Βάσεις - Μόρια Λιμενοφυλάκων (2019)
1065 Γενική έχω, προλαβαίνω να πάω να βγάλω ecdl για αυτά τα 30 μόρια lol...
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 6
Αν ισχύσει το τελευταίο ΦΕΚ προβλέπω βάση γύρω στα 1270. Μιλάμε για 50 θέσεις περίπου.
Τελευταία στο workenter γράφανε πως η πλειονότητα θέσεων θα είναι για λιμενοφύλακες. Μπορεί και γύρω στους 150. Στα 1270 μόρια γενικής ιμλάμε για αιρστούχους απόφοιτους ΑΕΙ με 2 ξένρες γλώσσες. Δηλαδή εκεί καταντήσαμε να χρειάζεται κανεις τέτοια υπερπροσόντα για να γίνει λιμενοφύλακας.Liontarina έγραψε:Αν ισχύσει το τελευταίο ΦΕΚ προβλέπω βάση γύρω στα 1270. Μιλάμε για 50 θέσεις περίπου.
Χαλαρωστε λίγο με τα μόρια 1270 είν' υπερβολικά πολλοί λίγοι θα τα έχουν ελάχιστοι.. η πλειοψηφία θα έχει πολύ καλά απολυτηρια όμως...
-
- Ταγματάρχης
Θες να πεις ότι δεν θα βρεθούν 50 άτομα με τόσα μόρια; Σε όλη την Ελλάδα; Δεν μιλάμε για 1.500 άτομα όπως στην προκήρυξη των ειδικών φρουρών.Lefterios έγραψε:Χαλαρωστε λίγο με τα μόρια 1270 είν' υπερβολικά πολλοί λίγοι θα τα έχουν ελάχιστοι.. η πλειοψηφία θα έχει πολύ καλά απολυτηρια όμως...
Θέλω να πω πως θα βρεθούν αλλά θα είν' ελάχιστοι και μη ξεχνάς το γεγονός πως πολλοί θα κοπούν από αθλήματα ψυχοτεχνικα σωματικά κτλπ... επίσης αρκετοί θα μπουν ειδικοί από αυτούς που θα Χαν ψηλά μόρια κ θέλαν είτε ειδικοί είτε λιμενικό... βάση βλέπω από 1100 -1150 και πάνω
-
- Ταγματάρχης
Πιστεύω πως θα γίνει το αντίθετο. Δηλαδή η ροή θα είναι από τους ειδικούς φρουρούς προς το λιμενικό και όχι το αντίθετο. Φυσικά και έχω υπολογίσει ότι θα κοπεί κόσμος στα αθλήματα κτλ. Απλά πλέον όλοι έχουν ένα πτυχίο ΑΕΙ (120μορια) και με την ανεργία που υπάρχει πιστεύω θα είναι μεγάλη η συμμετοχή και μάλιστα μεγαλύτερη από των ειδικών φρουρών. Στους ειδικούς φρουρούς με 15000 αιτήσεις εισάγεται 1 στους 10. Η γενική σειρά για λφ ας πούμε ότι είναι 50 άτομα. Αν γίνουν 5.000 αιτήσεις, που μου φαίνεται ένα πολύ λογικό νούμερο, τότει εισάγεται 1 στους 100. Πολύ μεγαλύτερος ανταγωνισμός δηλαδή.Lefterios έγραψε:Θέλω να πω πως θα βρεθούν αλλά θα είν' ελάχιστοι και μη ξεχνάς το γεγονός πως πολλοί θα κοπούν από αθλήματα ψυχοτεχνικα σωματικά κτλπ... επίσης αρκετοί θα μπουν ειδικοί από αυτούς που θα Χαν ψηλά μόρια κ θέλαν είτε ειδικοί είτε λιμενικό... βάση βλέπω από 1100 -1150 και πάνω
Θα δούμε τι και πώς.. έχει ακόμα ψωμί η υπόθεση.. εγώ εξακολουθώ να πιστεύω πως η βάση θ κυμανθεί εκεί γύρω χωρίς να αποκλείω βέβαια αρκετους με 1200 και άνω.. θα φανεί γενικά και θα χει να κάνει κ με τους επιτυχόντες τώρα των ειδικών φρουρών.. εχουμε να δούμε πολλά... πάντως αρκετοί από ειδικοί θα επιχειρήσουν λιμενικό αν γίνει τώρα στα κοντα και του λιμενικου... μην ξεχνάμε όμως ότι άτομα με 16 απολυτήριο κ κάτω δν έχουν θεωρητικά ελπίδες γιατί στο λιμενικό η βάση ×55 είν' ουσιαστική καταδικαστική για όσους έχουν χαμηλά απολυτηρια μετά δεν πάει να έχεις και δίπλωμα διαστημόπλοιου δεν μπαίνεις με 13 ή 14 πχ απολυτηριο... ελπίδα έχουν μόνο τα ψηλά απολυτήρια όπως ακριβώς και στην τελευταία προκυρηξη με 17900 βαση
-
- Ανθυπασπιστής
Θα είναι ψηλά οι βάσεις παιδιά για ΛΣ αυτό είναι το μόνο σιγουρο. Θα έλεγα το αντίθετο αν επαιρνε πχ 1000-1500 άτομα όπως στους ΕΦ αλλά με 200 άτομα θα ειναιι στα υψη.
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Παιδιά καλημέρα. Με 1.215 μόρια είμαι σε καλή μοίρα; Τι βάση είχε η τελευταία προκήρυξη; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
- Ανθυπασπιστής
Καλά είσαι, αλλά το να ρωτάτε τα μόρια σε σχέση με τις προηγούμενες προκυρηξεις δεν έχει πολύ νοημα διότι υπολογίζονται διαφορετικά φέτος τα μορια και τα κριτηρια μοριοδοτης είναι λίγο διαφορετικα σε σχέση με του 2011.
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
-
- Ταγματάρχης
Όπως λέει και ο sailor, δεν έχει νόημα να ρωτατε παλιά βάση. Η παλιά προκήρυξη ζητούσε απαραίτητα υπολογιστές και λοουερ πέραν του απολυτηρίου φυσικά. Η καινούργια (αν μείνει ως έχει) δεν έχει απαραίτητο προσόν τους υπολογιστές και απλώς τους μοριοδοτει, κάτι που αμέσως αυξάνει το ποσοστό ατόμων με δικαίωμα συμμετοχής. Επίσης έχει άλλο κριτήριο ηλικίας που πάλι αυξάνει τα άτομα που θα συμμετάσχουν (29 έτη αντί 26).Sailor123 έγραψε:Καλά είσαι, αλλά το να ρωτάτε τα μόρια σε σχέση με τις προηγούμενες προκυρηξεις δεν έχει πολύ νοημα διότι υπολογίζονται διαφορετικά φέτος τα μορια και τα κριτηρια μοριοδοτης είναι λίγο διαφορετικα σε σχέση με του 2011.
Από την άλλη το όριο ύψους αυξήθηκε για τις γυναίκες από 160 σε 170 (μειωμένες πιθανότητες για τις γυναίκες λοιπόν).
Άρα εκτός από τη διαφορετική μοριοδοτηση, το προφίλ των υποψηφίων θα είναι και διαφορετικό. Δύσκολο να βγουν συμπεράσματα.
1204 γενική σειρά, αλλα δεν νομίζω ρε παιδες να ειναι τοσο χαμηλα, θελει παραπάνω για να περάσει καποιος. Ειναι ελάχιστες οι θέσεις.. Που πιστεύεται θα κυμανθεί η βάση;
όσοι είναι ειδικές δυνάμεις πάνε αυτόματα στην κατηγορία αυτή ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες