Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Sakis13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από Sakis13 »

Το ιδανικό θα ήταν οι τριτεκνοι να είχαν ένα ποσοστό από το σύνολο των θέσεων.. Δεν έγινε οκει.. αλλά δεν πιστεύω ότι θα άλλαζε κάτι..
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Player7 »

Λευτερη αυτο που λες δεν ισχυει. Ολοι περιμεναν πανω απο 40.000 αιτησεις, και τελικα δεν εγιναν ουτε 20.000. Οποτε ακυρο αυτο που λες.

Καλως ή κακως λογω τριτεκνιας, η βαση πηγε 100-120 μορια πανω απο τι θα ηταν χωρις τριτεκνοα!

Police

Δημοσίευση από Police »

Όσοι έχουν 2630 μόρια δεν κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός πίνακα με την κλήρωση.Εκείνοι που έχουν 2620, κορώνα - γράμματα.

driver
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από driver »

και σε τελικη αναλυση ρε παιδια διπλωματα προσωπικα μιλωντας ποτε δεν θα εβγαζα για προκυρηξεις εγω πχ λογω δουλειας τα εβγαλα και μετα ειναι και θεμα timing και τυχης πχ παντα προσωπικα μιλωντας ετυχε να ηθελα να περασω σε μια σχολη εποχες λυκειου, ε για αυτο ετυχε να εχω ενα απολυτηριο στο 16.1. μετα ετυχε να εχω ενα φιλαρακι που απο τις εμπειριες του απο τον στρατο ε. δ. ψηθηκα και εγω να παω στην ιδια μοιρα κανα χρονο μετα. Ποιος θα σου πει ποτε θα ανοιξει προκυρηξη και τι θα ζηταει. Αυτο δεν το ξερει κανεις. Μην σκαμε για μια προκυρηξη, ακομα εχει δρομο κανεις δεν ξερει τι θα αντιμετωπίσει εκει ακομα και αν μπει καποιος, που να ξερει απο τωρα για 6 μηνες μετα. Τελος παντων καλα να μαστε και υγεια παιδες το σημαντικοτερο.
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Player7 έγραψε:Λευτερη αυτο που λες δεν ισχυει.Ολοι περιμεναν πανω απο 40.000 αιτησεις, και τελικα δεν εγιναν ουτε 20.000. Οποτε ακυρο αυτο που λες.

Καλως ή κακως λογω τριτεκνιας, η βαση πηγε 100-120 μορια πανω απο τι θα ηταν χωρις τριτεκνοα!

Ωραία και εγώ νιώθω αδικημένος που εσύ μπορεί να έχεις μόρια από φορτηγό ενώ εγώ δεν έχω, εσύ γιατί να πάρεις μόρια ; Επίσης νιώθω αδικημένος που εσύ έχεις λόουερ και εγώ την ημέρα εκείνη που ήταν να δώσω έσπασα το πόδι μου.

Επίσης νιώθω αδικημένος που εσύ έχεις περισσότερα μόρια από εμένα και είχες ελπίδες να μπεις περισσότερες απ'ότι εγώ ...

Επίσης με στεναχωρεί το γεγονός που επιμένεις γιατί δε ξέρεις που να ρίξεις ευθύνες για την αποτυχία σου.

Δέξου το.

Αν επιτρέπεται πόσο ετών είσαι ;

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Άβαταρ μέλους
Sakis13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Sakis13 »

Φίλε driver έχεις δίκιο..Ήμουν από τα λίγα άτομα που απλά γουσταρα τη φάση ειδικές χωρίς να με νοιάζουν καν τα μόρια. Εν τέλη όντως έτυχε να μου χρειαστούν αλλά δεν πιστεύω ότι κάποιος έβγαζε διπλώματα και πάλεψε να μπει στο σώμα για 7 χρόνια και δεν τα καταφερε μην κοροιδευομαστε...

Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Οπως τα λεει ο driver. Προσωπικα διπλωμα αυτοκινητου + μηχανης 1000 κυβικα τα ειχα ολα μεχρι τα 22 και οχι για προκηρυξεις κτλπ, αλλα λογω δουλειας. Αργοτερα πηγα Ε. Δ λογο καυλας και για τα λεφτα που δινουν στα αλεξιπτωτα, αγγλικα τα ειχα απο γυμνασιο. Μη λεμε χαζα και η κουτση μαρια εχει διπλωματα και αγγλικα. Ειδικες δυναμεις πλεον ειναι κατασκηνωση, τη γιαγια να βαλεις θα της δωσουν μπερε. Μη ριχνουμε το φταιξιμο λοιπον εκει που θελουμε, μη κοιτατε το δεντρο και χανετε το δασος !
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Player7 »

Τι λες ρε Κυριακο; Τα μορια τριτεκνιας-πολυτεκνιας ερχονται ουρανοκατεβατα! Τα διπλωματα και οι γλωσσες θελουν κοπο, χρονο και χρημα! Τι συγκρινεις?!

E'MK
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από E'MK »

Μάγκες εγώ είμαι κ τρίτεκνος κ επιλαχων. Θα σας πω ένα πράμα αντρίκια. Εγώ είμαι κατα του συγκεκριμένου διαχωρισμού που γίνεται σε δημόσιους διαγωνισμούς για τρίτεκνους κ πολύτεκνους. Αλλά να ξέρετε, γιατί πολλοί απο εσάς μάλλον δεν το γνωρίζουν. Οι πολύτεκνοι πάντα είχαν το προνόμιο, οι τρίτεκνοι για να έχουν το προνόμιο να μοριοδοτούνται εξτρα, έπρεπε να υπάρχει μια γελοία αλληλουχία πραγμάτων, όπως το να μην έχει παντρευτεί ένα τέκνο απο την οικογένεια. Τρομερά πράγματα. Εγώ είμαι κατά αλλα απο την στιγμή που συνεχίζουν να ευνοούνται οι πολύτεκνοι, πρέπει να ευνοηθούν και οι τρίτεκνοι με την ίδια ακριβώς λογική. Εγώ σαν τελευταίο τέκνο, με έπιασε η κρίση κ δεν είχα τα εφόδια που είχαν τα αδέρφια μου. Πήρα το lower αλλά δεν μπορούσα να συνεχίσω σε μεγαλύτερο επίπεδο λόγω χρημάτων. Οπότε μην κρίνετε τόσο εύκολα. Γνωμη μου, πρέπει να μοριοδοτούνται έξτρα με βάση το οικογενειακό ή ατομικό εισόδημα κ όχι με βάση πόσα αδέρφια ή παιδιά έχεις.
Άβαταρ μέλους
Sakis13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Sakis13 »

Σκεφτείτε το εξής... με ένα απλό απολυτήριο 15 όπως έχω κ γω ο ίδιος... μπορούσατε πολύ απλά να πάτε στο 2700 αν βάλεις ειδικές προφισιενσι διπλωμα μηχανή αμάξι... οπότε μην λέμε αστεία πράγματα.. κάποιος που προσπαθούσε χρόνια να μπει τα κατάφερε και μπράβο του.
Stelios92
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Stelios92 »

Λοιπον επειδη δεν ξερετε ο καθενας ποσο δυσκολα τα περασε στη ζωη του ειτε ειναι τεκνο τριτεκνης οικογενειας ειτε δεν ειναι ξαναλεω θα συμβουλευα επισης να καταλαβενετε τι σας λεει καποιος, να αξιολογειτε σωστα με βαση το δικαιο κι οχι αυτο που σας συμφερει. Αστυνομικοι θελετε να γινετε και να υπερσπιστειτε τη δικαιοσυνη. Οι τριτεκνοι δικαιουνται τα επιπλεον μορια οπως και παραπανω δικαιουνται οι πολυτεκνοι. Αυτο ειναι το σωστο.
Police

Δημοσίευση από Police »

Όσοι έχουν 2630 μόρια δεν κινδυνεύουν να βρεθούν εκτός πίνακα με την κλήρωση.Εκείνοι που έχουν 2620, κορώνα - γράμματα.

kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Player7 έγραψε:Τι λες ρε Κυριακο; Τα μορια τριτεκνιας-πολυτεκνιας ερχονται ουρανοκατεβατα!Τα διπλωματα και οι γλωσσες θελουν κοπο, χρονο και χρημα! Τι συγκρινεις;

Ουρανοκατέβατα έρχονται και τα επιδόματα για την τριτεκνία στους γονείς μας καθώς και για τους πολύτεκνους, αυτό το κατακρίνεις ;

Το ότι και οι γυναίκες θα μπαίνουν στον στρατό προαιρετικά για να παίρνουν μόρια για προκηρύξεις, το κατακρίνεις;

Απέτυχες, δέξου το και μη τα βάζεις με το σύστημα γιατί θα σε καταπιεί.

Και εγώ απέτυχα και ας ήμουν τρίτεκνος δεν με έσωσαν τα 200 μόρια που πήρα.

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Slade7 »

Μιλάτε για τριτεκνιες αλλά για το απολυτήριο επαλ ούτε λόγος κοιτάξτε να δείτε όλα τα άτομα από 1200 και κάτω θα είναι με απολυτήρια 16+ και τα μισά θα είναι επαλ δηλαδή Γιατί να έχει ίδια δικαιώματα ένας με 18 στο ΓΕΛ και ένας με 18 στο επαλ ; τα ίδια μαθήματα δίνανε; την ίδια δυσκολία είχαν; και ξαναλέω πρώτα να τα βάλετε με τον εαυτό σας και μετά με τους άλλους να είχατε μυαλό μα βγάζατε μόρια 8 χρόνια πέρασαν είχατε χρόνο απλά πολλοί μετά το 2014 που δεν βγήκε η προκήρυξη για τους 500 τα παράτησαν απλά δεν πίστευε κάνεις σε προκήρυξη.
Diasdea
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Diasdea »

Τα αποτέλεσμα θα βγουν Παρασκευή βράδυ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες