Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Player7 »

Ουτως η αλλως σημερα θα ανοιξει αλλο θεμα για επιτυχοντες και επιλαχοντες οποτε μην αγχωνεστε!
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Hellenic power νομίζεις θα είναι λιγότεροι από 150 οι πολύτεκνοι στους 1500?; Χαχαα θα το δούμε όταν βγουν τα αποτελέσματα.Και οι 3τεκνοι με το 4% που τους δίνουν σε αστυφυλακων κλπ θα έπρεπε να είναι 60 άτομα στους 1500.

Λες να είναι και αυτοί λιγότεροι?;

Άβαταρ μέλους
Tilemos
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Tilemos »

Θανος2468 έγραψε:Γίνετε κανονικά χαμός ομος ακομα είναι α κατηγορία στο 1000 αλλα αξιοκρατικά με κλήρο
Τι μόρια παίζουν στην θέση 1000;

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Player7 »

Στον πινακα, οι μισοι θα ειναι τριτεκνοι και πολυτεκνοι.

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 134

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Δίπλα παλικάρι με 2660 είναι 940 Εγώ Με 2610 ειμαι 30 επιλαχον
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Dea pz »

Θανο μάθε πληροφορίες.. κ ποτέ γα βγουν οι πίνακες αν μπορείς
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Bill931 »

Δηλαδή 290 άτομα σε 50 μόρια περίπου... Χαμος
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Dea pz »

Στα 2620 με 2700 πρέπει να γίνετε χαμός
Άβαταρ μέλους
ypopsifios
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από ypopsifios »

Θανος2468 έγραψε:Δίπλα παλικάρι με 2660 είναι 940 Εγώ Με 2610 ειμαι 30 επιλαχον

Ρε μάγκες μήπως βάζουν πρώτα μια σειρά για όλους και μετά χωρίζουν σε α και β κατηγορία?; Εξωπραγματικα μου ακούγονται..

Π. Φ 344
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 134

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Όχι εγώ με 2610 Είμαι 1230 θεση
Άβαταρ μέλους
Storm
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Storm »

Nickthegreek7 7 έγραψε:Μάλλον εδώ μέσα κάποια δε ξέρετε η κάνετε ότι δεν ξέρετε. Λοιπόν.η μοριοδότηση της πολυτεκνίας είναι αντισυνταγματική διότι δεν αποτελεί αντικειμενικό κριτήριο πρόσληψης, και έρχεται σε αντίθεση προς τις αρχές τις ισότητας και της αξιοκρατίας. Και όχι φίλε. Δεν είμαστε ίδιοι όλοι. Οι πολύτεκνοι έπρεπε να μπαίνουν σε ειδική κατηγορία 10%. Δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης.

Όχι φίλε μου δεν ειναι αντισυνταγματικη. Τα αντικειμενικα κριτήρια νομικά πως ορίζονται αν ξέρεις, πες μας.

Ετσι όπως τα λες και το υψος αντισυνταγματικο ειναι και η ηλικια, καθως ενας που ειναι 1.69 ή 29 χρονων δεν έχει καμια ουσιαστικη διαφορα απο καποιον 1.70 ή 28 χρονών.

Αν ηταν αντισυνταγματική, απο το 2000 που βγαζουν προκηρυξεις για ε. Φ θα χαν πεθανει στα δικαστηρια. Η προκηρυξεις των ενστόλων δεν ειναι ουτε καν μεσω ασεπ, ώστε να μπορέσεις να πεις κατι μεσω αυτου... Λες πριν τις βγαλουν να μην έχουν περάσει απο νομικά τμήματα και περιμένουν εμας να τις κρίνουμε;

Τα κριτήρια ορίζουνται απο το υπουργειο προστασιας του πολιτη και την αστυνομια, αυτοι ειναι υπεύθυνοι και μπορει να τα αλλαξουν όποτε θέλουν, οπως και εκαναν...

Σύμφωνα Με την προκήρυξη το 11 ημουν μεσα στους πρωτους 150+, χωρίς τριτεκνιες, πολυτεκνιες... Δεν επαναπαυτηκα όμως, πηγα και έβγαλα κι'αλλα χαρτια να ανέβω κι άλλο και να μη μπορει εύκολα να με περάσει καποιος, ειτε πολυτεκνος, ειτε τριτεκνος και θα μπορούσα να βγάλω ακομα καποια αλλα τ'αφησα, ε ετσι ακριβώς έκαναν και όσοι ειχαν 2500-2600, τ'αφησαν γτ είτε πιστεψαν οτι δε θα ξανα βγει είτε επαναπαυτηκαν οτι ειναι αρκετα.

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Slade7 »

Glock 19 έγραψε:Βλέπω πολλούς να μιλάνε για βύσματα, ότι αδικηθηκαν λόγω μοριοδοτησης των τριτεκνων και των πολυτέκνων κλπ, κατηγορώντας τους άλλους αποποιώντας την προσωπική τους ευθύνη επειδή δεν μπήκαν στους πρώτους 1200...Σας φταίνε δλδ όλοι οι άλλοι που ενώ κυνηγάτε μια προκυρηξη με κύριο προσόν το ΑΠΟΛΥΤΉΡΙΟ ΛΥΚΕΊΟΥ, δεν αξιωθηκατε να βγάλετε ένα αξιοπρεπη βαθμό;

Δλδ σας έφταιξαν οι άλλοι, που με βαθμό 10-11-12-13 και 14 απολυτήριο πιστεύατε ότι θα μπορέσετε να καλύψετε τόσο μεγάλη διαφορά μορίων;

Σας έφταιξαν οι άλλοι που εδώ και 9 χρόνια δεν φροντισατε να μαζέψετε όσο το δυνατόν περισσότερα μόρια μπορείτε για να είστε ανταγωνιστικοι στην αγορά εργασίας;

Proficiency, γ κατηγορίας δίπλωμα, μια δεύτερη ξένη γλώσσα, ένα ιεκ, όλα αυτά δίνουν 700+ μόρια επιπλέον...

Θα μου πείτε αυτά κοστίζουν. ; Ναι κοστίζουν αλλά όποιος κυνηγάει το όνειρο και σε ένα τόσο μεγάλο βάθος χρόνου μπορεί να κάνει θυσίες, ούτε ποταρες, ούτε κλαμπαρες, ούτε διακοπαρες ούτε τσιγαρουκλες, μαζεύει λεφτά, κάνει το σκατο του παξιμάδι για να τα επενδύσει στον εαυτό του για να έχει μια καλύτερη τύχη στην αγορά εργασίας (ασχέτως προκυρηξης ειδικών φρουρών)...

Επίσης όλοι λέτε αδικία τα 200 αυτά μόρια της τριτεκνιας.

; Αδικία είναι και όσοι έχουν απεριόριστα για μηχανή να παίρνουν τα ίδια μόρια με αυτούς που έχουν δίπλωμα 125 Α1 και Α2. Δεν είδα να διαμαρτυρεται κάνεις...

; Έχουμε μάθει να φταίνε πάντα οι άλλοι και όχι ο εαυτός μας...

Ας αναλογιστεί ο καθένας το μερίδιο ευθύνης του και μετά μιλάμε για αδικία

Αυτά τα 2 τίποτα άλλο τα είπε όλα.

Diasdea
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Diasdea »

Η κλήρωση έγινε πριν βγουν οι πίνακες γτ υπάρχει πολύ συμψηφισμός... Επίσης γιατι μας έχετε φάει με την τριτεκνια. Ο σύλλογος τριτεκνων είχε διαμαρτυρηθει στο υπουργείο επί σύριζα γτ οι πολύτεκνοι να παίρνουν μόρια κ όχι οι τριτεκνοι... Κ εννοείτε το πέρασαν στην βουλή. οσοι κλαίγεστε ένα θα σας ΠΩ. ΟΠΩΣ ΣΤΡΏΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΜΆΤΑΙ.. δεν είναι δικαιολογια ότι μας φάγανε οι τριτεκνοι. Ας πήγαινες δόκιμος εδ. Ας έβγαζες διπλώματα... Εγώ είμαι μαλακάς η κάποιοι άλλοι από εδώ μεσα... Εγώ προσωπικά δούλευα ντελιβερι νοικιάζω και έβγαλα όλα τα διπλώματα μόνος μ με τα λεφτά μ. Δεν προτίμησα να πάρω μηχανή δεν προτίμησα να παω ταξίδια. οτι και να κάνεις σε αυτή την ζωή θέλει θυσίες. Και οι κόποι σας πάντα μα πάντα ανταμοιβοντε. Καλή σας μέρα κ καλά ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ
Άβαταρ μέλους
HELLENICROWER
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από HELLENICROWER »

Διασωστης31 έγραψε:Hellenic power νομίζεις θα είναι λιγότεροι από 150 οι πολύτεκνοι στους 1500?; Χαχαα θα το δούμε όταν βγουν τα αποτελέσματα.Και οι 3τεκνοι με το 4% που τους δίνουν σε αστυφυλακων κλπ θα έπρεπε να είναι 60 άτομα στους 1500.

Λες να είναι και αυτοί λιγότεροι?;

Οχι δεν ειπα κατι τετοιο εγω... αυτο που ειπα ειναι οτι και με το 10% να ισχυε στα 1500 ατομα και παλι 150 ατομα απο πολυτεκνους θα επαιρνε και οτι και παλι θα ξυνιζανε μερικοι με το σκεπτικο γιατι να μπαινουν οι πολυτεκνοι σε ειδικη κατηγορια...(οπως πολυ καλα το ξερεις οτι γινεται και στο λιμενικο αλλα και με τους διασωστες..)το θεμα ειναι απλο μερικοι που πιστευαν οτι τους εφταναν τα μορια που ειχαν, τελικα δεν μπορουν να μπουν... ηξεραν τα δεδομενα της προκυρηξης και δεν μιλησαν καθολου παρα μονο οταν αρχισαν να ακουγονται οι βασεις.. απο κει και επειτα ο νοων νοειτο... τελος εγω δεν ξανανακατευομαι καλη επιτυχια στα παιδια που δινουν

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Slade7 »

Dea pz έγραψε:Στα 2620 με 2700 πρέπει να γίνετε χαμός

Γίνεται πανικός μιλάμε για 300 350 θέσεις από 2700 έως 2620 επίσης από 2610 έως 2500 είναι από 1201 έως κρατηθείτε λίγο...1900

110 μόρια για 700 και θέσεις

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες