Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)
Τριτεκνια στο φρι και αντί να βάλουν τα βρωμο επαλ β κατηγορία τα έβαλαν άλφα Αντε καλό βράδυ
Μαυροσκούφης έγραψε:Μακάρι να πάρουν και εμένα για με πουν για κλήρωση σε συγκεκριμένη θέση. Γιατί μέχρι τότε πάει ο νους στο χειρότερο. Ότι έγινε κάποιο λάθος στην αίτηση. Ότι δεν μέτρησαν κάτι. Οτιδήποτε... Διαφορετικά ας τα βγάλουν να δω το όνομά μου.
θα τα βγαλουν για ολους, μεχρι και για τον τελευταιο με τα μορια για να δεις και εσυ που βρισκεσαι... Αν δεν δεις το ονομα σου, για αυτο ειναι το 10ημερο ενστασης...
Ποσά μόρια έχεις ; Προφανώς δεν ισοβαθμεις σε όλα τ κριτήρια γ αυτό δεν α τηλΜαυροσκούφης έγραψε: Μακάρι να πάρουν και εμένα για με πουν για κλήρωση σε συγκεκριμένη θέση.. γιατί μέχρι τότε πάει ο νους στο χειρότερο.. ότι έγινε κάποιο λάθος στην αίτηση.. ότι δεν μέτρησαν κάτι.. οτιδήποτε...Διαφορετικά ας τα βγάλουν να δω το όνομά μου.
Εγω θελω να ανταποδωσω την αγαπη μου, στον αγαπητο Ι ΜΑΚ,Spyros D,BILLYTHEKID,TITO, ΣΤΙΒ και ολα τα αλλα "λιμοταραγαρα" που γεμιζαν το forum με ανουσιες εικασιες και αναλυτικες μελετες. Καλη συνεχεια στα παιδια.
Ρε παιδια εγω πως γινεται να μην ισοβαθμω με αλλον στα 2500;
Μπορεί να ισοβαθμεις δλδ να έχει κ άλλους με 2500 αλλά ν έχετε αλλά απολυτήρια κ τ σχετικάPlayer7 έγραψε: Ρε παιδια εγω πως γινεται να μην ισοβαθμω με αλλον στα 2500;
απλα δεν ισοβάθμησες σε ολα τα κριτηρια. ισως σε 1 η 2 και μετα οκ. για να παρουν τηλ πρεπει να σιοπβαθμισεις σε ολα!Player7 έγραψε: Ρε παιδια εγω πως γινεται να μην ισοβαθμω με αλλον στα 2500;
Player7 έγραψε:Ρε παιδια εγω πως γινεται να μην ισοβαθμω με αλλον στα 2500;
Φιλε δεν ειναι οτι δεν ισοβαθμεις. Ειναι οτι τα 2500 ειναι πολυ χαμηλα μορια. Εισαι κατω απο 1560η θεση. Οποτε δεν θα σε καλουσουν
Καλουνε για κληρωση μονο επιτυχωντες και επιλαχωντες
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 63
Πω μάγκες με 2610 Α κ είμαι επιλαχων στην 1242-3 θέση. Με τι ψυχολογία να πας στα αθλήματα κ να περιμένεις να κοπούν 43 άτομα; Τι να κάνουμε ομώς, ετσι είναι η ζωή. Θα το παλέψουμε και ότι γίνει.
Σωστά .. δεν θα καλέσουν όλες τις αιτήσεις
Εγω με 2240 τι να πω... 

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
2730 Α 2890 Β
Και έκανα στη Β
Και έκανα στη Β
E'MK έγραψε:Πω μάγκες με 2610 Α κ είμαι επιλαχων στην 1242-3 θέση. Με τι ψυχολογία να πας στα αθλήματα κ να περιμένεις να κοπούν 43 άτομα; Τι να κάνουμε ομώς, ετσι είναι η ζωή. Θα το παλέψουμε και ότι γίνει.
πολυ ευκολα θα κοπουν 43 ατομα.
Δηλαδη θα καλεσουν μεχρι την 1560?markos91 έγραψε:Player7 έγραψε:Ρε παιδια εγω πως γινεται να μην ισοβαθμω με αλλον στα 2500;
Φιλε δεν ειναι οτι δεν ισοβαθμεις. Ειναι οτι τα 2500 ειναι πολυ χαμηλα μορια. Εισαι κατω απο 1560η θεση. Οποτε δεν θα σε καλουσουν
Καλουνε για κληρωση μονο επιτυχωντες και επιλαχωντες
Χαχα απιστευτο πραγματικα.. με 2500 ουτε επιλαχοντας ποιος να το πιστευε. Μας γαμησε η τριτεκνια, λες και εμεις που δεν ειμαστε τριτεκνοι δεν εχουμε ψυχη!
Μπραβο Ελληνικο κρατος *****!
Μπραβο Ελληνικο κρατος *****!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες