Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)
Για Α κατηγορια!
Καλά Όσα λέγονται αλλά ας βγουν πι πίνακες πρώτα
- Vasilis loxias (pz)
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
Κ η βάση παιδιά στην α κατηγορία πόσο είναι;
Εχω 3100 Α και δεν με πηρε κανενας να ανυσυχω
Wolver σου εχω στειλει προσωπικο
Όλοι οι 2620 μπήκαν ;wolver έγραψε: 2620
Παντως τους περισσοτερους εδω μεσα η τριτεκνια και η πολυτεκνια σας εσωσε, αλλιως δε μπαινατε! Ετσι να το αναφερουμε γιατι καποιος ειπε δεν επαιξε ρολο αυτο στη βαση!
Player 7 σωστά τ λες.. η τριτεκνια άνεβασε την βάση.. αλλιώς θα ήταν 200 κάτω
Δε ξερω αν θα ηταν 200 κατω, παντως δε θα ηταν πανω απο 2500 η βαση!
Σιγά μην ήταν και 300 κάτω. Η τριτεκνία βοήθησε μόνο όσους ήταν 25-28 και δεν σπούδαζαν. Δεν λεω, σίγουρα είναι μερικοί. Πχ εγώ σπουδάζω οπότε ήμουν τρίτεκνος και με τον νόμο του ΑΣΕΠ. Αλλά ο κύριος λόγος που ανέβηκε η βάση είναι η ανεργία. Μου το λεγε κι ενας φίλος μου, ς'όλες τις προκυρήξεις ανεβαίνουν οι βάσεις τα τελευταία χρόνια. Τι να κάνουμε, έτσι είναι. Αλλά άμα θέλετε η τριτεκνία να είναι ο αποδιοπομπαίος τράγος σας, οκ.
Spik υπαρχουν τρανταχτα παραδειγματα παιδιων εδω μεσα που δε θα εμπαιναν χωρις το 200αρι, που το πηραν τωρα ενω με βαση τη προκηρυξη του 2011 δε θα τα επαιρναν! Απλα αναφορα κανουμε μη μας περνανε και για χαζους!
Στη φετινη προκηρυξη μπηκε "νομιμο βυσμα" με αυτο το τροπο και μπουσταριστηκε κοσμος κ κοσμακης!
Στη φετινη προκηρυξη μπηκε "νομιμο βυσμα" με αυτο το τροπο και μπουσταριστηκε κοσμος κ κοσμακης!
Για πκε ποτε λετε πανω κάτο παιδιά?
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 42
Αν δεν ηταν η τριτεκνια μπορει η βαση να ηταν κοντα στα 2450-2500 και παλι ΜΠΟΡΕΙ. Ο λογος που ανεβηκε τοσο πολυ η βαση ειναι διοτι αποφοιτοι πολυτεχνειου με απολυ. Λυκειου 19 (σχεδον ολοι εχουν το proficiency + ενα διπλωμα + ειδικες δυναμεις) εκαναν τα χαρτια τους λογω ανεργιας και μη ευρεσης καποιας δουλειας εξω και με τα χαρτια Που προσκομισαν αυτοι οι αριστουχοι αμεσως φτανουν ψηλα στη βαθμολογια. Εδω γειτονας μου τελειωσε ιατρικη δεν εβρισκε πουθενα δουλεια και εκανε τα χαρτια του με 19,3 απολυ.Οσο περνανε τα χρονια οι βασεις θα ειναι ολο και πιο ψηλα γιατι, ενοπλες δυναμεις + σωματα ασφαλειας = σιγουρος μισθμος, απλα πραγματα κυριοι !
Player7 έγραψε:Παντως τους περισσοτερους εδω μεσα η τριτεκνια και η πολυτεκνια σας εσωσε, αλλιως δε μπαινατε! Ετσι να το αναφερουμε γιατι καποιος ειπε δεν επαιξε ρολο αυτο στη βαση!
Από τους 1200 Α κατηγορία εγώ σου λέω οι 200 300 να είναι τριτεκνοι αποκλείεται παραπάνω εδώ έχουμε πρόβλημα πληθυσμού στην Ελλάδα που βρέθηκαν τόσοι τριτεκνοι; σίγουρα επηρέασε την βάση αλλά αυτό που καθόρισε και θα το λέω ξανά και ξανά είναι ΤΟ ΕΠΑΛ ΠΟΥ ΤΟ βάλανε στην Α κατηγορία
Αύριο 09.00 κλήρωση ( όσοι δεν παρευρεθείτε δεν γίνεται κάτι δεν είναι υποχρεωτικό) και το μεσημέρι-απογευμα θα βγουν οι πίνακες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες