Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)
Εγω το εχω φιλε
- Aris444
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 5
Δηλαδή εγώ Με 2450ουτε επιλαχών στην β;
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 16
Spyros D. έγραψε:KatadromeasAR! έγραψε:Ξαφνηκά χάθηκαν κάποια άτομα που τόσο καιρό μας κρατούσαν με την αγωνία μέσα σε μία μέρα που μαθεύτηκαν οι βάσεις, τεσπα καλή επιτυχία σας εύχομαι όσοι μπείτε εμείς ήρθε η ώρα να αποχωρούμε δεν τα καταφέραμε.
Ναι, προσωπικά πριν αποχωρήσω θα περιμένω τη νέα επιστημονική ανάλυση μερικών ΤΙΤΩΝ,IMAK,iceman, Δ ΕΑ,Castillo κλπων που έσκιζαν τα ρούχα τους τόσο καιρό για βάσεις 2300+. Θα έχει ενδιαφέρον, αν και κάτι μου λέει πως δε θα τη δούμε ποτέ!
Χάθηκαν ξαφνηκά μέσα σε μία μέρα...
Όνειρο ήταν και πάει...
Αν σας λεγανε πριν την προκηρυξη οτι καποιος με 2500 δε θα ειναι ουτε στους 360 επιλαχοντες θα τον πιστευατε; !!!
Πήραν τηλέφωνο κανέναν με 2800+ μόρια; Εμένα οχι, λογικά δεν θα ισοψηφώ με κανέναν!
Τους πινακες γιατι δεν τους βγαζουν και καθόμαστε και μαθαίνουμε για θεσεις και κατατάξεις εδω, ας εβγαζαν πρωτα εναν πινακα για μια γενική εικονα και μετα ας εκαναν οτι ήθελαν με τις ισοβαθμίες
Player7 έγραψε:Αν σας λεγανε πριν την προκηρυξη οτι καποιος με 2500 δε θα ειναι ουτε στους 360 επιλαχοντες θα τον πιστευατε;
απιστευτω φιλε, για να βγαλουν τοσοι πολλοι τοσα μορια πρεπει να εχουν ολοι απολυτηριο 17+ και ολα τα προσθετα... Τι φαση ρε ***** το
Καλησπέρα σε όλους μόλις με πήραν από αστυνομικό τμήμα της περιοχής μου και μου είπαν ότι Παρασκευή θα μπω σε κλήρωση λόγω ισοβαθμίας με αλλά 10 άτομα έχω 2550 μόρια όποτε βγάλτε συμπεράσματα δεν ξέρω πως δουλεύει ακριβώς το συστημα
Μάγκες στείλανε εμαιλ με 2200 μόρια...
Καλή επιτυχία να έχουμε
[/QUOT Φιλε τι σου γραφουν σε ποια θεση εισαι?
Καλή επιτυχία να έχουμε
[/QUOT Φιλε τι σου γραφουν σε ποια θεση εισαι?
Τακης257 έγραψε: Μάγκες στείλανε εμαιλ με 2200 μόρια...
Καλή επιτυχία να έχουμε
[/QUOT Φιλε τι σου γραφουν σε ποια θεση εισαι;
αυτος ειναι τρολλ
Player7 έγραψε:Αν σας λεγανε πριν την προκηρυξη οτι καποιος με 2500 δε θα ειναι ουτε στους 360 επιλαχοντες θα τον πιστευατε;
Άλλο αυτό και άλλο να έχεις μεγάλους/σοβαρούς ανθρώπους, στο σώμα κλπ και να σου αραδιάζουν με απόλυτη βεβαιότητα, όπως φαίνεται,fake news. Αυτό ομολογώ πρώτη φορά το είδα...
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 9
- Επάγγελμα: Λοχιας
Ακουτε λεκεδες, εγω ποτε δεν ειπα οτι η βαση θα ειναι 2350... εγω απλα εκραζα τα τρολ. Πιστευα οτι η βαση θα ειναι γυρω στα 2500.
Φιλος μ με 2510 τον πηραν τηλ απο τους 1200 ειναι 1810θεση απιστευτα πραγματα
Φιλαρακι μου απο στρατο με 3200 τον πηρανε τηλεφωνο οτι ισοψηφει στην 32 θεση! Με 3200 και να εισαι 32 Θεση... Οταν λεγαμε οτι τα μεγαλα μορια θα καθορισουν την βαση καποιοι μας βριζανε... Δυστηχως βγηκαμε αληθινοι επαναλαμβανω, ΔΥΣΤΗΧΩΣ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 1 επισκέπτης