Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)
Που τα μαθενετε ρε μαγκες ολα αυτα εγω εχθες ειδα λιστα με μορια για κληρωσει με 3200 εχω μπερδευτει να βγουν η πίνακές να τελειωνουμε
Diasdea σιγα ρε μεγαλε, και γω απο τη τσεπη μου τα εβγαλα τα διπλωματα και το lower ο μονος εισαι?; Εφαγα και 2 χρονια στο ιεκ κανοντας τα ιδια μαθηματα που κανουν και στη σχολη Αστυφυλακων, αλλα οχι ο τριτεκνος ειναι πιο ικανος και μου φαγε τη θεση.
Υπαρχουν ζωντανα παραδειγματα απο παιδια εδω μεσα που εχουν λιγοτερα μορια απο μενα, αλλα με προσπερασαν με την τριτεκνια! Γι αυτο αφηστε τα αυτα και μην εξαπτεστε δεν ειμαστε χαζοι!
Υπαρχουν ζωντανα παραδειγματα απο παιδια εδω μεσα που εχουν λιγοτερα μορια απο μενα, αλλα με προσπερασαν με την τριτεκνια! Γι αυτο αφηστε τα αυτα και μην εξαπτεστε δεν ειμαστε χαζοι!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 10
Ηρεμήστε λίγο ρε ξανθοπουλοι του φόρουμ... Και εμείς με λιγότερα μόρια αγωνίστηκαμε για να τα μαζέψουμε. πολλοί δώσαμε 3,4 φορές πανελλήνιες(τρελά έξοδα) και δν μπήκαμε για ελάχιστα μόρια οπότε μαθήματα περί αγάπης και θέλησης αφήστε τα στην άκρη. Η τριτεκνια σαφώς και έπαιξε και αυτή τν ρόλο της αλλά εγώ αυτό που κατάλαβα από τα μόρια που βλέπω είναι ότ αυτά τα 8 χρόνια μαζεύτηκε πολύς κόσμος και λογικό να υπάρχει αυτή η συμφόρηση.
Ναι οι τριτεκνοι σε φάγανε φίλε... Για τους πολύτεκνους γτ δεν λες τπτ ";
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 7
Storm κάποτε στις προκηρύξεις ειδικών φρουρων δεν μπορούσαν να πάρουν μέρος γυναίκες. Πηγαν ΣτΕ, και μαντεψε βγηκε Αντισυνταγματικο.
Κάποτε δεν μπορούσαν να πάρουν μέρος οι Εποπ, μαντεψε πηγαν ΣτΕ και βγήκε Αντισυνταγματικο και στις τελευταίες σειρές όπως και σ αυτήν την προκήρυξη παίρνουν μόρια.
Κάποτε δεν επιτρεπόταν καθόλου τα τατουάζ, την συνέχεια την ξέρεις φαντάζομαι...
Το τι είναι αντικειμενικο κριτήριο και συνταγματικό δε το ορίζει κανένας πασοκος υπουργός, πρώην δεξί χέρι του Σημίτη...
Ο θεσμός των ειδικών φρουρών από το 1999 έχει αλλάξει δεν ήταν ποτέ 100% ίδιος, και αν οι πρώτες σειρές δεν ειχαν πασοκοποιηθει και δεν είχαν φτιάξει συνδικαλιστικα όργανα οι φρουροι θα ήταν ακόμα συμβασιουχοι με ανανέωση θητείας κάθε 5 χρόνια, ουτε αστυφύλακες ούτε τίποτα.
Έτσι ήταν μέχρι το 2008 για όσους δεν το ξέρουν.
Κάποτε δεν μπορούσαν να πάρουν μέρος οι Εποπ, μαντεψε πηγαν ΣτΕ και βγήκε Αντισυνταγματικο και στις τελευταίες σειρές όπως και σ αυτήν την προκήρυξη παίρνουν μόρια.
Κάποτε δεν επιτρεπόταν καθόλου τα τατουάζ, την συνέχεια την ξέρεις φαντάζομαι...
Το τι είναι αντικειμενικο κριτήριο και συνταγματικό δε το ορίζει κανένας πασοκος υπουργός, πρώην δεξί χέρι του Σημίτη...
Ο θεσμός των ειδικών φρουρών από το 1999 έχει αλλάξει δεν ήταν ποτέ 100% ίδιος, και αν οι πρώτες σειρές δεν ειχαν πασοκοποιηθει και δεν είχαν φτιάξει συνδικαλιστικα όργανα οι φρουροι θα ήταν ακόμα συμβασιουχοι με ανανέωση θητείας κάθε 5 χρόνια, ουτε αστυφύλακες ούτε τίποτα.
Ναι πες το εδώ πέρα στους δικηγόρους
Καλημέρα και καλη επιτυχία σε ολους εύχομαι!!
ρε παιδια 2 ερωτήσεις γιατι μπερδεύτηκα και κανω πρώτη φορα αίτηση
1ον ) εγω οπως τα διάβασα λεει πχ. χ 3 μόρια αν εχεις κανει ειδικές δυνάμεις... εσείς πως βγάζετε 2600 και 2700 μορια; πως τα υπολογίσατε εννοώ
και
2ον ) ολοι έχετε λαβει e-mail; εννοώ και αυτοί που έχετε κάτω απο 2000 ή πάνω απο 2700 ;
ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!
καλή επιτυχία και πάλι!!
ρε παιδια 2 ερωτήσεις γιατι μπερδεύτηκα και κανω πρώτη φορα αίτηση
1ον ) εγω οπως τα διάβασα λεει πχ. χ 3 μόρια αν εχεις κανει ειδικές δυνάμεις... εσείς πως βγάζετε 2600 και 2700 μορια; πως τα υπολογίσατε εννοώ
και
2ον ) ολοι έχετε λαβει e-mail; εννοώ και αυτοί που έχετε κάτω απο 2000 ή πάνω απο 2700 ;
ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!
καλή επιτυχία και πάλι!!
Τι εννοεις σε πηραν αδερφε, εχουν βγει καπου τα αποτελεσματα των ειδικων φρουρων και αν ναι που μπορω να τα δω ειτε περασα ειτε οχι
Ετσι οπως τα λεει ο Διασωστης31... σας γλεντησε! Αντε γεια!
- Nickthegreek7 7
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 6
Πολύ καλά τα λέει ο διασώστης31.. και στον φίλο πιο πάνω.. φίλε και εγώ όλα τα διπλώματα έχω.. με τα λεφτά μου έβγαλα.. και δόκιμος πήγα.. και έρχεται ένας με τα μόρια τριτεκνιας η πολύτεκνος να με περάσει.. να το θέσω απλά.. είμαστε δυο άτομα με ακριβώς τα ίδια μόρια.. ακριβώς. και παίρνει τα 200 τριτεκνιας και με περνάει.. το θεωρείς ισότιμο?; Το θεωρείς αξιοκρατικό?; Δεν είμαστε χαζοί παιδιά.. και βέβαια θα προσφύγω στο ΣτΕ.. και βέβαια θα το πάω δικαστικά..
Παιδιά καλό θα ήταν να μην σπαμαρετε άλλο για τα μόρια... ότι έγινε έγινε.. περιμένουμε τις βάσεις και ότι γίνει
- Storm
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
Διασωστης31 έγραψε:Storm κάποτε στις προκηρύξεις ειδικών φρουρων δεν μπορούσαν να πάρουν μέρος γυναίκες.Πηγαν ΣτΕ, και μαντεψε βγηκε Αντισυνταγματικο.
Μπραβο καλα τα λες, κριθηκαν αντισυνταγματικα βασικα πραγματα τα οποια περιλαμβανονταν σε αλλες προκηρυξεις ενδεχομενως ή και όχι αλλα αγνοουνταν στις προκηρυξεις ειδικων φρουρων. Δεν ειναι όμως οτι επαιρναν 100 γυναικες μονο την καθε φορα και πηγαν οι υπολοιπες που θελουν να κανουν αιτηση και δεν μπαινουν να κανουν προσφυγη να ανεβει ο αριθμος των γυναικων και κριθηκε αντισυνταγματικο... Δεν επαιρναν καθολου, καταλαβαινεις τη διαφορα;
Η πολυτεκνια ισχυει όπως ξερεις εδω και χρονια και σχεδον σε ολες τις προκηρυξεις του δημοσιου εχει ευεργετικες διαταξεις, οι εκαστοτε ευεργετικες διαταξεις ειναι διαφορετικες απο προκηρυξη σε προκηρυξη και δεν ειναι σε ολες ιδιες... Όπως γινεται και με την ανεργια σε αλλες ή την προυπηρεσια κτλ! Δλδ οσοι δεν ειναι ανεργοι στις εκαστοτε προκηρυξεις ή δεν εχουν προυπηρεσια πρεπει να κανουν ενσταση για αντισυνταγματηκοτητα;
Αντισυνταγματικο ευκολα θα μποροσε να κριθει η μη αναγνωριση προσθετων δικαιωματων σε πολυτεκνους για τους ε. Φ εφοσον υπαρχει γενικα ο θεσμος με την μοριοδοτηση αυτών.
Το αν θα ειναι με ποσοστα ή όχ, τοσα χρονια κατι θα γινει ηδη γι΄αυτο, εκτος και αν εμεις του 19 ειμαστε οι εξυπνοι και οι προηγουμενοι κοιμουνται...
Για τα τατουαζ όπως αναφερεις, παλιοτερα δεν επιτρεπονταν καθολου. Μετα τα τελευταια δικαστηριΑ κτλ εβαλαν τον ορο να μη φαινονται με την θερινη ενδημασια αρα δεν τα εβγαλαν τελειως... Όποτε όπως βλεπεις στους νόμους υπάρχουν παραθυρακια!
Αν περνάνε 2.500 άτομα όπως το 2011 η βάση θα ήταν 2340 μόρια... Τώρα με 1.500 άτομα η 700 θέση με 2800 μόρια Δεν πιάνεις τέτοια νούμερα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες