16 Σεπτεμβρίου. Τέλος πάντων. Συμφωνώ στο ότι βιάζονται και αν αναλογιστεί κάνεις ότι το 2011 χρειάστηκαν περίπου 20 μέρες για τους οριστικους πίνακες, ας πούμε ότι φέτος θα είναι μια βδομάδα.

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 134

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Και εγώ βλέπω ότι δεν. εχει πολλες γυναίκες οποτε ακυρο για τα αθλήματα οποτε... Δεν θα κοπούν πολλοί και σήμερα όσους ειδα στην κλήρωση δεν είδα χοντρους και 30 επιλαχών που είμαι δυσκολα
Dea350
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Dea350 »

Τι να σκεφτώ παρουσιάστηκα λαμια πήγα σεαπ πέρασα για Ρεντίνα Οκτώβριο του17 και μετά υπηρέτησα μέχρι τον Ιούλιο ροδο καλάθι ως δόκιμος ειδ δυνάμεων 16,1 απολυτήριο και το 5 παιδι από πολύτεκνη οικογενεια
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Dea350 έγραψε:Τι να σκεφτώ παρουσιάστηκα λαμια πήγα σεαπ πέρασα για Ρεντίνα Οκτώβριο του17 και μετά υπηρέτησα μέχρι τον Ιούλιο ροδο καλάθι ως δόκιμος ειδ δυνάμεων 16,1 απολυτήριο και το 5 παιδι από πολύτεκνη οικογενεια

Αν ακομη δεν μπορεις να βρεις το ονομα σου και δεν εκανες καποιο δικο σου λαθος στο τμημα με τα χαρτια, τοτε εφυγες χθες για ενσταση !
Άβαταρ μέλους
markos91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από markos91 »

Νταξει παιδια οτι εγινε εγινε.. Αλλα οποιος δει τον πινακα γινεται πανυγηρακι απο τριτεκνους... Τουλαχιστον 800-700 ατομα εχουν τα εξτρα τσαμπα μορια. Ξευτιλα εντελως

Εγω αμα ειχα αυτα τα 200 εξτρα μορια απο το πουθενα θα ημουν μεσα

Αποστόλης

Δημοσίευση από Αποστόλης »

Κατέθεσα μαζί με τα δικαιολογητικα μου βεβαίωση από το μηχανολογικό ότι πετύχα στις εξετάσεις (θεωρητικα και πρακτικα )για Α2 μηχανή στις 21 Αυγούστου καθώς και την απαραίτητη υπεύθυνη δήλωση ότι θα παραδώσω το δίπλωμα μου όταν εκδοθεί. Τα 300 μόρια της μοτοσικλέτας δεν τα έλαβα ανταυτου πηρα μόνο τα 100 από το μοτοποδήλατο που είχα.

Συνέβη και σε άλλους αυτό;

Αν κάνω ένσταση δικαιώνομαι;

Dea350
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από Dea350 »

Πως υποβάλλω ένσταση αν μπορείτε βοηθήστε με
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 68
Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ

Δημοσίευση από Αλεξανδρος Κ. »

Dea350 έγραψε:Τι να σκεφτώ παρουσιάστηκα λαμια πήγα σεαπ πέρασα για Ρεντίνα Οκτώβριο του17 και μετά υπηρέτησα μέχρι τον Ιούλιο ροδο καλάθι ως δόκιμος ειδ δυνάμεων 16,1 απολυτήριο και το 5 παιδι από πολύτεκνη οικογενεια

Πήρες καμία μετάθεση από ειδικές δυνάμεις σε άλλη μονάδα πεζικού?

Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Αλεξανδρος Κ. έγραψε:

Πήρες καμία μετάθεση από ειδικές δυνάμεις σε άλλη μονάδα πεζικού?

Από που σε απελυσαν;

Άβαταρ μέλους
markos91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από markos91 »

Dea350 έγραψε:Πως υποβάλλω ένσταση αν μπορείτε βοηθήστε με

Φιλε για να εισαι 100% οτι δεν εισαι μεσα κανε αυτο που σου λεω

Πατα ctrl και f και πληκτρολογισε το ονομα σου. Αμα δεν μπορεις στειλε μου μνμ να σε βοηθησω

Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Johny311 έγραψε:Λοιπόν για οσους δεν ειμαστε τους επιτυχόντες τι ειχαμε τι χασαμε.. ετσι ειναι αυτα.. εγω ειμαι στους 100 πρώτους επιλαχόντες και αν με βολευουν οι ημερομηνίες για τις ΠΚΕ θα το παλεψω μεχρι τελους αλλιως συνεχιζω κανονικα τη ζωη μου.. ολα για καποιο λογο γινονται μην απογοητεύεστε.. σημασια εχει να έχουμε την υγεια μας και να βάζουμε νεους στόχους σε οτι και αν κανουμε.. θα χαρω να συναντησω μερικους απο εσας στις Πκε για τους επιλαχόντες... καλο βραδυ

Να είχαν την νοοτροπία σου μερικοί και θα ήταν όλα πιο ωραία!

Άννα Μαρία

Δημοσίευση από Άννα Μαρία »

Φαγωθήκατε με τους τριτεκνους
E'MK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από E'MK »

Γιατί ρε Θάνο, λέει κ τα κιλά τους;
Στρατός και θητεία