Αθλητής και στρατιωτική θητεία

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Deminho
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Deminho »

1Ον... Ειναι το 1ο μηνυμα που γραφω εδω περα και για αρχη θελω να πω πως ο μεγαλυτερος ορκος που δινει ενας αντρας ειναι ο ορκος στην πατριδα του! Για αυτο η στρατευση θα πρεπει να θεωρειται τιμη και οχι αγγαρια οπως θελουν να την κανουν...

2ον... Ειμαι αθλητης σε ομαδα πρωτης κατηγοριας και μπορω να μπω στο αθλητικο σωμα ενοπλων δυναμεων στον αγιο κοσμα μετα απο την εκπαιδευση μου...
αυτο που θελω να μαθω ειναι τι γινεται με τα σωματα των ειδικων δυναμεων... Πχ. Η θητεια μου και η εκπαιδευση μου μπορει να ειναι για 40 μέρες Και μετα να συνεχισω καπου αλλου ή θα πρεπει και τους 12 μηνες να βρισκομαι σε καποιο απο τα κεντρα εκπαίδευσης...

το να υπηρετησω στις ειδικες δυναμεις ειναι ενα ονειρο για μενα καθως το θεωρω "μαθημα ζωησ" απλα δεν θελω να μεινω πισω στον αθλητισμο καθως 12 μηνες αποχης ειναι αρκετοι... Οποιος ξερει ας μου εξηγησει καποια πραγματα σχετικά με την εκπαίδευση και την περιπτωση μου...
οποιαδήποτε συμβουλή είναι ευπρόσδεκτη!

Σας ευχαριστώ αδέρφια!

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Marina2 »

UFO έγραψε:Ποδόσφαιρο;
Εισαι και περιεργος τρομάρα σου! Αν παιζει σε 1ης κατηγοριας να πιασει τον προπονητη της εθνικής και να μην πάει καθλου φαντάρος! Ετσι δεν εκανε και ο Τζιολης; Τωρα ειναι στη Βερντερ, τον ειδες να πάει; Τον κάλεσαν στη εθνική τωρα που μπηκε φαντάρος! Α ρε Βαρδηνογιαννη!
Deminho
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Deminho »

Δεν ειμαστε το ιδιο... δεν μπορω να σου πω αθλημα φιλε μου! παντως ποδοσφαιρο δεν ειναι!

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Σιγουρα καταλαβαινω πως αν εισαι 1ης κλασης δεν ειναι ευκολο, αλλα δεν υπάρχει για αθλητες αλλη μεταχειριση; Νομιζω πως αυτο ισχυει! Ψαξτο καλε μου και οταν αποφασισεις να πας θα το μαθω απο τις ειδησεις και αφου ξανασυνδεθεις θα σου ζητησω αυτόγραφο! ΝΑ το ξέρεις, δεν θα τη γλιτωσεις ετσι!Εικόνα
Deminho
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Deminho »

Αν το πουν στις ειδήσεις... Τεσπα ας μπω εγω στις ειδικές δυνάμεις και ας μην το πουν στις ειδησεις!

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Ελα θα το μάθω σου λέω! Θα το πουν δε μπορεί! Βλέπω ποδοσφιρο (αλλα εκει εριξες ακυρο), βλέπω μπασκετ, βολευ. Ε που στο καλό θα εισαι Κάαπου εκει! Εγω πάντως να ξεκαθαρισω τη θέση μου αγαπω ολες τις ομάδες τις βορειας Ελλάδας (αν και δεν καταγομαι απο εκει) και εχω και μια μικρη αδυναμια στον ΠΑΟ! Αλλα σχεδον ολες τις ομαδες τις παρακολουθω! Θα στο ζητησω εγω το αυτόγραφο! Να το ξερεις!Εικόνα
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Deminho έγραψε: Αν το πουν στις ειδήσεις... Τεσπα ας μπω εγω στις ειδικές δυνάμεις και ας μην το πουν στις ειδησεις!

Κοιτα να σου πω! Αν εισαι σε μεγάλη ομαδα, αναγνωρισμένος αθλητης δεν θα κάνεις πολλους μηνες θητεια. Στις ειδικές παιρνουν μεχρι και 9μηνους. Το θέμα ειναι οτι εγω Εχω δει μέσα στο στρατόπεδο του Μ. Πευκου και αλλοδαπό ή κατι τετοιο ηταν, ο οποιος εκανε 3μηνο! Δεν ξερω πως εγινε ομως αυτό! Δεν χαθηκε και ο κοσμος να δεν πας ειδικές, εχιες αλλα ταλέντα εσυ!
akis_esso
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από akis_esso »

Γειά σας.
Εγω κόβω αναβολή και μπαίνω Νοέμβρη και έχω αντίστοιχη απορία με συγκεκριμένο όμως άθλημα. Κάνω Tae Kwon Do και έχει πάρει τ'αυτί μου κάτι για εθνική ενόπλων. Ξέρει κανένας σε πια σώματα-μονάδες κ. Λ. Π υπάρχει αυτή η δυνατότητα;
Και κάτι ψηλο offtopic (συγνώμη αλλά δεν ξέρω που να το παραθέσω), όταν πέρασα περιοδεύον είχε μια ερώτηση που έλεγε αν θυμάμαι καλά: Ειδικές γνώσεις και συμπλήρωσα πολεμικές τέχνες. Θα το λάβουν υπόποψην για την κατάταξή μου;
Ευχαριστώ
Άβαταρ μέλους
vpar
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από vpar »

Παιδιά, γνωρίζει κανείς να με ενημερώσει για τυχόν διευκολύνσεις που απολαύουν αθλητές β'/α' κατηγορίας ολυμπιακού αθλήματος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες