Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

wolver έγραψε:Εγω θελω να πω πως ακομα δεν εχει τελειωσει τιποτα. Και για εμας που εχουμε τα μορια και για αυτους που μεινανε εκτος. Εχουμε μπροστα μας τις πκε, εκει θα κριθουν τα παντα! Καλη δυναμη και καλη συνεχεια σε ολους Εικόνα

ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΛΙΚΑΡΕ ΜΟΥ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΥΠΟΘΗΚΑΝ;2620 Α ΚΑΙ 2540 Β; ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΗΡΟΦΟΡΙΑ;

Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Johnny94 »

Καλά στα πκε γυναίκας τατουάζ θα κόψουν... στην προηγούμενη έτσι έγινε δεν θα ναι τόσο μα τόσο αυστηροί σύμφωνα μεΠαιδιά που μπήκαν το 2011

Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Για κάποιους έχει τελειώσει από την στιγμή που δεν είναι καν επιλαχόντες
Shooter

Δημοσίευση από Shooter »

Καλα wolver... αμα δεν ειχες την πολυτεκνια ουτε απεξω δε θα περναγες και συ!Μας εξοντωσαν με την τριτεκνια, οι υπολοιποι που δεν ειμαστε τριτεκνοι δεν εχουμε δικαιωματα δλδ... ***** κρατος!

plus
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από plus »

Παιδιά όταν σου δίνουν το αποδεικτικό κοινοποίησης για την κλήρωση στο στο Α. Τ σου δίνουν άλλη μια σελίδα (ή τουλάχιστον στο Α. Τ εδώ αυτό έγινε) που σου λέει πάνω κατηγορία 1 (80%). Γράφει:

Α/Α Ισοβαθμίας ####

ΣΕΙΡΑ #### ID #### A. Δ. Τ ### ΕΠΩΝΥΝΟ, ΟΝΟΜΑ, ΜΟΡΙΑ και κάποια στοιχεία ακόμα.

Δεν μπορεί να είσαι σε άλλη κατηγορία και σε ερώτηση που έκανα στον αρχιφύλακα που παρέδωσε το έντυπο μου είπε πως αυτοί είναι η σειρά του πίνακα απλά θα γίνει κλήρωση για τις ισοβαθμίες. Οπότε αυτές είναι οι θέσεις μας με +/- τις ισοβαθμίες και δεν ξέρω αν γίνουν τυχόν ενστάσεις μετά στο 10ήμερο. Για την Α κατηγορία 1200 + 360 (30%) επιλαχόντες= 1560. Αυτοί είναι.

Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από wolver »

PAPAXITOS έγραψε:
wolver έγραψε:Εγω θελω να πω πως ακομα δεν εχει τελειωσει τιποτα. Και για εμας που εχουμε τα μορια και για αυτους που μεινανε εκτος. Εχουμε μπροστα μας τις πκε, εκει θα κριθουν τα παντα! Καλη δυναμη και καλη συνεχεια σε ολους Εικόνα

ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΛΙΚΑΡΕ ΜΟΥ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΥΠΟΘΗΚΑΝ;2620 Α ΚΑΙ 2540 Β; ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΠΗΡΟΦΟΡΙΑ;

Οπως τα ξερετε μαγκες, δεν αλλαζει κατι!

Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 68
Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ

Δημοσίευση από Αλεξανδρος Κ. »

Lefteris 2αμαλ έγραψε:Καλησπερα σε ολους. Καταρχας θελω να πω πως εκατσα και διαβασα τα παντα, και με επιασε μια στεναχωρια για μερικα ατομα απο δω μεσα που το ειχανε ως ονειρο αλλα τελικα δεν τα καταφερανε. Κατα δευτερον να πω πως αυτο που λεει και ο wolver, σαν βολιωτης κι εγω, εμαθα πως η βαση ειναι στα 2600+ (στο περιπου) . Η διαφορα απο 2670 πχ σε 2630 ειναι παααρα πολλες θεσεις. Δεν εχει ξαναγινει αυτο. Μη τα πολυλογω ομως η ζωη δεν τελειωνει εδω κυριοι. Οσοι πετυχατε τον στοχο σας, σας ευχομαι μια καλη σταδιοδρομια και παντα με μυαλο και ασφαλεια, οσοι δεν πετυχατε τον στοχο σας δεν πειραζει, θα ερθουν αλλα πιο ωραια γιατι η ζωη τα ωραια τα παλικαρια δεν τα αφηνει ετσι, ψηλα το κεφαλι παλικαρια !

Να σαι καλά και Πάμε γερά για πκε! Υπομονή σε όλους Παιδιά..

Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Που χάθηκαν ξαφνικά τα παιδιά με τις πηγες 2350 κλπ μέσα σε μια μέρα; Κάνουν τους θεατές και δεν μιλάνε τώρα να μας εξηγήσουν γτ έπαιζαν με τον πόνο μας.. Ότι και να πω είναι λίγο για τέτοια κοροϊδία πραγματικά... καληνύχτα
POLICE
Dimitris91
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Dimitris91 »

Spyros D. έγραψε:
Dimitris91 έγραψε:Οι περισσότεροι προσωπικές εκτιμήσεις έκαναν

E όταν λες βάση τάδε τελεία και παύλα, καλώς ήρθες στο σώμα, ξεκίνα τις προπονήσεις και άλλα τέτοια που διαρκώς έγραφαν ορισμένοι, ε είσαι λίγο τενεκές...

Είσαι λίγο αυστηρός ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Player7 »

Εγω προσωπικα ποτε δε πιστεψα οτι θα ειναι τοσο χαμηλα 2350. Αλλα λεω αντε να ειναι γυρω στο 2500 στη χειροτερη και να ειμαι επιλαχων, τωρα ουτε επιλαχων δεν ειμαι με 2500.

Απιστευτα πραγματα εγιναν, μια φορα στα 100 χρονια!

Υποψήφιος

Δημοσίευση από Υποψήφιος »

Με πήραν τηλ σήμερα και μου είπαν ότι είμαι στην κλήρωση. Εν τω μεταξύ έχω 2850 μόρια στην Α ομάδα. Αν είναι δυνατόν.Μου είπε ότι ο πίνακας κλήρωσης αφορά 1800 άτομα!

Τι φάση ;

Μέσα η προκήρυξη λέει σε περίπτωση ισοβαθμίας ερευναται αν έχεις μεγαλύτερο βαθμό Απολυτηρίου και στο τέλος είναι η κλήρωση. Αυτό είναι για δικαστήρια, εφόσον οι πίνακες δεν δημοσιεύθηκαν στο ίντερνετ!

Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Player7 έγραψε: Εγω προσωπικα ποτε δε πιστεψα οτι θα ειναι τοσο χαμηλα 2350. Αλλα λεω αντε να ειναι γυρω στο 2500 στη χειροτερη και να ειμαι επιλαχων, τωρα ουτε επιλαχων δεν ειμαι με 2500.

Απιστευτα πραγματα εγιναν, μια φορα στα 100 χρονια!

Του χρόνου πάλι που θα βγάλει για 1000 άτομα όπως είπε ο slayer
POLICE
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Player7 »

Σιγα μη βγαλει.. μονο αστυφυλακες θα παιρνει!
Lefteris 2αμαλ
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Lefteris 2αμαλ »

Κριμα για ολους που ετρεξαν και σκασανε ενα καρο λεφτα για διπλωματα και εν τελη η βαση να παει στον θεο. Ειλικρινα στεναχωριεμαι για τους περισσοτερους κι ας μην εκανα καν αιτηση εγω. Μακαρι να σας ξαναδωθει ευκαιρια του χρονου.
Άβαταρ μέλους
OMADADIASPOWER
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από OMADADIASPOWER »

Ακόμα περιμένω να εμφανιστούν αυτοί που κράζαν και λέγαν τις ασήμαντες Πληροφορίες τους αλλά δεν τους βλέπω.

που είστε οεο

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες