Xanthos έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα... Θα ήθελα να ζητήσω μια ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.. οι λόγοι είναι προφανείς όπως με κορόιδεψαν κ εμένα έτσι έδωσα ελπίδες κ σε εσάς.. συγνωμη για τις ελπίδες που έδωσα στα παιδιά που το περίμεναν. κ λέω με κορόιδεψαν εμένα διότι κ 2350 να ήταν δεν θα ήμουν με τόσες ισοβαθμίες ούτε στους επιλαχών... Πότε μου δεν πίστεψα ότι θα έρθουν έτσι τα πράγματα ειδικά να είναι η β κατηγορία ποιο κάτω από την α.. διότι κ εγώ μ τα μόρια π είχα στην Β έμπαινα άνετα ΜΕΣΑ!! συγγνώμη για όλα κ σε όλα τα παιδιά με αυτό το μεγα σφάλμα που έκανα κ συγγνώμη σε αυτούς π αδίκησε!!! δεν έχω να πω κάτι άλλο πάνω σε αυτό.. υπομονη κ επιμονή στους μικρούς που έχουν τα χρόνια μπροστά τους για προκηρύξεις κ από νέας δημοκρατίας όλα είναι πιθανά.. Ευχαριστώ πολύ επισεις όλους εσάς κ τους διαχειριστές για την πολύτιμη βοήθειά που πήρα από εδώ μέσα τις γνώσεις που μ δώσανε σε πράγματα τα οποία είχα πλήρης άγνοια... Να είστε καλά!!!
Δε φταις εσύ φίλε και εσένα άλλοι στα έλεγαν!! Λυπάμαι που δε μπήκες ούτε εσύ αλλα έχει ο Θεός, άντε να το δούμε και αύριο επίσημο αν και δε περιμένω τίποτα πλέον.. Εύχομαι τα καλύτερα σε ότι και αν κάνεις όπως και στους υπόλοιπους ευχαριστώ και γω για τη βοήθεια τόσες μέρες!!
Σταύρο δεν έχει καμία απολύτως σημασία ότι δεν σε κάλεσαν για κλήρωση όπως δεν μπορώ να γνωρίζω ποιες οι πιθανότητες σου να μπεις, τουλάχιστον αν δεν δούμε πρώτα τους πίνακες και πόσα άτομα θα είναι στα 100 μόρια που έχεις διαφορά από την βαση
Mts έγραψε: Σταύρο δεν έχει καμία απολύτως σημασία ότι δεν σε κάλεσαν για κλήρωση όπως δεν μπορώ να γνωρίζω ποιες οι πιθανότητες σου να μπεις, τουλάχιστον αν δεν δούμε πρώτα τους πίνακες και πόσα άτομα θα είναι στα 100 μόρια που έχεις διαφορά από την βαση
Εγινε φιλε μου σε ευχαριστω πολυ.. απλα εχω αγχωθει πολυ για αυτο ρωταω τωρα οτι ειναι να γινει θα γινει. δεν ξερω και σε ποια θεση μπορει να βρισκομαι για να δω αν εχω ελπιδες κιολας
Φιλο μ με 2510 612 θεση επιλαχον τον καλεσαν ! Κατι για το 11 τελικα ειναι 4μερες τα πκε 2μερες υγειονομικα ; ετσι ειδα στο φορουμ του 11αλλα ειδα ειδ για τους επιλαχον ηταν 3μερες
Στα ΠΚΕ εν ετη 2019 θα γινει μεγαλο πανηγυρι απο τατου και τα σχετικα. Ηδη στην αρχη οταν ανοιξαν οι αιτησεις πολλα ατομα μπορει να μην ειχαν το υψος ή να ειχα τατου και παρ'ολα αυτα ο αστυνομος τους εδινε το οκ μετα απο τηλεφωνο(ειναι παραδειγματα απο 3-4 ατομα που εγραφαν εδω). Αυτοι που ειστε επιλαχων, ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΑ πιστευω σε 100-150 ατομα με το καλημερα να παιρνουν δρομο, χωρις να θελω να σας δημιουργω ελπιδες, απλα λεω τι πιστευω.1ΚΣ