Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Storm έγραψε:Όταν καποιος ειναι συνειδητοποιημενος για κατι, όπως οι προκηρυξεις ας πουμε του δημοσίου κοιταέι να αποκτήσει για την προκηρυξη που ενδιαφέρεται τα απαραιτητα προσόντα που αναγράφονται σε αυτη στη μεγιστη τιμη τους. Δλδ, αν καποιος κυνηγαει προκηρυξεις δευτεροβαθμιας προσπαθει να βγαλει ΟΣΟ γινεται μεγαλυτερο απολυτηριο γτ αυτο θα ναι το βασικο κριτηριο... Αν κάποιος θελει να μπει στο δημοσιο με προκήρυξη τριτοβάθμιας εκπαιδευσης κοιταει να τελειωσει το πανεπιστημιο με μεγαλο βαθμο πτυχιου αντιστοιχα, ακομα κανει και μεταπτυχιακο γτ συνηθως οι προκηρυξεις 3ο βαθμιας προσφερουν εξτρα μορια σε μεταπτυχιακα.

Τα υπόλοιπα προσοντα που ζητούνται ειναι επιπρόσθετα και οχι απαραιτητα αναγκαια και απλα ανεβαζουν τα συνολικα μόρια! Αγγλικα,ecdl, αυτοκινητα, μηχανες τα βγαζουν ολοι. Ανεξαρτητου βαθμιδας εκπαιδευσης, όποτε πρεπει να ξεχωριζεις στα κύρια.

Τα μορια των κοινωνικων κριτηριων ειναι ασταθμιτοι παραγοντες που δεν μπορει να ελεγξει κανεις, γι αυτο προσπαθεις παντα να συλλεξεις οσο το δυνατον περισσοτερα με σκοπο να εισαι ανταγωνιστικος και καλυτερος απο αυτους που εχουν υπερ τους αυτους τους ασταθμητους παραγοντες!

πολυ σωστα! Ακριβως ετσι!

Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Police7 »

Player7 έγραψε:Τη Δευτερα θα βγουν οι πινακες... το Σαββατοκυριακο εχει μαγειρικη!!
χααχααχαχα
Άβαταρ μέλους
2ltd
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από 2ltd »

Ήθελα να ξέρα πως περνούν άτομα με όνομα αλντο με ελβενους γονείς, νε με κλεψει ο ξάδερφος του από τα τιρανα και να ρθει να μου πει δεν πειράζει είναι κάλο τι παιδί και σου πίρε μόνο τι αυτοκίνητο
ΡΗΓΑΣ

Δημοσίευση από ΡΗΓΑΣ »

Παιδιά εμένα μου έκοψαν 200 μόρια. Πήγε σημερα ένας γνωστός μου αστυνομικός να δει για τον γιο του και κοίταξε και τα δικά μου. Αυτά τα διακόσια λοιπόν τα λιγότερα η από το ΙΕΚ τα έκοψαν που δεν είχα πιστοποίηση η από το επαγγελματικό το δίπλωμα που είχε λήξει. Λογικά απο το δίπλωμα θα είναι γιατί όταν πήρα τηλ. Και ρώτησα στο αρχηγείο μου είπαν για το ΙΕΚ ότι το ΒΕΚ χρειάζεται. Ενώ για το δίπλωμα μου τα μασουσε Όταν της είπα ότι δεν γράφει να είναι το δίπλωμα σε ισχυ μονο ικανότητα οδηγήσεις ζητάει μου είπε ότι γι αυτό θέλει να φαίνεται καθαρά η ημερομηνία λήξεως. Άρα αυτό δεν θα μου έπιασαν. Δεν ξέρω κι ολας θα δω τους πίνακες και θα καταλάβω. Μπορεί να είναι κι απ το ΙΕΚ. Σας το λέω για να ξέρετε τι μας περιμένει όλους.

kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Με 2380 σε λίγο θα πιστέψω ότι έχω ελπίδες και εγώ... Εικόνα
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Greek_Army »

2ltd έγραψε:Ήθελα να ξέρα πως περνούν άτομα με όνομα αλντο με ελβενους γονείς, νε με κλεψει ο ξάδερφος του από τα τιρανα και να ρθει να μου πει δεν πειράζει είναι κάλο τι παιδί και σου πίρε μόνο τι αυτοκίνητο

Και μουσουλμάνοι έχουν μπει, τι σχέση έχει; Μην το πάμε εκεί το θέμα λες και όσοι το παριστάνουν τους Ελληνάρες είναι τίμιοι και πρότυπα πολίτη και ένστολου.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Εντάξει παιδιά πέρασε και ο Ποτσεπης, κοιμηθείτε ήσυχα.
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Greek_Army »

Διασωστης31 έγραψε:Εντάξει παιδιά πέρασε και ο Ποτσεπης, κοιμηθείτε ήσυχα.

Θα κοπεί αυτός από μόνος του Εικόνα

Έλα ποιανού ήτανε σειρά του ή εκπαιδευτής του να μας πει ποιος τον έσπρωξε και με ποιον τρόπο.

Αποκλείεται να μην υπάρχει κανένας.

Άβαταρ μέλους
Giannikos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Giannikos »

kyriakos155 έγραψε:Με 2380 σε λίγο θα πιστέψω ότι έχω ελπίδες και εγώ... Εικόνα
Κυριάκο καλησπέρα. Μην το γελάς καθόλου... Και δεν κάνω πλάκα μην το δίνεις σχοινί κορδόνι ότι η βάση θα είναι 2640 που λένε τα παιδιά. Θα είναι παρακάτω κοίτα και να δεις !

George123

Δημοσίευση από George123 »

Εννοεις 1580 μορια και εχεις την θεση αυτη?
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Giannikos έγραψε:
kyriakos155 έγραψε:Με 2380 σε λίγο θα πιστέψω ότι έχω ελπίδες και εγώ... Εικόνα
Κυριάκο καλησπέρα. Μην το γελάς καθόλου... Και δεν κάνω πλάκα μην το δίνεις σχοινί κορδόνι ότι η βάση θα είναι 2640 που λένε τα παιδιά. Θα είναι παρακάτω κοίτα και να δεις !

Καλά δεν τρέφω αυταπάτες σε έναν κόσμο γεμάτο ανισότητες που λέει και το λαικό άσμα χαχα.

Πρέπει να κοπούν 2500 γ να έχω μια ελπίδα...

Ειδικά με ποτσέπη...

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Άβαταρ μέλους
Giannikos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Giannikos »

kyriakos155 έγραψε:Καλά δεν τρέφω αυταπάτες σε έναν κόσμο γεμάτο ανισότητες που λέει και το λαικό άσμα χαχα.

Πρέπει να κοπούν 2500 γ να έχω μια ελπίδα...

Ειδικά με ποτσέπη...

Δεν ξέρω μην βγει σωστός ο ΤΙΤΟ στο τέλος και κάνουμε πάρτι με κοκορέτσια!

kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Giannikos έγραψε:Δεν ξέρω μην βγει σωστός ο ΤΙΤΟ στο τέλος και κάνουμε πάρτι με κοκορέτσια!

Αρχίσαμε πάλι Εικόνα

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από wolver »

Παιδια εγω το ειδα με τα ιδια μου τα ματια οτι ο 1200 που ισοβαθμησε ειχε 2620...
E'MK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από E'MK »

Η βάση είναι 2620 στην Α, μην το κουράζουμε άλλο, όποιος δεν πιστεύει, θα το μάθει απο την καλή κ απο την ανάποδη όταν βγουν οι πίνακες. Εγω έχω μια άλλη ερώτηση. Υπάρχει περίπτωση να σας είπαν απο το τηλέφωνο οτι ισοβαθμείτε μόνο με έναν, αλλά τελικά να ισοβαθμούσατε με πολλούς;Aναφέρομαι σε αυτούς που πήγαν στην κλήρωση κ είδαν την δική τους κλήρωση.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης