Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)
Πω απιστευτο σλλες χρονιες μπηκαν μεσα με 1700μορια
- Asdorf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 13
Τώρα επιβαιβεωσα 100000%plus έγραψε:Παλικάρια καλησπέρα, μόλις γύρισα από το Α. Τ με 2580 μόρια στην πρώτη κατηγορία, ισοψηφώ με άλλα 6 άτομα για την θέση 1404. Δεν μου διευκρίνισαν αν είναι για Α ή Β κατηγορία οι πίνακες και μας κάλεσαν στην σχολή αξιωματικών στην μεσογείων την παρασκευή στις 09:00 για κλήρωση.
-
- Posts in topic: 63
Επειδή καλούν κάποιον που εχει 2630 μόρια δεν σημαίνει οτι κυμαίνεται εκεί η βάση ρε τσακάλια, έλεος. Διαβάστε τι λέει η προκήρυξη.Xαλαρώστε.
Σε περίπτωση ισοβαθμίας προηγείται ο υποψήφιος που έχει το μεγαλύτερο βαθμό απολυτηρίου Λυκείου ή πτυχίου Τ. Ε. Ε.(Β΄ κύκλου) ή ΕΠΑ. Λ. Και σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας προηγείται ο έγγαμος ή ο τελών εν διαστάσει ή χηρεία που έχει τα περισσότερα ανήλικα τέκνα και μεταξύ αυτών που έχουν ίδιο αριθμό ανήλικων τέκνων, ο μεγαλύτερος στην ηλικία με βάση την ημερομηνία γέννησης. Αν προκύπτει νέα ισοβαθμία προηγείται ο υποψήφιος που λαμβάνει περισσότερα μόρια σε κάθε κριτήριο των περιπτώσεων (2) έως και (5) της ενότητας Α΄ του παρόντος Κεφαλαίου κατά τη σειρά αναγραφής τους. Αν, και πάλι, προκύπτει ισοβαθμία υποψηφίων, η σειρά αυτών καθορίζεται με κλήρωση που διενεργείται από την ίδια ως άνω Επιτροπή, με μέριμνα της οποίας ειδοποιούνται να παραστούν οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι αυτοπροσώπως ή με εκπρόσωπό τους που ορίζεται με υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 (Φ. Ε. Κ. Α΄-75).
Σε περίπτωση ισοβαθμίας προηγείται ο υποψήφιος που έχει το μεγαλύτερο βαθμό απολυτηρίου Λυκείου ή πτυχίου Τ. Ε. Ε.(Β΄ κύκλου) ή ΕΠΑ. Λ. Και σε περίπτωση νέας ισοβαθμίας προηγείται ο έγγαμος ή ο τελών εν διαστάσει ή χηρεία που έχει τα περισσότερα ανήλικα τέκνα και μεταξύ αυτών που έχουν ίδιο αριθμό ανήλικων τέκνων, ο μεγαλύτερος στην ηλικία με βάση την ημερομηνία γέννησης. Αν προκύπτει νέα ισοβαθμία προηγείται ο υποψήφιος που λαμβάνει περισσότερα μόρια σε κάθε κριτήριο των περιπτώσεων (2) έως και (5) της ενότητας Α΄ του παρόντος Κεφαλαίου κατά τη σειρά αναγραφής τους. Αν, και πάλι, προκύπτει ισοβαθμία υποψηφίων, η σειρά αυτών καθορίζεται με κλήρωση που διενεργείται από την ίδια ως άνω Επιτροπή, με μέριμνα της οποίας ειδοποιούνται να παραστούν οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι αυτοπροσώπως ή με εκπρόσωπό τους που ορίζεται με υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 (Φ. Ε. Κ. Α΄-75).
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 14
Δυστυχώς για πολλούς από εδώ, πήγε ψηλά η βάση.. κρίμα για πολλούς που το ήθελαν..
Εγώ που θα είχα στη Α 2730 αλλά έκανα στη Β με 2890 τι πρέπει να κάνω τώρα; Μήπως έκανα βλακεία τελικά ; Περιμένω με αγωνία και πάλι..
Εγώ που θα είχα στη Α 2730 αλλά έκανα στη Β με 2890 τι πρέπει να κάνω τώρα; Μήπως έκανα βλακεία τελικά ; Περιμένω με αγωνία και πάλι..
Player7 έγραψε:Εμενα με 2500 μορια δε μου εχουν στειλει για κληρωση.. μπορει να στειλουν και αυριο?;
Δεν ισοβαθμεις τότε για να μην σε πήραν απλό
Με 2610τιποτα... επιλαχον θα ειμαι με τα λεγομενα
Το έντυπο που μας έδωσαν αναφέρει, πως η κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί Είναι για την οριστική σειρά του τελικού πίνακα για την σειρά επιτυχίας υποψηφίων κατηγορίας 80% (Α), οπότε υποθέτω πως έχω την θέση 1404 και κάτω στην κατηγορία Α που θα πάρει 1200 άτομα.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 22
2620 είναι η βάση παιδιά . Μην χάνεται όμως την πίστη σας !!! Θα πέσει τσεκούρι στα πκε
Εγώ πάντως με 2.410 ούτε mail έχω ούτε τηλέφωνο με πήραν και ξέρω τον Mathew1995 με τα ίδια μόρια οπότε για εμάς δεν έχει κλήρωση τι γίνετε δεν καταλαβαίνω. Η ανακοίνωση της αστυνομίας λέει ότι θα γίνει κλήρωση για όλους μήπως τρολαρετε;
Παιδια αυτα που λετε για κληρωση ειναι μεχρι και τους επιλαχοντες. Δηλαδη 1560 ατομα στην α.1200 + 360 επιλαχοντες
Αμα δεν σας εχουν καλεσει μαλλον ειναι γιατι ο τελευταιος επιλαχων εχει σιγουρα πανω 2600+ μορια
Αμα δεν σας εχουν καλεσει μαλλον ειναι γιατι ο τελευταιος επιλαχων εχει σιγουρα πανω 2600+ μορια
- Asdorf
- Posts in topic: 13
E'MK έγραψε:Επειδή καλούν κάποιον που εχει 2630 μόρια δεν σημαίνει οτι κυμαίνεται εκεί η βάση ρε τσακάλια, έλεος. Διαβάστε τι λέει η προκήρυξη.Xαλαρώστε.
Ρε φίλε δεν βλέπεις ότι μας λένε τις θέσεις τους και τα μόρια τους
. εγώ τους τσεκαρα όλοι αυτοι που είπαν τα μόρια τους και τις θέσεις είναι πραγματικότητα δεν είναι τρολ
Μας γαμησε η τριτεκνια που την πηραν ολοι... λες και εμεις που δεν ειμαστε τριτεκνοι δεν εχουμε ψυχη! Μπουρδελα εκει στο υπουργειο θα τα πουμε στο Συμβουλιο της Επικρατιας για την τριτεκνια!
Στην σελιδα 5 ενα παιδια με 2200 ειπε οτι του εστειλαν
Τι παθαμε ρε ***** απιστευτο
Player7 έγραψε:Μας γαμησε η τριτεκνια που την πηραν ολοι... Λες και εμεις που δεν ειμαστε τριτεκνοι δεν εχουμε ψυχη! Μπουρδελα εκει στο υπουργειο θα τα πουμε στο Συμβουλιο της Επικρατιας για την τριτεκνια!
Αυτο λεω και εγω απο την αρχη. Τσαμπα τοσα μορια περνουν απο το πουθενα. Τι σημασια εχει ομως. Οτι εγινε εγινε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες