Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
Πηγαίνει κάποιας στο δημοτικό στάδιο Αμπελοκήπων για προπόνηση; (Θεσσαλονίκη)Ακόμα δεν έχω ξεκινήσει , αλλά πρέπει σιγά σιγά..
Υπάρχει μια εφαρμογή στο play store η οποία λέγεται web alert. Αν η ιστοσελίδα που θα δηλώσεις έχει κάποια αλλαγή σε περιεχόμενο σε ειδοποιεί. Μπορείς να την ρυθμίσεις ώστε να κάνει refresh αυτόματα ανά ένα λεπτό για παράδειγμα. Αυτό για όσους δεν θέλουν να είναι με το κινητό στο χέρι και να περιμένουν στο site της αστυνομίας για τα αποτελέσματα.
Μικρέ και έτσι να τα λες αλλού εγω σ σπαω τα πόδια βλακακο ετσι είναι να κάτσω να κλάψω επηδει δεν μπήκα; Δουλευω απο τα 18 μ ασταματητα εχω μονιμη δουλεια νοσιλευτης να και αν μπω να και αν δεν μπω εσυ κλαιγεσαι εγω αν δεν ήμουν επιλαχών απλα θα συνέχιζα την ζωη μ είναι ονοιρο ζωης η αστυνομία αλλα δεν θα πεθάνω κιόλας με τν κάθε ταλεπορο εδω μεσα θα πείτε στην αστυνομια τί θα βγάλει και εγώ θέλω να παίρνω μορια από τις πρωτιές που έχω σε κικ μποξ και μμα σε πανελλήνια και εξωτερικό γιατί να μην δίνουν και να δίνουν για γερμανικά γαλλικά και ιεκ στέλεχος; Αλλά έκανα τα χαρτιά μ και οτι βγει
Ευχαριστώ πολύ ...Να ξέρεις δε χαίρομαι που κόβονται παιδιά από εδώ μέσα ούτε έχω κακία σε κανέναν..
Γιατί να γράφουμε στον φόρουμ όλοι το θέλουμε από καρδιάς...
Γιατί να γράφουμε στον φόρουμ όλοι το θέλουμε από καρδιάς...
Με 2660 μορις που εχω μπορεί καποιος να μ πει τι πιστευει..
Ρε γκλοκ ουτε εγω συμπαθώ πολλά παιδιά Κυριάκο πλειρ ξανθό και άλλους αλλα τι κάνουμε τώρα είναι το θέμα τα πκε και όλα αυτά πάει το κομμάτι με ρα μορια και η βάση την μάθαμε
Θανο σοβαρα το λες τωρα; Γιατι να παιρνει μορια το ιεκ Στελεχος Ασφαλειας?; Διοτι κανεις τα ιδια μαθηματα που κανουν στην Αστυφυλακων! Και λιγα ειναι τα 200 που δινει!
Μας εκαναν μαθημα στελεχη της Προστασιας Επισημων, της Εκαμ και της Οπκε!
Να μη λεμε ασυναρτησιες παρακαλω!
Μας εκαναν μαθημα στελεχη της Προστασιας Επισημων, της Εκαμ και της Οπκε!
Να μη λεμε ασυναρτησιες παρακαλω!
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΟΡΙΑ. ΕΞΑΝΤΛΗΘΙΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΤΖΑΜΠΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ. ΑΠ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΤΕ ΝΑ ΠΗΣΕΤΕ Ο ΕΝΑς ΤΟΝ ΑΛΛΟ. ΦΤΑΝΕΙ.. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ.
Δεν γνωρίζω τα μαθήματα αν έχω άδικο συγνωμη φίλε απλα δεν μπορώ να ακούω τετια αυτο μονο τ ιδιο ανχος εχω οπος όλοι εδώ έγραφα και μ λέγατε μην αγχώνεσαι βγες καμια βολτα το θέμα είναι να βοηθιομαστε Όχι να κραζουμε ο ένας τον αλλον
Κοιμάστε κ ολοι η βασει ειναι στην α 2400 κ εχετε ολοι πληροφορειες να μην πω τι πληροφορίες έχετε...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
Βγήκαν οι προσωρινοί πίνακες..
Ποιος θα το πει αυτό επιτέλους ; :)
Ποιος θα το πει αυτό επιτέλους ; :)
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 19
Δεν εχει βγει ακομη τιποτα... !
Θανο και εγώ νιώθω αδικημένος τι να κάνουμε δηλαδή η τριτεκνια είναι κοινωνικό κριτήριο δεν είναι προσόν για την εισαγωγή σε σωμα ασφαλείας ενώ το ιεκ που λέει ο player είναι προσόν.
Δεν βγηκε τιποτα..
Εγώ φίλε πάω..Μαυροσκούφης έγραψε: Πηγαίνει κάποιας στο δημοτικό στάδιο Αμπελοκήπων για προπόνηση; (Θεσσαλονίκη)Ακόμα δεν έχω ξεκινήσει , αλλά πρέπει σιγά σιγά..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες