Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 42
Παρτε το χαλαρα παιδες, η ζωη δεν τελειωνει εδω. Οκ ηταν ενα ονειρο για καποιους αλλα τι να κανουμε, δυστυχως τα χει η ζωη αυτα. Οσο εχετε την υγεια σας, ολα καλα θα πανε !
Castillo 1200? το μηνα παιρνω αυτη τη στιγμη...Στα παπαρια μου τα λεφτα, απλα γουσταρα αστυνομια, πουθενα αλλου στο δημοσιο, ΜΟΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Με 2850 είμαι στη λίστα κλήρωσης. Θα τρελαθούμε!
CASTILLO έγραψε:Σιγα μην περιμενω ενα χρονο να βγει ξανα προκηρυξη. Σπουδασα τοσα χρονια για να γινω τσιρακι του καθε αστυφυλακα. Χααχαχ. Ορισμενοι εχετε πολυ γελιο ή δεν εχετε στον ηλιο μοιρα και ψαχνετε καπου να χωθειτε απεγνωσμενα
So, από τη μια εδώ και κάτι μέρες παραπληροφορείς τον κόσμο, και τώρα αντί να απολογηθείς κιόλας να πεις ένα οκ παίδες, τελικά ήταν αρβύλα σχωράτε με, λες και όσους τα καταφέρανε τσιράκια και απελπισμένους και πως δεν αξίζει...
Ήθος από τα lidl, μη σου πω και από τα mymarket !
Για τον ΤΙΤΟ οκ δε το πιάνουμε καν!
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 68
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
CASTILLO έγραψε:Καλα ορισμενοι ειστε σοβαροι; καθεστε και σκατε επειδη δεν θα σας παρουν. σιγα μην κλαψουμε κιολας. ας παρουν τα βυσματα και τους τριτεκνους να τους βγαλουν το φιδι απο την τρυπα. σιγα την δουλεια.880 ευρω για να κυνηγαω πρεζακια και λαθρο. βρε ουστ... ψαξτε αλλου κοροιδα... για αυτους που πανηγυριζουν πατε στην ζουγκλα της αθηνας να δειτε την γλυκα και μετα θα παρακαλατε να φυγετε.
Φίλε αν Έμπαινες θα έλεγα τα ίδια; Σεβασου λοιπόν ένας Εδώ μέσα που όλοι το θέλαμε. Κ εγώ σπούδαζα κ πήγαινα για καπετανιος με αρκετά χρήματα δεν είπα κάτι όμως προσβλητικό για το επάγγελμα. Και από τα λεγόμενα σου μάλλον δεν το ήθελες πραγματικά... έχεις κ άλλους τομείς το δημόσιο αν σε παρηγορεί.
Αλλο θεμα αυτο... εγω το λεω επειδη οι πιο πολλοι θελουν να χωθουν στο δημοσιο ας ειναι και σκουπιδιαρηδες.
μακρια και αλαργα. ας παρουν τα ταγαρια και τις γκομενες που δεν ξερουν να πιανουν το πιστολι. ξερετε τι πιανουν πολυ καλα αυτεσ... δεν μπορω να το πω κιολας
μακρια και αλαργα. ας παρουν τα ταγαρια και τις γκομενες που δεν ξερουν να πιανουν το πιστολι. ξερετε τι πιανουν πολυ καλα αυτεσ... δεν μπορω να το πω κιολας
Με 2600 επιλαχων αξιζει να ανεβω για αθληματα κτλπ;
Εννοειται ρε τζονι!
Ναι ολοι εδω μεσα θελατε να κανατε καριερα στην αστυνομια... ρε σοβαρευτειτε λιγο. μου την ειδατε ολοι ταξιαρχος θεοχαρης. πολυ λαμψη βλεπετε. αν δεν υπηρχε η οικονομικη ουτε 8,000 αιτησεις δεν θα ειχαν
Πwolver έγραψε:Εννοειται ρε τζονι!
Αληθεια το πιστεύεις εχω απογοητεύτει
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 7
1813 με 2510 δυστηχώςPlayer7 έγραψε:Ενας με 2510 ειναι 1800 θεση... Σιγα μη κοπουν 600 ατομα!Αδυνατον, πιο χαλαρα στο ταττουαζ, δε τρεχουν αλλες προκηρυξεις!
Η οικονομικη κριση ηθελα να γραψω
Σπύρος1μαλ έγραψε:Εγώ έχω 2620 γιατί δεν με πήραν τηλέφωνο τι γίνεται...
Τι Απολυτήριο είχες φίλε μου;
Καταρχήν ποιος σας είπε ότι θα κοπούν πολλά ατομα στα ΠΚΕ όλοι θα προσπαθήσουν να κρατήσουν την θέση τους με τόσα υψηλά μόρια.
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 68
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Johny311 έγραψε:Πwolver έγραψε:Εννοειται ρε τζονι!
Αληθεια το πιστεύεις εχω απογοητεύτει
Έιμαι σαν να φτάνεις στην πηγή και να μη πίνεις νερό.. Εσύ όμως επιλέγεις να πιεις για αυτό πήγαινε φίλε και πότε δεν ξέρεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες