Αποτελέσματα Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
Νέο θέμα και θερμή παράκληση να το σεβαστείτε, αψιμαχίες, ειρωνικά σχόλια και λεκτικές αντιπαραθέσεις θα τιμωρούνται.
Αστυνομικοί θέλετε να γίνεται, κρατήστε ένα επίπεδο.
Αστυνομικοί θέλετε να γίνεται, κρατήστε ένα επίπεδο.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 24
Το θεμα ειναι να υπαρχει ενας admin να τσεκαρει τους τοξικους που υπαρχουν.
Καλή αρχή καλή σταδιοδρομία σε όσους μπουν.
Μόνο που άτομα όπως ο TITO και κάποιοι άλλοι όπως και στο προηγούμενο νημα ο anastasios123 δεν ξέρουν ότι ανοίγει άλλο νήμα και ενώ έχουν βάσιμες πληροφορίες χάνονται. Πριν κλείνουν τα προηγούμενα δώστε λινκ να μπαίνουν και οι υπόλοιποι
- Asdorf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 13
Ας χαλαρωσουμε
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 45
Εις αναμονή
- Asdorf
Πάντως παιδιά στην Ελλάδα που ζούμε είναι δύσκολα τα πράγματα παντού.. σκέφτομαι ότι και να μπω τι έχω να αντιμετωπίσω και δεν είναι καθόλου εύκολα επειδή έχω περπατήσει την Αθήνα. η ζωή σου είναι σε κίνδυνο σιγουρα
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 34
DOKIMOS 334 έγραψε:Το θεμα ειναι να υπαρχει ενας admin να τσεκαρει τους τοξικους που υπαρχουν.
To θέμα είναι οι υπόλοιποι να μην επηρεάζεστε, σκοπός του φόρουμ δεν είναι να υπάρχει ένας μπαμπούλας 24ωρες το 24ωρο επειδή μερικοί δεν έχουν να ασχοληθούν με κάτι καλύτερο στη ζωή τους.
Τοξικοί, τρολλ και όπως θέλεις πες τους υπήρχαν πάντοτε.
Αναφέρθηκε στο προηγούμενο νήμα ότι θα ανοίξει καινούργιο οπότε θα το δουν τα παιδιά!Giannikos έγραψε: Μόνο που άτομα όπως ο TITO και κάποιοι άλλοι όπως και στο προηγούμενο νημα ο anastasios123 δεν ξέρουν ότι ανοίγει άλλο νήμα και ενώ έχουν βάσιμες πληροφορίες χάνονται. Πριν κλείνουν τα προηγούμενα δώστε λινκ να μπαίνουν καιρόι οι υπόλοιποι
- Asdorf
Όπως μας τα φέρει η ζωή. βαρεθηκα
- Tilemos
- Posts in topic: 21
Βάλτε κάτω από το όνομα να φαίνεται η ip του καθενός να τελειώνουμε με τα τρολ.Greek_Army έγραψε:DOKIMOS 334 έγραψε:Το θεμα ειναι να υπαρχει ενας admin να τσεκαρει τους τοξικους που υπαρχουν.
To θέμα είναι οι υπόλοιποι να μην επηρεάζεστε, σκοπός του φόρουμ δεν είναι να υπάρχει ένας μπαμπούλας 24ωρες το 24ωρο επειδή μερικοί δεν έχουν να ασχοληθούν με κάτι καλύτερο στη ζωή τους.
Τοξικοί, τρολλ και όπως θέλεις πες τους υπήρχαν πάντοτε.
Αστυνομικός πας να γίνεις για να μπορέσεις να προφυλάξεις τον πολίτη που σκέφτεται όπως εσύ, για να μην σκέφτεται έτσι κάνοντας εσύ σωστά την δουλειά σου!! Οπότε αν το φοβάσαι καλύτερα να μην μπεις.. Φιλικά πάντα!!Asdorf έγραψε: Πάντως παιδιά στην Ελλάδα που ζούμε είναι δύσκολα τα πράγματα παντού.. σκέφτομαι ότι και να μπω τι έχω να αντιμετωπίσω και δεν είναι καθόλου εύκολα επειδή έχω περπατήσει την Αθήνα. η ζωή σου είναι σε κίνδυνο σιγουρα
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 24
Μπορει να απαντηση κανεις στο αν τα αθληματα θα σπασουν σε θεσσαλονικη και αθηνα, για να μην τρεχουμε 6 ωρες δρομο; Εστω αν ακουσε κατι ή μπορει να μαθει τωρα.
Με κάθε επιφυλάξει μόνο Αθήνα, θα μοιραστούν σε γκρουπ, διαφορετικές μέρες!!DOKIMOS 334 έγραψε: Μπορει να απαντηση κανεις στο αν τα αθληματα θα σπασουν σε θεσσαλονικη και αθηνα, για να μην τρεχουμε 6 ωρες δρομο; Εστω αν ακουσε κατι ή μπορει να μαθει τωρα.
Ώρες ώρες νομίζω ότι ειμαι σε καμία σελίδα του sport24 και τσακώνονται από κάτω παιδιά και τρολλαρουν-πικαρουν ο ένας τον άλλον λες και παίζετε κάνα ιντερνετικό παιχνίδι και πέφτει δούλεμα από κάτω για να νιώσετε γαματοι δηλαδή φτάνει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Zwgrafiotis13 και 7 επισκέπτες