Veteranos91 έγραψε:Περιμενα και εγω με 2520 να κανω το ονειρο μου πραγματικοτητα αλλα τελικα με αυτα που ακουω και γραφετε, το ονειρο εγινε εφιαλτης. Ποιος να το περιμενε οτι η προκηρηξη του 2011 θα ειχε τοσο μεγαλη διαφορα με την τωρινη... Ξαφνικα απεκτησε ολη η Ελλαδα μορια... Μαλιστα... Καλη τυχη σε ολους! Ευχομαι να ειμαι αξιοι οσοι μπουν στο Αστυνομικο σωμα.
Άλλα χρόνια τότε, έβγαιναν σχεδόν παντού αβέρτα προκηρύξεις, έμπαιναν πολλοί και από πανελλήνιες, πλέον και σε στρατιωτικές σχολές να θέλει να μπει κάποιος οι βάσεις δεν είναι χαμηλά.
Το 2011 αν δεν υπήρχαν οι προϋποθέσεις για να πάρει τα μόρια κάποιος που είναι τρίτεκνος θα ήτανε παραπάνω η βάση, ίσως μην ήτανε όπως φέτος αλλά δεν θα ήτανε σίγουρα 2360.
Dea Τηλεφωνο πηραν τα ατομα που ειχαν ισοβαθμιες με αλλους, οσοι εχετε πανω απτη βαση και δεν σας πηραν τηλ, τοτε πολυ απλα δεν ισοβαθμητε με καποιον και θα δειτε το ονομα σας στη λιστα αυριο με τους επιτυχοντες, οπως και να χει καλη επιτυχια και καλη σταδιοδρομια, εφοσον εισαι πανω απτη βαση, θα εισαι και μεσα !
Lefteris 2αμαλ έγραψε: Dea Τηλεφωνο πηραν τα ατομα που ειχαν ισοβαθμιες με αλλους, οσοι εχετε πανω απτη βαση και δεν σας πηραν τηλ, τοτε πολυ απλα δεν ισοβαθμητε με καποιον και θα δειτε το ονομα σας στη λιστα αυριο με τους επιτυχοντες, οπως και να χει καλη επιτυχια και καλη σταδιοδρομια, εφοσον εισαι πανω απτη βαση, θα εισαι και μεσα !
Να εισια καλά Λευτέρη κ εσυ καλή επιτυχία στον στόχο σ
Διαβαζω μερες το φορουμ και απο οτι εχω καταλαβει αυτο που εχει παιξει τον μεγαλυτερο ρολο ειναι το απολυτηριο ξεκαθαρα. Προσωπικα 2710 εβγαλα με απιλυτηριο γελ 16.1 (χωρις τριτεκνια). Καλη επιτυχια σε ολους γενικα με το αν μπουν η οχι γατι οντως τιποτα δεν τελειωνει. Παντος σαν επαγγελματιας οδηγος φορτηγου κτλ που κυκλοφορω κανα 10ωρο συν την ημερα στην αθηνα εχω να πω οτι για οσους μπουν οτι οι δρομοι ειναι πολυ σκληροι ειδικα εαν εισαι και αστυνομικος που οχι μονο θα βλεπεις πολλα σκηνικα αλλα θα πρεπει και να τα αντιμετωπισεις κιολας. Καλα να μαστε ολοι το σημαντικοτερο και οσο για τα αλλα ειναι ροδα η ζωη...
Η φτώχεια η ανεργία η αβεβαιότητα και όλα αυτά που επικρατούν έξω ώθησαν άριστους μαθητες με πολύ μεγάλα απολυτήρια να δηλώσουν συμμετοχή... όταν έχει ο αλλος 18+ προφανώς θα έχει Κ προφισιενφι και δεύτερη ξένη γλώσσα και με μηχανή Κ αμαξι ανεβαίνει άνετα μη βάλω και τριτεκνια πολύτεκνια έφυγε... ούτε ειδικές δυνάμεις σε σώζουν ούτε τιποτα... Δυστυχώς το είχα πει Κ πιο παλιά αυτή η προκυρηξη θα είναι για τους επιστήμονες που είναι άνεργοι... Κ εγώ με 2500 απέξω είμαι αλλά τι να κάνουμε η Ελλάδα αυτή είναι "σφάζονται" χίλια άτομα για 1 θέση... ας το πάρουμε όλοι χαμπάρι