Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)
Δεν αναγραφεται ο αριθμος πρωτοκολλου πανω σε αυτο το χαρτι, για να μαθεις τον αριθμο σου παρε τηλεφωνο και θα στον πουν. Εγω αυτο ειχα κανει.
player7 δεν ειπα οτι δεν επαιξε ρολο η τριτεκνια κτλ φυσικα ανεβασε την βαση, απλα τον σημαντικοτερο ρολο για μενα τον επαιξε το απολυτηριο λυκειου. Ολοι λιγος πολυ ειχαμε μορια απο ε. δ, διπλωματα και αγγλικα. Και αναφαφερα εμενα προσωπικα που εβγαλα 2710 χωρις τριτεκνιες. Η κριση επαιξε ρολο για μενα πιο πολυ. Και ποιος λεει οτι δεν θα κοπει κοσμος οτι δεν θα σταματησει καποιος μεσα στην εκπαιδευση; εχει μελλον η υποθεση...
Ναι ντραιβερ από το στόμα μου το πήρες αλλά και παλιά υπήρχαν μεγάλα απολ εδώ είσαι λαθος
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 42
Ωραιος driver !
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Εχετε φαγωθει με τους τριτεκνους. Ποιοι φταινε που δεν φτανουν τα μορια για να μπειτε στην αστυνομια; Οι τριτεκνοι !!! Εχετε βαλει το μυαλο σας να σκεφτει καθολου για τα μορια που πηρανε για την τριτεκνια τα τεκνα τριτεκνης οικογενειας ποσα αλλα μορια στερηθηκαν γιατι δεν ειχε ο μπαμπας τους και η μαμα τους για ολα τα παιδια; Οι γονεις μου με ειχαν σταματησει απ το φροντιστηριο γιατι δεν ειχαν λεφτα κι ετσι ουτε πτυχιο γερμανικων πηρα ουτε πτυχιο αγγλικων αλλα καποια μοναχοπαιδια εχουν ξενες γλωσσες εχουν και μορια απο το ΙΕΚ και εχουν και μορια απ το διπλωμα οδηγησης δωρο απο το μπαμπα επειδη κλεισαν τα 18 και βγαινουν τωρα και κατηγορουν τους τριτεκνους. Ελατε να μας πειτε εμας τα παιδια τριτεκνης οικογενειας που χτυπουσαν τις πορτες για τα ενοικια και καναμε ησυχια στα δωματια μας για να φανει οτι δεν ειναι κανενας στο σπιτι. Λοιπον επειδη δεν ξερετε ο καθενας ποσο δυσκολα τα περασε στη ζωη του ειτε ειναι τεκνο τριτεκνης οικογενειας ειτε δεν ειναι θα συμβουλευα να βουτατε τη γλωσσα στο μυαλο πριν μιλησετε. Αλλο ειναι να μεγαλωνεις ενα παιδι κι αλλο τρια ή περισσοτερα και σεβασμος στα ατομα που δεν τα βρηκαν ολα στρωμενα γενικα.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 45
Μην σκάτε ρε τσακάλια... Ούτε το κράτος φταίει ούτε οι τρίτεκνοι ούτε τίποτα. Ήταν μαθηματικά βέβαιο όταν έχει να βγει η προκήρυξη 8 χρόνια, να μαζευτεί τόσος κόσμος.
Έχετε πίστη στον Θεό, στην οικογένεια που σας αγαπάει και μη ξεχνάτε ένα πράγμα, πως όλα για έναν σκοπό γίνονται.
Και καλύτερη παρηγοριά από το ότι τόσα χρόνια που δεν υπήρχε προκήρυξη επιβιώναμε δεν υπάρχει, πιστέψτε με.
Στα 27 μου και δε θα σταματησω να προσπαθώ και αν αγαπώ το σώμα και τα όνειρα μου, θα με σεβαστώ και θα προσπαθήσω και θα πιστεύω σε ένα θαύμα για του χρόνου...
Πρώτα απ'όλα όμως, θα προσπαθήσω να βγάλω κανά χαρτί παραπάνω...
Καλή επιτυχία Αστυνομικάρες μου. Εύχομαι τα καθυστερημένα που μας κορόιδευαν να μην είναι αστυνομικοί και όσοι το γούσταραν πραγματικά να είναι πάντα γεροί, δυνατοί και νομοταγείς...
Καλή τύχη και η Παναγιά μαζί σας.
Έχετε πίστη στον Θεό, στην οικογένεια που σας αγαπάει και μη ξεχνάτε ένα πράγμα, πως όλα για έναν σκοπό γίνονται.
Και καλύτερη παρηγοριά από το ότι τόσα χρόνια που δεν υπήρχε προκήρυξη επιβιώναμε δεν υπάρχει, πιστέψτε με.
Στα 27 μου και δε θα σταματησω να προσπαθώ και αν αγαπώ το σώμα και τα όνειρα μου, θα με σεβαστώ και θα προσπαθήσω και θα πιστεύω σε ένα θαύμα για του χρόνου...
Καλή επιτυχία Αστυνομικάρες μου. Εύχομαι τα καθυστερημένα που μας κορόιδευαν να μην είναι αστυνομικοί και όσοι το γούσταραν πραγματικά να είναι πάντα γεροί, δυνατοί και νομοταγείς...
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 6
Stelios92 έγραψε:Εχετε φαγωθει με τους τριτεκνους. Ποιοι φταινε που δεν φτανουν τα μορια για να μπειτε στην αστυνομια; Οι τριτεκνοι ! Εχετε βαλει το μυαλο σας να σκεφτει καθολου για τα μορια που πηρανε για την τριτεκνια τα τεκνα τριτεκνης οικογενειας ποσα αλλα μορια στερηθηκαν γιατι δεν ειχε ο μπαμπας τους και η μαμα τους για ολα τα παιδια; Οι γονεις μου με ειχαν σταματησει απ το φροντιστηριο γιατι δεν ειχαν λεφτα κι ετσι ουτε πτυχιο γερμανικων πηρα ουτε πτυχιο αγγλικων αλλα καποια μοναχοπαιδια εχουν ξενες γλωσσες εχουν και μορια απο το ΙΕΚ και εχουν και μορια απ το διπλωμα οδηγησης δωρο απο το μπαμπα επειδη κλεισαν τα 18 και βγαινουν τωρα και κατηγορουν τους τριτεκνους. Ελατε να μας πειτε εμας τα παιδια τριτεκνης οικογενειας που χτυπουσαν τις πορτες για τα ενοικια και καναμε ησυχια στα δωματια μας για να φανει οτι δεν ειναι κανενας στο σπιτι. Λοιπον επειδη δεν ξερετε ο καθενας ποσο δυσκολα τα περασε στη ζωη του ειτε ειναι τεκνο τριτεκνης οικογενειας ειτε δεν ειναι θα συμβουλευα να βουτατε τη γλωσσα στο μυαλο πριν μιλησετε. Αλλο ειναι να μεγαλωνεις ενα παιδι κι αλλο τρια ή περισσοτερα και σεβασμος στα ατομα που δεν τα βρηκαν ολα στρωμενα γενικα.
STELIO έχεις άδικο φίλε! Και μεις που είμασταν 2 παιδιά είχαμε τα ίδια προβλήματα.
μην κριβόμαστε πίσω απο το δάχτυλο μας σε παρακαλώ. Τα 200 μόρια που πήρες ήταν ξεκούραστα.
και μεις 2 αδέρφια είχαμε πάρα πολλές δυσκολίες και ότι μόρια μάζεψα τα μάζεψα αφού μεγάλωσα και έβγαλα δικά μου χρήματα.
Και διπλώματα και αγγλικά! Τα δικά σου 200 μόρια ηρθαν ουσιαστικά χωρις καποια δυσκολία μετά την ενηλικίωση σου!
Καλησπέρα σε όλους... έχω διαβάσει πάρα πολλά στο φόρουμ.. το να κατηγορουμε την τριτεκτια ότι πήρε θέσεις και ανέβασε τις βάσεις είν' τουλάχιστον αστείο... όλοι ξέραμε ότι θα ανέβουν οι βάσεις απλά όλοι ελπίζαμε ότι θα είν μικρότερη η άνοδος.. όταν έχει να βγει προκήρυξη 8 χρόνια και βλέπετε ότι από πανελλήνιες οι βάσεις για αστυνομία κάθε χρόνο ανεβαίνουν ήταν λογικοτατο η βάση να ξεφύγει. Συγχαρητηρια στους επιτυχόντες και καλή συνέχεια.. Για 20 μοριακια θα πιάναμε το όνειρο. δεν έκατσε κάθε εμπόδιο για καλό.
Ναι ενω εμεις που ειμαστε 2 αδερφια ημασταν ανετοι και ζησαμε μεσα στα πλουτη. Ασε ρε μεγαλε.. εγω το lower και το διπλωμα μηχανης το εβγαλα με δικα μου λεφτα απο τη δουλεια μου!
Ακου λεει δυσκολα ζουν μονο οι τριτεκνοι, εμεις που λες ειμαστε 2 παιδια ημασταν παμπλουτη!
Εφαγα και δυο χρονιαχρόνια στο δημοσιο ιεκ, και με προσπερασε ο τριτεκνος που του χαρησαν το 200αρι.
Για να μη παρεξηγηθω, δε μιλαω για ολους τους τριτεκνους, μονο για αυτους που ηταν πανω απο το οριο ηλικιας που κατηργησαν!
Βεβαια θα επρεπε να υπαρχει ποσοστο για τριτεκνια αλλα οκ αλλου παπα ευαγγελιο αυτο!
Ακου λεει δυσκολα ζουν μονο οι τριτεκνοι, εμεις που λες ειμαστε 2 παιδια ημασταν παμπλουτη!
Εφαγα και δυο χρονιαχρόνια στο δημοσιο ιεκ, και με προσπερασε ο τριτεκνος που του χαρησαν το 200αρι.
Για να μη παρεξηγηθω, δε μιλαω για ολους τους τριτεκνους, μονο για αυτους που ηταν πανω απο το οριο ηλικιας που κατηργησαν!
Βεβαια θα επρεπε να υπαρχει ποσοστο για τριτεκνια αλλα οκ αλλου παπα ευαγγελιο αυτο!
-
- Συνταγματάρχης
Player7 έγραψε:Ναι ενω εμεις που ειμαστε 2 αδερφια ημασταν ανετοι και ζησαμε μεσα στα πλουτη.Ασε ρε μεγαλε. Εγω το lower και το διπλωμα μηχανης το εβγαλα με δικα μου λεφτα απο τη δουλεια μου!
Μην προσπαθείς να βρεις φταίξιμο στην άτυχη αποτυχία σου.
Η προκήρυξη ήταν αυτή.
Δεν μπορείς να ρίξεις ευθύνες σε ένα κράτος ολόκληρο.
Υπάρχουν άνθρωποι που απέτυχαν για πολύ λιγότερα μόρια από εσένα.
Όπως επίσης υπάρχουν άνθρωποι που πιθανόν να το γούσταραν περισσότερο από εσένα και να μην κατάφεραν για τον χ ή ψ λόγο να μπουν.
Πολλά μπορεί ...
Δες την αποτυχία σου σαν κίνητρο για να πετύχεις τη επόμενη φορά ...
Ειδικά αν είσαι μικρός.
Καλή επιτυχία και μη στεναχωριέσαι... Πίστεψε με.
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Αλλο λεω Κυριακο... εμεις δλδ που ειμαστε δυο παιδια ημασταν ανετα οικονομικα δλδ και μονο ο τριτεκνος ηταν φτωχος; Ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα?;
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 42
Γεια σου ρε Κυριακο παλικαρε ! Ωραια τα λες !
Οπως ειπα και πριν θα το ξαναπω και τωρα, οι τριτεκνοι δεν φταινε σε τιποτα, ακομη και αυτα τα 200 μορια που τους δωσανε παλι η βαση θα ηταν στον θεο. Η ανεργια που μαστιζει τη χωρα μας εστρεψε το 1/3 της Ελλαδας να κανει αιτηση για τον σταθερο μισθο και την παντοτινη δουλεια. Δεν υπαρχει λογος να λογομαχειτε, ανθρωποι πανω απολα κυριοι.
Οπως ειπα και πριν θα το ξαναπω και τωρα, οι τριτεκνοι δεν φταινε σε τιποτα, ακομη και αυτα τα 200 μορια που τους δωσανε παλι η βαση θα ηταν στον θεο. Η ανεργια που μαστιζει τη χωρα μας εστρεψε το 1/3 της Ελλαδας να κανει αιτηση για τον σταθερο μισθο και την παντοτινη δουλεια. Δεν υπαρχει λογος να λογομαχειτε, ανθρωποι πανω απολα κυριοι.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 63
Δεν παίζει. Εμένα με είπαν οτι είμαι θέση 1242 με 1243 κ μάλιστα με είπαν οτι είμαι επιλαχων.(Έχω 2610 μόρια στην Α, οπότε βγάζει νόημα)
ευγε κυριακο για το ηθος σου την θετικη σου σκεψη και την γεναια ψυχη σου. Ευχομαι απο καρδιας η παναγια να σε εχει γερο και του χρονου να σου δοθει η ευκαιρια και να πετύχεις γιατι πανω απο ολα εισαι ανθρωπος! Και το αξιζεις! Καλη συνέχεια στη ζωη σου και ολα να σου πανε θετικα!kyriakos155 έγραψε:Μην σκάτε ρε τσακάλια... Ούτε το κράτος φταίει ούτε οι τρίτεκνοι ούτε τίποτα. Ήταν μαθηματικά βέβαιο όταν έχει να βγει η προκήρυξη 8 χρόνια, να μαζευτεί τόσος κόσμος.
-
- Συνταγματάρχης
Player7 έγραψε:Αλλο λεω Κυριακο... Εμεις δλδ που ειμαστε δυο παιδια ημασταν ανετα οικονομικα δλδ και μονο ο τριτεκνος ηταν φτωχος; Ρε τι διαβαζουμε εδω μεσα;
Σου έχω στείλει π. Μ.
Φίλε τα προνόμια για ένα κράτος είναι συγκεκριμένα. Με τον πολύτεκνο γιατί δε τα βάζεις ; Με το ότι μπήκαν και εγώ δε ξέρω πόσες γυναίκες ; Γιατί δε τα βάζεις ; Γιατί ρίχνεις συγκεκριμένα την αίτια της αποτυχίας σου στους τρίτεκνους ; Και εγώ σου λεω ότι και τριτεκνία να μην υπήρχε θα στην έτρωγαν την θέση οι γυναίκες με μεγάλο απολυτήριο...
Κάτσε να δούμε πόσοι είναι παραπάνω από εσένα στους πίνακες αύριο με κατά πολύ μεγαλύτερο απολυτήριο από εσένα και δεν είναι τρίτεκνοι...
Ξέρω επίσης οικογένειες που τα βγάζουν δύσκολα και με ένα παιδί ... Επίσης ξέρω και πανευτυχής οικογένειες με 8 και 9 παιδιά ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 16 επισκέπτες