317δ1 έγραψε:Παίζει να ξέρουμε αν γίνεται στην ένσταση να αλλάξουμε κατηγορία δλδ και καλά να δώσω πτυχίο αντί για απολυτήριο και να πάω β
Όχι φίλε μου δυστυχώς θα το έκαναν όλοι αυτό η ένσταση είναι καθαρά για αν δεν σου βάλανε κάποια μόρια αν δεν σου δέχτηκαν κάποιο χαρτί ή βγήκε άκυρη η αίτηση και δεν ενημέρωσαν κτλπ όπου δεν γίνεται σχεδόν ποτέ το τελευταίο.
alex99 έγραψε:Ότι ο ασεπ θα ελέγξει τις ενστάσεις σε 2 μέρες για να βγουν 17-18
Δεν θα γίνουν πολλές πρώτον και δεύτερον δεν τις ελέγχουν στο τέλος όλες κάθε μια που πήγαινει πάνω την ανοίγουν Τετάρτη 19 θα έχουμε νέα αποτελέσματα βιάζονται φέτος
Slade έχεις πέσει μέσα σχεδόν σε όλα, αλλά ρε φίλε αλήθεια σου λέω. Αν δεν πέσεις μέσα σε αυτό που είπες τώρα, θα σε κυνηγήσω. Εγω που είμαι επιλαχων γύρω στην 50η θέση (υπολόγισα κ κάποιες ενστάσεις που θα με ρίξουν) πιστεύω είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλα για επιλαχων σε τέτοια θέση αξίζει να το παλέψω.50 στους 1200 δεν το λες κ ακατόρθωτο να κοπούν.
Themisvg έγραψε:Όποιος θέλει να πάμε ΣΤΕ για πολύτεκνους τριτεκνους να μου στείλει Π. Μ και πριν ορμησετε να με φάτε οι τριτεκνοι πολύτεκνοι δεν θα πετάξουν εσάς έξω απλά θα δικαιωθουμε και εμείς. Καλή επιτυχία παιδιά αφού σας δινόταν η δυνατότητα να το κάνετε καλά κάνατε και εγώ το ίδιο θα εκανα..
Πολυ σωστός δεν θα κόψετε θέση κανενός απλά όσοι πιο πολλοί μαζευτειτε έχετε ελπίδες σε 2 3 χρόνια και να δικαιωθειτε και να σας βάλουν και εσάς
Οσοι ειστε επιλαχων, ειτε ειστε στη 10η θεση ειτε στη 100η, απαντες να πατε να περασετε τα αθληματα. Μπορει να κοπουν ελαχιστοι αλλα μπορει να κοπουν και παρα πολλοι. Ολο εκπληξεις ειναι αυτη η προκηρυξη οποτε φτασατε στην πηγη, ε πιειτε και νερο κυριοι.
E'MK έγραψε:Slade έχεις πέσει μέσα σχεδόν σε όλα, αλλά ρε φίλε αλήθεια σου λέω. Αν δεν πέσεις μέσα σε αυτό που είπες τώρα, θα σε κυνηγήσω. Εγω που είμαι επιλαχων γύρω στην 50η θέση (υπολόγισα κ κάποιες ενστάσεις που θα με ρίξουν) πιστεύω είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, αλλα για επιλαχων σε τέτοια θέση αξίζει να το παλέψω.50 στους 1200 δεν το λες κ ακατόρθωτο να κοπούν.
Χαχαχα εννοείται ότι το παλεύεις για 50 άτομα εγώ και για 150 και 200 θα τι πάλευα μια ευκαιρία τελευταία είναι το κάνεις και ότι γίνει