Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)
ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ... ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 42
Slade7 έγραψε:Θανος2468 έγραψε:Bill υπάρχουν και αντρες γιοταδες εγω ειμαι 30 εχω αγχωθεί λες να μην κοπούν 30;
Λοιπόν μάγκες θα σας δώσω ελπίδες με στοιχεία του 2011 με επιφύλαξη λοιπόν πάντα ΟΛΟΙ οι επιλαχών να έρθετε να δώσετε ΠΚΕ το 2011 κόπηκαν ΣΥΝΟΛΟ 300+ άτομα τι εννοώ με αυτό ότι εκτός από τους 150-200 περίπου που κόπηκαν στα ΠΚΕ το παράτησαν άλλοι 100 μέσα στη σχολή για άλλες προκηρύξεις επειδή δεν τους αρέσει κτλπ Ωστόσο 300 επιλαχών μπήκαν φέτος μπορεί να είναι περισσότεροι είναι πάρα πολλά παιδάκια με 18 19 παρά πολλά τατουάζ κτλπ εσείς που είστε ήδη επιλαχών μην τα παρατατε.
Δεν νομιζω να κοψουν πολλους. Δεν τρεχουν αλλες προκηρυξεις. Η μονη που θα τρεξει στις 15 ειναι των λιμενοφυλακων και το 11 μπορουσες να φυγεις αν ησουν επιτυχων απτη σχολη οποια μερα ηθελες, πλεον σου δινει 20 μερες διορια. Δεν νομιζω να φυγει κανενας απτη σχολη και στις ΠΚΕ θα πεσει βυσμα και θα ειναι πολυ ελαστικοι.
Θανος2468 έγραψε:Εγώ που είμαι στους πρώτους επιλαχών θα πάει πιο μετα τα πκε
Ναι εσείς τελευταίο γκρουπ μόνοι σας
Παίζει να ξέρουμε αν γίνεται στην ένσταση να αλλάξουμε κατηγορία δλδ και καλά να δώσω πτυχίο αντί για απολυτήριο και να πάω β
Ότι ο ασεπ θα ελέγξει τις ενστάσεις σε 2 μέρες για να βγουν 17-18 

Τα είδατε ολοι τα ξευτιλικια; Πλημμυρησε τριτεκνους πολυτεκνους ο πινακας, ετσι για να μη λετε ***** .
***** κρατος θα σας πηδηξουμε ακαποτο στο ΣτΕ!
***** κρατος θα σας πηδηξουμε ακαποτο στο ΣτΕ!
- Billysapo
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 2
Εσείς με τα βεκ του ιεκ πήρατε τα μόρια;
Και εγω πιστεύω ελάχιστοι θα κοπουν δεν θα ειναι αυστηροι... παιδικη χαρα ειναι τα αθληματα και με τα τατου θα πεσει βυσμα...
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 16
Εεε τώρα τι να πεις άσε να μπούμε τα παιδιά εμείς ψυχή δεν έχουμε μόνο οι πολύτεκνοι και οι τρίτεκνοι εαν κανεις σκρολ σχεδόν όλοι έχουν οι επιτυχόντες εννοείταιCASTILLO έγραψε: ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ... ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ
POLICE
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 19
Lefteris 2αμαλ έγραψε:Δεν νομιζω να κοψουν πολλους. Δεν τρεχουν αλλες προκηρυξεις. Η μονη που θα τρεξει στις 15 ειναι των λιμενοφυλακων και το 11 μπορουσες να φυγεις αν ησουν επιτυχων απτη σχολη οποια μερα ηθελες, πλεον σου δινει 20 μερες διορια. Δεν νομιζω να φυγει κανενας απτη σχολη και στις ΠΚΕ θα πεσει βυσμα και θα ειναι πολυ ελαστικοι.
Και εγω αυτό βλέπω, θα είναι ελαστικοί γιατι βιάζονται να προχωρήσει γρήγορα η διαδικασία.
Παιδιά.. καλησπέρα κ από μένα.. δυστυχώς η ευτυχώς οι οποίες ελπιδες που είχαν αρκετοί από εδώ μέσα εξανεμίστηκαν απτό πλήθος πολυτεχνων κ τριτεκνων και την έξτρα μοριοδοτηση τους.. κατά εμε άδικο και στις επόμενες προκυρηξεις πρέπει να αλλάξει.. ας ανταγωνίζονται μόνοι τους δεν μπορώ να το καταλάβω.. παιδιά ανώτερου θεού είναι; Πρέπει να κινηθούμε οργανωμένα και να κινήσουμε διαδικασίες με προσφυγές η κινητοποίηση περί του θέματος να ακούστουμε στα ανώτερα κεφάλια προκειμενου να αλλάξει αυτό.. ας μην μπαίνουν όλοι στο ίδιο καζάνι πολύτεκνοι τριτεκνοι ας είναι ξεχωριστά σε συγκεκριμένο ποσοστό όπως λιμενικου και αν το πάμε έτσι δηλαδή ας μοριοδοτειται και το πτυχίο ΑΕΙ δν κατάλαβα
Ρε παιδιά εγω πολύτεκνος ΔΕΑ ειδικών δυνάμεων και 16.1απολυτηριο δεν βρίσκω το όνομα μου
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 19
Billysapo έγραψε:Εσείς με τα βεκ του ιεκ πήρατε τα μόρια;
Εγω κατέθεσα το πτυχίο δημοσίου ιεκ και μου το μέτρησαν κανονικά!
Όποιος θέλει να πάμε ΣΤΕ για πολύτεκνους τριτεκνους να μου στείλει Π. Μ και πριν ορμησετε να με φάτε οι τριτεκνοι πολύτεκνοι δεν θα πετάξουν εσάς έξω απλά θα δικαιωθουμε και εμείς. Καλή επιτυχία παιδιά αφού σας δινόταν η δυνατότητα να το κάνετε καλά κάνατε και εγώ το ίδιο θα εκανα..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες