Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
Μαγκες μου, αραξτε την πετσα σας... ολοι το θελετε...
εχω τον μικρο με εχει ζαλισει, το θελει πολυ οπως ολοι... εχει λιγα μορια σε συγκριση με τα δικα σας, αλλα δεν τελειωσε τιποτα... οτι ειναι να γινει θα γινει...
ο υπαστυνομος που καναμε τα χαρτια ειπε οτι θα κοπει πολυς κοσμος που δεν θα παρουσιαστει και επισης τα αθληματα δεν ειναι για ολους... μπορει να μπειτε σαν επιλαχων και με 1,900 μορια... για ολους υπαρχει ελπιδα. αυτα απο εμενα... καλη επιτυχια σε ολους. να μπουνε οσοι το αξιζουν και οσοι το θελουν πραγματικα.
εχω τον μικρο με εχει ζαλισει, το θελει πολυ οπως ολοι... εχει λιγα μορια σε συγκριση με τα δικα σας, αλλα δεν τελειωσε τιποτα... οτι ειναι να γινει θα γινει...
ο υπαστυνομος που καναμε τα χαρτια ειπε οτι θα κοπει πολυς κοσμος που δεν θα παρουσιαστει και επισης τα αθληματα δεν ειναι για ολους... μπορει να μπειτε σαν επιλαχων και με 1,900 μορια... για ολους υπαρχει ελπιδα. αυτα απο εμενα... καλη επιτυχια σε ολους. να μπουνε οσοι το αξιζουν και οσοι το θελουν πραγματικα.
- Aris444
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 21
τί εννοείς τί έγινε στην β και λες μέσα ήσουν γιατί Με αφωρα ή β 😭Xanthos έγραψε:Πουστιά στην β μέσα ήμουν ο βλάκας... Καλά Δεν είπαμε το μεσημέρι; θα τα πούμε στους πίνακες εσείς με τα 2600 που δεν ξέρατε ούτε καν για που ειναι κ προσπαθείτε να πέσετε μέσα έστω κ από τύχη!!! απλά να σας θυμίσω πως εδώ είναι ζωή!! Κ η τύχη δε είναι πάντα με το μέρος σας ο άλλος βγαίνει όνομα καλοθελητές κ τον πιστεύουν ορισμένοι.. Έλα Χριστέ κ Παναγία ακουσεμε κ βοήθα κάτι παλικάρια... Φιλάκια προκαταβολικά...6 Στα 6 είμαστε μέχρι σήμερα.. Ε στο τέλος ούτε μονάδα δεν θα πέσουμε έξω
Xanthos έγραψε:Πουστιά στην β μέσα ήμουν ο βλάκας... Καλά Δεν είπαμε το μεσημέρι; θα τα πούμε στους πίνακες εσείς με τα 2600 που δεν ξέρατε ούτε καν για που ειναι κ προσπαθείτε να πέσετε μέσα έστω κ από τύχη!!! απλά να σας θυμίσω πως εδώ είναι ζωή!! Κ η τύχη δε είναι πάντα με το μέρος σας ο άλλος βγαίνει όνομα καλοθελητές κ τον πιστεύουν ορισμένοι.. Έλα Χριστέ κ Παναγία ακουσεμε κ βοήθα κάτι παλικάρια... Φιλάκια προκαταβολικά...6 Στα 6 είμαστε μέχρι σήμερα.. Ε στο τέλος ούτε μονάδα δεν θα πέσουμε έξω
Εγώ λέω ν παίξουμε ένα στοιχήματακι μ αποδόσεις μην πάει τζάμπα τοση προβλέψει κ θεωρεία εδώ πέρα !!!
- Asdorf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 69
Ξανθο τι έγινε;
Ε όχι κ ολοι πολλά. μορια... Εγώ να σας πω τις άφησα τις ελπίδες μου στην άκρη ότι είναι να γίνει θα γίνει απλά θα έχω το νου μου στο τηλ... θα δειξει η πορεία... Άντε να βγούνε να σας συγχαρώ να ηρεμήσω κ εγώ να πάρω καμία βδομάδα άδεια από εδώ μέσα κουράστηκα
Ο. Π. Κ. Ε
Με τα λεγόμενα του castilio δεν έχω κάτι για β!! απλά τα περίμενα πολύ ψιλά
Ο. Π. Κ. Ε
Player7 έγραψε:Castillo ποσα μορια εχεις;
2500 ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΕΣΥ;
- Mathiou1995
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 41
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τις πηγές όσων λένε για χαμηλή βάση στην Α και λένε 6 στα 6 , προσωπικά θέλω πολύ πάρα πολύ να τους πιστέψω αλλά εδώ ο κόσμος έχει πάρει φωτιά ρε Ξανθο αδελφέ μου... Τί γίνεται εδώ; Βάζετε το χέρι σας στην φωτιά για αυτά που λέτε;
Παιδια κοιταξτε και τα ζωδια σας τι λενε για αυτο τον μηνα.
χαχαχαχ
χαχαχαχ
Δεν βάζει το χέρι του στην φωτιά ρε μαν απλά εννοεί ότι με αυτά π έχει ακούσει από δικό του άτομο συμπίπτουν με τις πληροφορίες που έχουν κ 5 με 6 άτομα εδώ μέσα! Τουλάχιστον για την Α.. Πάλι όμως δεν είναι κάτι σίγουρο 100%!!Mathiou1995 έγραψε: Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τις πηγές όσων λένε για χαμηλή βάση στην Α και λένε 6 στα 6 , προσωπικά θέλω πολύ πάρα πολύ να τους πιστέψω αλλά εδώ ο κόσμος έχει πάρει φωτιά ρε Ξανθο αδελφέ μου... Τί γίνεται εδώ; Βάζετε το χέρι σας στην φωτιά για αυτά που λέτε;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 42
Παιδιά από το πρωί μόλις μπήκα και βλέπω 10 σελίδες γεμάτες τι έγινε με την βάση ; Ποια είναι η αλήθες τελικα ;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 25
Παιδια μολις βγηκαν τα αποτελεσματα... !!! Δειτε το τωρα ολοιιιι!!!
2190 στην Α και ειμαι 1130 σειρα!!! Ναιιιιιιιιι
Ολοι μπειτε τωρα!
2190 στην Α και ειμαι 1130 σειρα!!! Ναιιιιιιιιι
Ολοι μπειτε τωρα!
β κατηγορια
2640 η βαση με αποκλιση +- 50 μοναδες. Υπαρχουνε μεγαλες διαφορες σε σχεση με τα μορια των ΠΡΩΤΩΝ 100 και των υπολοιπων.
2640 η βαση με αποκλιση +- 50 μοναδες. Υπαρχουνε μεγαλες διαφορες σε σχεση με τα μορια των ΠΡΩΤΩΝ 100 και των υπολοιπων.
Ρε Ματθαίο θα σ πω κάτι.. Εμείς το μάθαμε από τις πηγές μας όποιες κ να είναι αυτές.. Αλλά 5 σοβαρά άτομα από εδώ μέσα χωρίς να τρολαρουν είπαμε πάνω κάτω τα ίδια με διάφορα 30 μόρια.. μπήκαν 4 λογαριασμοί αλλα για 1 μήνυμα κ εξαφανίστηκαν και άλλοι 3 χωρίς κ λένε για 2600 κ τους πιστεύεις; δεν μπορείς να κρίνεις τι ισχύει; εντάξε καταλαβαίνω κ εγώ αυτά π ξέρω πάλι τους πίνακες περιμένω.. Αλλά όλα έχουν όριο.. Εσύ είσαι ποιο γνωστής λόγο του πατέρα σου.. συγκεντρώσου αλήθεια τώρα σε παρακαλώ πολύ.. Δηλαδή πιστεύεις ότι τον άλλον το πήραν επειδή έχει 2600 τηλ για ισοβαθμία; για τι από εκεί ξεκίνησε..
Ο. Π. Κ. Ε
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 28
- Επάγγελμα: Λοχιας
Αυριο βγαινει η προκηρυξη των Λιμενοφυλακων!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες