Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Καλησπερα παιδια! Με 2660 στην Α εισαι επιτυχων ή επιλαχων
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 15
Xantho νομίζω χρειαζόμαστε την θετική σου αυρα
Ρε παιδιά πως ξέρετε ακριβώς τι θέση έχετε και λέει ο άλλος 1600 μόρια 1800 θέση από που και ως που ;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 7
Σημερα πηρανε τηλεφωνο τον κολλητο μου που καναμε και μαζι την αιτηση και τον ειπανε πως εχει ισοβαθμια και αν θελει να παρακολουθησει απο κοντα την κληρωση.. Πηγαμε στο τμημα να ρωτησει και στον πινακα δεν εγραφε πουθενα σε ποια θεση ειναι.. Τα μορια που εχει ειναι 2920Εμενα με 2820 δεν επεσε κανενα τηλεφωνο... Μας ειπανε οτι οι πινακες θα βγουνε Κυριακη, τωρα κατα ποσο ισχυει δεν γνωριζω απλα μεταφερω αυτο που μας ειπανε γιατι κ εγω το ιδιο αγχος μ εσας εχω... Υπομονη παιδια 4 μερες ειναι με βαση τα λεγομενα τους
-
- Υποδεκανέας
Γιωργος 92 έγραψε:Καλησπερα παιδια! Με 2660 στην Α εισαι επιτυχων ή επιλαχων
Επιτυχών φίλε συγχαρητήρια
-
- Στρατιώτης
Ευχαριστω Δημητρη
άμα. δεν ήταν αξιοκρατική η διαδικασία θα έμπαιναν και αυτοί με 1500 μόρια !!! Από την στιγμή π η βάση είναι 2620 σημαίνει ότι το επίπεδο έχει ανέβει οχι ότι δεν ειναι αξιοκρατικοCASTILLO έγραψε:johny311 έγραψε:μόνιμη θεση στο δημοσιο. κ ποσο μαλλον στην αστυνομια. εδω βαζουν πολιτικο βυσμα για μια θεση στο αβ βασιλοπουλο... ηταν αναμενόμενο το αποτελεσμα. μα καλα που ζειτε
πες τα ρε φιλε. εγω τους τα λεω και μου ελεγαν οτι θα γινει αξιοκρατικη διαδικασια. το αλλο με τον τοτο το ξερετε; αχχχα. για να τα λενε ή ειναι μεγαλα χαπατα ή ειναι πιτσιρικαδες
Πρεπει να οργανωθουμε οσοι θελουμε εδω μεσα να παμε στο στε. γιατι αυτο το πραγμα με πολυτεκνια και τριτεκνια εχει παραγινει. οσοι πιο πολλοι τοσο καλυτερα...
Αν είναι δυνατόν να μιλάτε έτσι ο ένας στον άλλον, άνθρωποι που ήσασταν υποψήφιοι να προστατέψετε τον συνάνθρωπό σας! Έλεος!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 45
blade3 έγραψε:Αν είναι δυνατόν να μιλάτε έτσι ο ένας στον άλλον, άνθρωποι που ήσασταν υποψήφιοι να προστατέψετε τον συνάνθρωπό σας! Έλεος!
Ήταν... υποψήφιοι
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 45
kyriakos155 έγραψε:blade3 έγραψε:Αν είναι δυνατόν να μιλάτε έτσι ο ένας στον άλλον, άνθρωποι που ήσασταν υποψήφιοι να προστατέψετε τον συνάνθρωπό σας! Έλεος!
Ήταν... υποψήφιοι, καλά είπες...
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
-
- Στρατιώτης
Δεν ειχα καποια ενημερωση τηλεφωνικη ή με email, ξερει μηπως κανεις;
- Lion$
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 5
Εγώ αλάνια δεν πιστεύω ότι μπήκε μέσον στα μόρια! Θα δούμε στους πίνακες αρκετούς τριτεκνους και επίσης με το ΙΕΚ παίρνουν μόρια με απλή βεβαίωση και όχι μόνο δημόσιο και ιδιωτικό όπως επίσης έδωσαν δικαίωμα στο ΕΠΑΛ να κάνει στην Α , συμπερασματικά πρόχειρη δουλειά ! Δεν αποκλείω τίποτα σημασία έχει να πάνε καλά τα παιδιά που πέρασαν ! Κάτι ήξερε ο ΣΥΡΙΖΑ τόσα χρόνια και δεν έβγαζε ! Κάνανε πολλούς από εμάς να κυνηγάμε το δημόσιο , η κατάντια της Ελλάδας! Επικεντρωθείτε στο στόχο και εμείς αλάνια που δεν πετύχαμε έχει ο Θεός για όλους! Αφήστε χώρο στο νήμα για τους επιτυχόντες , ότι έγινε έγινε!
Οταν βγουν οι οριστικοι πινακες τα ξαναλεμε...
-
- Υποδεκανέας
Έχουν ενημερωθεί όσοι είχαν ισοβαθμιες μόνοΓιωργος 92 έγραψε:Δεν ειχα καποια ενημερωση τηλεφωνικη ή με email, ξερει μηπως κανεις;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες