Καντε ενα μπαν αυτον τον βλακαCASTILLO έγραψε: ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΑ ΣΑΣ... ΕΛΕΟΣ.. ΑΣ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ.. ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΑΑΑΑ
Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)
manolosd έγραψε:καντε ενα μπαν αυτον τον βλακαcastillo έγραψε: μας πρηξατε με την πολυτεκνια σασ... ελεος. ας τα ελεγαν απο την αρχη θα παρουμε μονο τριτεκνους πολυτεκνους. μπουρδελααααα
καντε τουμπεκα ρε ταγαρι
Δε μου μέτρησαν τις ειδ δυνάμεις ενώ το χαρτί το κατέθεσα κανονικά από στρατολογία δόκιμος ειδ δυνάμεων ι1 έγραφε το χαρτι
- DIAS
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
κάνε άλλο νήμα.. ειδικά για αυτή τη ν περίπτωσηThemisvg έγραψε:Ναι αλλά δεν βλέπω να μου στέλνουν...
Θα πεσει σφαξιμο Φετος, να πατε καλά προετοιμασμένοι για τα αθληματα.
Dea350 έγραψε:Παιδιά θα τρελαθώ δεν ειμαι
Υπάρχει ένα άτομο που τον βγάλανε ότι δεν είχε σωστό πτυχίο τίτλου σπουδών μήπως είσαι αυτός; από Δωδεκάνησα γράφει ότι είναι έχει το αμκα πήγαινε δες
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 42
Dea350 έγραψε:Δε μου μέτρησαν τις ειδ δυνάμεις ενώ το χαρτί το κατέθεσα κανονικά από στρατολογία δόκιμος ειδ δυνάμεων ι1 έγραφε το χαρτι
Να κανεις ενσταση τοτε, κατι τετοιο ειναι πολυ σοβαρο !
Ναι Dias κάτι τέτοιο θα γίνει, καλή επιτυχία να έχεις
Castillo εσυ δεν έλεγες πως δεν θα γίνεις το τσιράκι κάθε αστυφύλακα πως είναι σκατοδουλεια και δεν θα ξαναασχοληθεις;
Κανε ενστασηDea350 έγραψε: Δε μου μέτρησαν τις ειδ δυνάμεις ενώ το χαρτί το κατέθεσα κανονικά από στρατολογία δόκιμος ειδ δυνάμεων ι1 έγραφε το χαρτι
- DIAS
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
οκ η πρώτη ενσρασηDea350 έγραψε:Δε μου μέτρησαν τις ειδ δυνάμεις ενώ το χαρτί το κατέθεσα κανονικά από στρατολογία δόκιμος ειδ δυνάμεων ι1 έγραφε το χαρτι
Ευχαριστω ένσταση στην αστυνομία θα κάνω; παιδιά θα πεθάνω το περίμενα πως και πως αφού το χαρτί λέει απολύθηκε οριστικά ως δόκιμος των ειδ δυνάμεων πεζικού α μακ Ρόδος ημουν
johnny94 έγραψε:castillo εσυ δεν έλεγες πως δεν θα γίνεις το τσιράκι κάθε αστυφύλακα πως είναι σκατοδουλεια και δεν θα ξαναασχοληθεις;
ναι γιαννη το λεω και το επαναλαμβανω. γιατι ψεματα ειναι; ολοι αυτοι οι πολυτεκνοι ξαφνικα αγαπησαν την αστυνομια;
μονο ο στανταρ μισθος τους νοιαζει. το παραδακι να πεφτει μηνας μπαινει μηνας βγαινει και ολα καλα...
Φιλε αμα δεν βρισκεις το ονομα σου πατα ctrl και f και πληκτρολογιζε το ονομα σου
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: ord και 7 επισκέπτες