Μαυροσκούφης έγραψε:Μακάρι να πάρουν και εμένα για με πουν για κλήρωση σε συγκεκριμένη θέση. Γιατί μέχρι τότε πάει ο νους στο χειρότερο. Ότι έγινε κάποιο λάθος στην αίτηση. Ότι δεν μέτρησαν κάτι. Οτιδήποτε... Διαφορετικά ας τα βγάλουν να δω το όνομά μου.
Κι εγώ στην ίδια φάση είμαι, καλύτερα ισοψηφία να μας λυθεί και η απορία τουλάχιστον.
E'MK έγραψε:Πω μάγκες με 2610 Α κ είμαι επιλαχων στην 1242-3 θέση. Με τι ψυχολογία να πας στα αθλήματα κ να περιμένεις να κοπούν 43 άτομα; Τι να κάνουμε ομώς, ετσι είναι η ζωή. Θα το παλέψουμε και ότι γίνει.
Εμεις στην β δεν εχουμε ισοβαθμιες; Ολοι καθαροι ειμαιστε μαλον, τι να πω, απίστευτο που διαφαίνεται, πιο κατω η βαση της β απ την α. Σκοτωμος εγινε σην Α τελικα.
Τον ήπιαμε απο τους τριτεκνους ! Ευτυχώς η δυστυχώς, αυτά έχει η ζωή ! Κρίμα για αυτούς που σπατάλησαν χρόνο για ειδικές, δεα και χρήμα για τα εξτρά μόρια που δεν έπιασαν τόπο ! Αδέρφια καλή σταδιοδρομία ! Και συγχαρητήρια στους επιτυχόντες !
Εμένα πάντως παιδιά όταν με πήρε τηλέφωνο και τον ρώτησα σε ποια θέση υπάρχει αυτή η ισοβαθμία μου είπε δεν το βλέπει αυτό.. μόνο αύξοντα αριθμό.. ίσως να μην ήθελε να μου πει κάτι άλλο.