Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)
Καλησπερα παιδια! Με 2660 στην Α εισαι επιτυχων ή επιλαχων
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 42
; Ηρεμια, αφηστε αυτο το νημα τουλαχιστον για μια πολιτισμενη συζητηση, μη κλεισει κι αυτο, ελεος !
- shootmann
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 11
Παιδιά πολλούς δεν μας συμφέρει αυτά που διαβάζουμε εδώ καλώς η κακώς. Ας κάνουμε λίγη υπομονή και οι Α και οι Β να δούμε τα τελικά αποτελέσματα. Ας ελπίζουμε μέχρι το τέλος δεν είναι κακό αν και έχει πέσει λίγο το ηθικό προσωπικά σε εμένα. Βγαίνουν κι άλλες προκηρύξεις μέσα στον μήνα έχει ο Θεός για όλους μας! Καλό βράδυ και καλή μας τύχη!
Μόνιμη θεση στο δημοσιο.. κ ποσο μαλλον στην αστυνομια.. εδω βαζουν πολιτικο βυσμα για μια θεση στο αβ βασιλοπουλο... ηταν αναμενόμενο το αποτελεσμα.. μα καλα που ζειτε
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 22
CASTILLO έγραψε:Αλλο θεμα αυτο... εγω το λεω επειδη οι πιο πολλοι θελουν να χωθουν στο δημοσιο ας ειναι και σκουπιδιαρηδες.
μακρια και αλαργα. ας παρουν τα ταγαρια και τις γκομενες που δεν ξερουν να πιανουν το πιστολι. ξερετε τι πιανουν πολυ καλα αυτεσ... δεν μπορω να το πω κιολας
Η αδερφή μου είναι στην ΟΠΚΕ και χειρίζεται το όπλο πολύ καλύτερα από τον κάθε ένα εδώ μέσα. Και στην αυτοάμυνα επίσης. Πάρε 50 για τις μ@@@ς που λες
Ας λενε εξαρχης θα παρουμε μονο πολυτεκνους να ξερουμε μην κανουμε τον κοπο. ξεφτιλες. κοροιδεψατε τον κοσμο. μπαινουμε στο 2020 και ακομα ενα πραγμα σε αυτην την χωρα δεν ειναι αξιοκρατικο. για ολα πρεπει να εχεις μπαρμπα στην κορωνη. καλα μας κανουν οι ξενοι και η τροικα μετα... στην λαμογια ειμαστε παγκοσμιοι πρωταθλητεσ
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 22
Μάθε να ξεχωρίζεις την αξιοκρατία από το συμφέρον σου.
Καλησπέρα αλάνια, παρακολουθώ τις συζητήσεις σας στο φόρουμ από την δημοσιοποίηση της προκήρυξης. Έκανα τα χαρτιά μου και μέρα με την ημέρα το ήθελα και παραπάνω, έπιανα τον εαυτό μου να χαίρεται την μια στιγμή και την άλλη να στεναχωριέται με βάση τα λεγόμενα σας και τις φημολογίες που γραφόντουσαν. Έψαχνα τα πάντα για Αθήνα και για την υπηρεσία γενικότερα (ακόμα και αλεξίσφαιρα κτλ.) Την τελευταία βδομάδα μου εμφανίστηκε μια ευκαιρία εργασίας (δεν είναι σίγουρο) και λίγο ξεχάστηκα και πάλι καλά δεν καταρρακώθηκα με τα σημερινά δεδομένα, Ίσως δεν το ήθελα τόσο πολύ πραγματικά ή ίσως προτιμώ κάτι πιο safe στον τόπο κατοικίας μου, τελικά. Συγχαρητήρια και καλή δύναμη στους επιτυχόντες, πίστη και υπομονή στους επιλαχόντες. Στα παιδιά που στο τέλος δεν θα τα καταφέρουν, μην σας παίρνει από κάτω μάγκες, όλα στη ζωή για κάποιο λόγο γίνονται και πάντα υπάρχει το σωστό timing και οι κατάλληλες ευκαιρίες για όλους μας!
ΥΓ. Μπράβο στους διαχειριστές του φόρουμ για την δουλειά που έχουν κάνει και κάνουν!
ΥΓ1. Για την ιστορία,2380 Α΄Κατηγορία!
Καλή συνέχεια!
ΥΓ. Μπράβο στους διαχειριστές του φόρουμ για την δουλειά που έχουν κάνει και κάνουν!
ΥΓ1. Για την ιστορία,2380 Α΄Κατηγορία!
Καλή συνέχεια!
Αν εχω λιγοτερα απο 100 ατομα απο πανω μ στους πίνακες θα παω αλλιως δεν εχει και πολυ νοημα πιστεύωΑλεξανδρος Κ. έγραψε:νJohny311 έγραψε:Πwolver έγραψε:Εννοειται ρε τζονι!
Αληθεια το πιστεύεις εχω απογοητεύτει
Έιμαι σαν να φτάνεις στην πηγή και να μη πίνεις νερό.. Εσύ όμως επιλέγεις να πιεις για αυτό πήγαινε φίλε και πότε δεν ξέρεις.
Να πω εγώ και συγχαρητήρια.. που μάζεψα 2550 μόρια χωρίς πολύτεκνος τριτεκνος με απολυτήριο 11 σε αυτούς που έχουν 2 αδέρφια και εγώ έχω 1 ... να γελάσω με τα κτίρια σας θα πάτε μπροστά έτσι!
johny311 έγραψε:μόνιμη θεση στο δημοσιο. κ ποσο μαλλον στην αστυνομια. εδω βαζουν πολιτικο βυσμα για μια θεση στο αβ βασιλοπουλο... ηταν αναμενόμενο το αποτελεσμα. μα καλα που ζειτε
πες τα ρε φιλε. εγω τους τα λεω και μου ελεγαν οτι θα γινει αξιοκρατικη διαδικασια. το αλλο με τον τοτο το ξερετε; αχχχα. για να τα λενε ή ειναι μεγαλα χαπατα ή ειναι πιτσιρικαδες
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 45
CASTILLO έγραψε:johny311 έγραψε:μόνιμη θεση στο δημοσιο. κ ποσο μαλλον στην αστυνομια. εδω βαζουν πολιτικο βυσμα για μια θεση στο αβ βασιλοπουλο... ηταν αναμενόμενο το αποτελεσμα. μα καλα που ζειτε
πες τα ρε φιλε. εγω τους τα λεω και μου ελεγαν οτι θα γινει αξιοκρατικη διαδικασια. το αλλο με τον τοτο το ξερετε; αχχχα. για να τα λενε ή ειναι μεγαλα χαπατα ή ειναι πιτσιρικαδες
Μου θυμιζεις λίγο από ΤΙΤΟ
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Αν δεν εχεις 3 αδελφια να πας πνιγεις. Ελλάδα 2019. νοοτροπια ζιμπαμπουε
Εγώ είχα 2620 χωρίς ιεκ χωρίς τριτεκνια, με απολυτήριο 16,2
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 15
CASTILLO έγραψε:johny311 έγραψε:μόνιμη θεση στο δημοσιο. κ ποσο μαλλον στην αστυνομια. εδω βαζουν πολιτικο βυσμα για μια θεση στο αβ βασιλοπουλο... ηταν αναμενόμενο το αποτελεσμα. μα καλα που ζειτε
Εσύ που δεν είσαι πιτσιρικάς η χαπατο γιατί επεμενες για τόσο χαμηλή βάση θα αναρωτιόταν κάποιος κακεντρεχής Όχι εγω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: mikeangel και 10 επισκέπτες