Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)
Εγώ 1230 θεσή 2610 μορια
- Storm
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
Αν έγιναν 18000 αιτησεις το 6,5% ειναι 1170... Τελικα, όπως ειχα πει παλιοτερα δεν ήταν τοσο δύσκολο να βρεθεί αυτο το ποσοστο σε ολόκληρη την Ελλαδα, δλδ με 2600+ μορια και πανω... Τα 8 χρονια ηταν πολλα, το 9-10-11 εβγαιναν προκηρυξεις καθε χρονο και αποροφούσαν κόσμο, τωρα ολοι οι υποψηφιοι 8 χρόνων και, μαζευτηκαν σε μια και ειχαν και απλετο χρονο να βγαλουν οτι χρειαζοταν ειτε σκοπιμα ειτε απο τυχη...
Το κυριοτερο προβλημα ηταν οτι ολοι εκαναν στην Α γτ φοβηθηκαν στη Β... γνωστος μου στην Α εχει 2680 και στην Β 2850!
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 42
Κουραζετε μερικοι ! Οσοι ειστε πανω απο 2620 μορια , οπου ειναι και η βαση , ειστε μεσα και συγχαρητηρια ! Οσους παλι δεν σας πηραν τηλ , ουτε mail , ειναι διοτι δεν ισοβαθμειτε με καποιον !Mail δεχτηκαν οσοι ειχα ισοβαθμειες και επρεπε να παρεβρεθουν , ειτε ηταν στη βαση ειτε πιο πανω ειτε πιο κατω.
Μπορεί να με πει κάποιος πως βγάζω τα μόρια μου;
Καλησπέρα παιδιά,
Οικείο μου πρόσωπο υψηλά υστάμενο στην αστυνομία ότι η βάση μέχρι την Παρασκευή 23/8 ήταν περι τα 2300 μόρια. Το ντου που έγινε ΣΚ και Δευτέρα την ανέβασε. Όχι ότι παίζει ιδιαίτερο ρόλο απλά το αναφέρω.
Οικείο μου πρόσωπο υψηλά υστάμενο στην αστυνομία ότι η βάση μέχρι την Παρασκευή 23/8 ήταν περι τα 2300 μόρια. Το ντου που έγινε ΣΚ και Δευτέρα την ανέβασε. Όχι ότι παίζει ιδιαίτερο ρόλο απλά το αναφέρω.
Πάντως εγώ με 2230 μόρια Τελικά αφού μου έκοψαν τα 200, είμαι στην 3330 σειρά. Καθόλου άσχημα μετά από τόσες αιτήσεις. Χαχαχαχα.
κάνεις λάθος να ξέρεις μέχρι το 2014 η 2015 οποίος έδωσε πανελλήνιες ο βαθμός απολυτηρίου του ήταν εξαρτώμενος από τις πανελλήνιες προσωπικά εγώ έχω δώσει 4 φορές με επιλογή 5 πρώτων σχολών στο μηχανογραφικό, ίδια και μια από αυτές τις χρόνιες υπηρετούσα διάβαζα και έδωσα και με μεγάλο βαθμό και για λίγο έχασα τον στρατό, αρα κάποιος που ήθελε αστυνομία δεν μπορούσε να περιμένει να βγει προκήρυξη επομένως έπρεπε να δώσει συνεπώς λόγο ότι δεν έγραψα καλά πανελλήνιες την πρώτη ο βαθμός απολυτηρίου μου ΓΕΝΙΚΟΎ λυκείου έπεσε 3 μονάδες,1. Τωρα στο κομμάτι τριτεκνος - πολύτεκνος αφού παίρνει μόρια αυτός γιατί να μην περνώ και εγώ για την αστυνομία που έχω πάτερα στο σώμα 2. Επίσης μπράβο σε αυτούς που έχουν πολλά μόρια ΑΛΛΑ η προκήρυξη λέει το εξής 170 ύψος και κάποια αθλητικά όρια αλλά και τατουάζ με προϋπόθεσης ας μόρια ας έχεις 2900 μόρια είσαι 169 ύψος φιλέ σπίτι, κάνεις το 1000αρι 4.21 φιλέ σπίτι, ήθελες να το παίζει μούρη στην παράλια το καλοκαίρι με τράτου μανίκι φιλέ σπίτι, οπός εγώ δεν μπορώ να μπω λόγο χαμηλών μορίων ετσι δεν μπορεί να μπει και κάποιος με υψηλά μόρια αλλά με 169 ύψος απλοStorm έγραψε: Όταν καποιος ειναι συνειδητοποιημενος για κατι, όπως οι προκηρυξεις ας πουμε του δημοσίου κοιταέι να αποκτήσει για την προκηρυξη που ενδιαφέρεται τα απαραιτητα προσόντα που αναγράφονται σε αυτη στη μεγιστη τιμη τους. Δλδ, αν καποιος κυνηγαει προκηρυξεις δευτεροβαθμιας προσπαθει να βγαλει ΟΣΟ γινεται μεγαλυτερο απολυτηριο γτ αυτο θα ναι το βασικο κριτηριο... Αν κάποιος θελει να μπει στο δημοσιο με προκήρυξη τριτοβάθμιας εκπαιδευσης κοιταει να τελειωσει το πανεπιστημιο με μεγαλο βαθμο πτυχιου αντιστοιχα, ακομα κανει και μεταπτυχιακο γτ συνηθως οι προκηρυξεις 3ο βαθμιας προσφερουν εξτρα μορια σε μεταπτυχιακα.
Τα υπόλοιπα προσοντα που ζητούνται ειναι επιπρόσθετα και οχι απαραιτητα αναγκαια και απλα ανεβαζουν τα συνολικα μόρια! Αγγλικα,ecdl, αυτοκινητα, μηχανες τα βγαζουν ολοι. Ανεξαρτητου βαθμιδας εκπαιδευσης, όποτε πρεπει να ξεχωριζεις στα κύρια.
Τα μορια των κοινωνικων κριτηριων ειναι ασταθμιτοι παραγοντες που δεν μπορει να ελεγξει κανεις, γι αυτο προσπαθεις παντα να συλλεξεις οσο το δυνατον περισσοτερα με σκοπο να εισαι ανταγωνιστικος και καλυτερος απο αυτους που εχουν υπερ τους αυτους τους ασταθμητους παραγοντες!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 45
2ltd έγραψε:κάνεις λάθος να ξέρεις μέχρι το 2014 η 2015 οποίος έδωσε πανελλήνιες ο βαθμός απολυτηρίου του ήταν εξαρτώμενος από τις πανελλήνιες προσωπικά εγώ έχω δώσει 4 φορές με επιλογή 5 πρώτων σχολών στο μηχανογραφικό, ίδια και μια από αυτές τις χρόνιες υπηρετούσα διάβαζα και έδωσα και με μεγάλο βαθμό και για λίγο έχασα τον στρατό, αρα κάποιος που ήθελε αστυνομία δεν μπορούσε να περιμένει να βγει προκήρυξη επομένως έπρεπε να δώσει συνεπώς λόγο ότι δεν έγραψα καλά πανελλήνιες την πρώτη ο βαθμός απολυτηρίου μου ΓΕΝΙΚΟΎ λυκείου έπεσε 3 μονάδες,1. Τωρα στο κομμάτι τριτεκνος - πολύτεκνος αφού παίρνει μόρια αυτός γιατί να μην περνώ και εγώ για την αστυνομία που έχω πάτερα στο σώμα 2. Επίσης μπράβο σε αυτούς που έχουν πολλά μόρια ΑΛΛΑ η προκήρυξη λέει το εξής 170 ύψος και κάποια αθλητικά όρια αλλά και τατουάζ με προϋπόθεσης ας μόρια ας έχεις 2900 μόρια είσαι 169 ύψος φιλέ σπίτι, κάνεις το 1000αρι 4.21 φιλέ σπίτι, ήθελες να το παίζει μούρη στην παράλια το καλοκαίρι με τράτου μανίκι φιλέ σπίτι, οπός εγώ δεν μπορώ να μπω λόγο χαμηλών μορίων ετσι δεν μπορεί να μπει και κάποιος με υψηλά μόρια αλλά με 169 ύψος απλο
Σ'ωραίος... Αλλά πάει κάπως έτσι...
Έχεις τατουάζ ; Τηλέφωνο το βύσμα. Είσαι στρουμφάκι ; Τηλέφωνο το βύσμα. Είσαι γεματούλης και δε μπορείς το 1000άρι ; Το βύσμα...
χαχα
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 24
Bαση 2620 το ειδα με τα ιδια μου τα ματια, δεν ξερω πως μπορω να στειλω αυτον τον συνδεσμο εδω. Ειναι ο πινακας με αυτους που ισοβαθμουν.
Ρε παιδιά ακόμα λέτε πια είναι η βάση εγω με 2610 Είμαι 1230 α κατηγορία 2620 και πάνω είναι μέσα τελος μην λέμε τα ιδια
Είμαι 28 και έχω δηλώσει στην προκήρυξη τριτεκνία γνωρίζει κάποιος να μου πει αν μετράει?;
Διάβασα σε άρθρο πίνακες σήμερα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες