Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)
- shootmann
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 11
Πόσο έπεσε η βάση στην Β ρε παιδιά ξέρουμε;
- athavars1
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Για ισοβαθμία πόσα μόρια είναι
Εγώ μια πληροφορία είχα αναφέρει για την βάση της Β και ηταν σωστή!! Με 2500οριακα επιλαχων κ ακόμα δεν γνωρίζω εν τέλει αν είμαι μέσα στους 360 η οχι! Το μόνο που ξέρω είναι πως ανέφερε ένας ότι έχει 2510 και είναι θέση 326!! Όπως κ να χει, συγχαρητήρια σε όσους είναι μέσα!!!
2540 στην βshootmann έγραψε: Πόσο έπεσε η βάση στην Β ρε παιδιά ξέρουμε;
Τσακαλος έγραψε:Πρέπει να κοπούν πολλές γυναίκες. Να γίνει αυστηρός έλεγχος στο ύψος και στα τατουάζ! Μιλάμε για απίστευτα υψηλό το νούμερο της βάσης!
εως τεραστιο μπορω να πω... !
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 22
Player πόσο χρονών είσαι αδερφέ μου;
Καλησπερα, καλη επιτυχια σε ολους. Με 2950Α κατηγορια στην σειρα 296 παρα πολυ ψηλη η βαση
- shootmann
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 11
2540; Κατάλαβα εγώ με 2370 άκυρο τρελό.
Παρακολουθω τα νηματα αρκετο καιρο και γενικα φαινονται αυτοι που μιλανε σοβαρα και αυτοι που μιλανε ασοβαρα ενα εχω να πω, προφανως και οι περισσοτεροι δεν θα δωσουνε σημασια απλα γραφω περισσοτερο ως απογοητευση και για μενα. Βγαλανε μια προκυρηξη οτι να ναι σε πολλα σημεια τελειως ελλιπεστατη βαλανε τριτεκνια-πολυτεκνια μορια χωρις να τους εμποδιζει καποιο οριο ηλικιας και δεν σκεφτηκανε τις οικογενειες με γονεις που εχουνε αναπηρια η μονογονεικες οικογενειες λες και καποιοι αλλοι ειναι παιδια κατωτερου θεου. Απο δω και περα μαλλον θα κραταμε φαναρι στους γονεις μας και δν θα πηγαινουμε και στρατο και τπτ χαχαχα αστειο πραγματικα !
2600 και ούτε τηλέφωνο.. λογικά ούτε επιλαχών... τι να πεις.. εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους σας
Καλη επιτυχια σε οσους θα μπουνε, να κοπουν τοσοι πολλοι για να πεσει δραματικα η βαση, το αποκλείω. Κριμα για τα παιδιά του 91-92-93 που δεν θα εχουν αλλη ευκαιρια να πραγματοποιήσουν το ονειρο τους.
Καλησπέρα σας. ερωτηση.. είστε σίγουροι εσείς που σας πήραν τηλέφωνο ότι οι αριθμοί πχ που σας είπαν από 2600 μόρια θέση πχ 1400 δεν είναι και για τις 2 κατηγορίες μαζί κ τα έχουν αριθμημένα όλα μαζί; Γιατί 2 3 άτομα τα πήρα βέβαια τηλ για ισοβαθμία αλλά όταν ρώτησαν για την θέση τους τους είπαν πως δεν γνωρίζουν...
Αν δεν μας τηλ ενώ ουσιαστικά έχουμε μόρια πάνω από την βάση παίζει ν έχει γίνει κάτι η άπλα δεν ισοψηφούμε ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες