Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
5η σειρά Ε.Φ.
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από 5η σειρά Ε.Φ. »

Ναι για σενα ελεγε 2000
Άβαταρ μέλους
Dimis1
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Dimis1 »

Μισό λεπτό αδέρφια Κατι διαφαίνεται απο τις απόψεις μερικών.Ο lampar λεει οτι με 2340 βρίσκεται στο 1620

Ο TITO λεει οτι με 2380 ο αδερφός του ειναι μέσα.

Και ο CASTILLO λεει βάση 2380.

Αρα μηπως όντως η βάση ειναι 2380 και απλα μέσα σε 40 μόρια να ειναι 300+ άτομα;

Μην ξεχνάμε οτι γινετε σκοτωμός σε αυτα τα μόρια και πολλές ισοβαθμίες

Λοκ

Δημοσίευση από Λοκ »

11.2 πολυτεκνος δοκιμος διπλωμα εοαγγελματικο κ μηχανης απεριστα κυβικα ποσα μορια εχω ελπιδες...
Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από nick521 »

Καλη επιτυχια ευχομαι σε ολους!
Άβαταρ μέλους
Lion$
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Lion$ »

Από τα παραπάνω βγαίνει ότι από 2380 έως 2340 είναι 427 άτομα! Μου φαίνεται λίγο δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο!
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από The Marine »

Μάλλον μερικοί το χετε καψει τελειως εδώ μέσα αντί να κάνετε λίγο υπομονή μέχρι να βγούνε τα μόρια και να συνεχισετε τη ζωή σας κάθεστε όλη μέρα κάθε μέρα και συζητάτε ένα κάρο ***** περί μορίων και βάσεων και μου είπε η θεία μου η υπουργός ότι η βάση θα είναι τόσο. Λυπάμαι που θα στελεχώσει τέτοια άτομα η αστυνομία σαν και εσάς. Κάνατε τα χαρτιά σας. Δεν μπορείτε δηλαδή να περίμενε μέχρι να βγουν οι βασεις; Πηγαίνετε κάντε κάνα γύρο στο γήπεδο να προπονηθείτε και αν είστε μέσα έχει καλός αν δεν είστε η ζωή συνεχιζεται. Μπαίνει κάποιος να ενημερωθεί για κάτι έγκυρο και διαβάζει 10 σελίδες ΑΧΡΗΣΤΑ πράγματα.
Άβαταρ μέλους
Asdorf
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Asdorf »

Sailor123 έγραψε:Μάλλον μερικοί το χετε καψει τελειως εδώ μέσα αντί να κάνετε λίγο υπομονή μέχρι να βγούνε τα μόρια και να συνεχισετε τη ζωή σας κάθεστε όλη μέρα κάθε μέρα και συζητάτε ένα κάρο ***** περί μορίων και βάσεων και μου είπε η θεία μου η υπουργός ότι η βάση θα είναι τόσο. Λυπάμαι που θα στελεχώσει τέτοια άτομα η αστυνομία σαν και εσάς. Κάνατε τα χαρτιά σας. Δεν μπορείτε δηλαδή να περίμενε μέχρι να βγουν οι βασεις; Πηγαίνετε κάντε κάνα γύρο στο γήπεδο να προπονηθείτε και αν είστε μέσα έχει καλός αν δεν είστε η ζωή συνεχιζεται. Μπαίνει κάποιος να ενημερωθεί για κάτι έγκυρο και διαβάζει 10 σελίδες ΑΧΡΗΣΤΑ πράγματα.

Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα αλλά βλέπεις το άγχος σε τραβάει στο φόρουμ να κάνεις ρεφρες και να δεις κάποια πληροφορία τώρα όλοι που έχουν κονέ χαλάνε το φόρουμ καλό για εμάς που προσπαθούμε να μάθουμε κάτι αλλά κακό γτ λένε πολλές γνώμες ο καθένας από τα κονέ τους

Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από nick521 »

Εγω ηθελα να ξερα που τα βρισκουν αυτα τα κονε;
Άβαταρ μέλους
Chris9
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Chris9 »

Ναι Α... αλλα δεν τον βλέπω μέσα με όλα αυτά που γράφεται εδώ... χαχα και το θέλει πολύ ο μικρός
Άβαταρ μέλους
Lion$
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από Lion$ »

Μέχρι τα αποτελέσματα θα μας βγει η ψυχή εδώ μέσα ! Από το πρωί ουτε εγώ ξέρω πόσα refresh έκανα! Έχεις δίκιο αλλά όλοι αγωνιούμε για τις βάσεις!
Kong

Δημοσίευση από Kong »

Συμφωνώ απολύτως! Εικόνα
The Marine
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από The Marine »

Asdorf έγραψε: [Ναι φίλε μου καταλαβαίνω απλώς το θέμα είναι ότι είναι άχρηστες οι πληροφορίες γιατί δεν μπορούν να εκτιμηθουν οι βάσεις. Όλα θα φανούν όταν βγει επισημη ανακοίνωση των βάσεων. Μέχρι τότε όλα είναι παραπληροφορηση. Ούτε επίσημα έχει πει κανείς ποτέ θα βγουν οι βάσεις. Μπορεί να βγουν την Παρασκευή μπορεί και στις 20 του μηνος, τι κάθεστε και σκατε λοιπον; Συνεχίστε τη ζωή σας όταν βγουν τότε θα δείτε αν περάσατε η όχι και θα χαρείτε η θα λυπηθείτε, το άγχος είναι το πιο άχρηστο συναίσθημα συνεπώς μην το σκεφτεστε πότε θα βγουν οι βάσεις η πόσο θα είναι η βάση γιατί πολύ απλά κάνεις δεν γνωρίζει.

Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα αλλά βλέπεις το άγχος σε τραβάει στο φόρουμ να κάνεις ρεφρες και να δεις κάποια πληροφορία τώρα όλοι που έχουν κονέ χαλάνε το φόρουμ καλό για εμάς που προσπαθούμε να μάθουμε κάτι αλλά κακό γτ λένε πολλές γνώμες ο καθένας από τα κονέ τους

DaCosta

Δημοσίευση από DaCosta »

Παιδιά καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους.. έχω 2460 μόρια και νομίζω πως χάνω τις ελπίδες μου με αυτά που ακούω
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από Dea pz »

Μόλις μ Απάντησαν από ΑΣΕΠ μετά από τόσο καιρό ... η προκυρηξη των ειδικών φρουρών δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα του ΑΣΕΠ... αυτό μ Απάντησαν... όποτε ο νοών νοητό γ τριτεκνια κτλπ
lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από lamdar92 »

Sailor123 έγραψε:Έχεις απόλυτο δίκιο σε όλα αλλά βλέπεις το άγχος σε τραβάει στο φόρουμ να κάνεις ρεφρες και να δεις κάποια πληροφορία τώρα όλοι που έχουν κονέ χαλάνε το φόρουμ καλό για εμάς που προσπαθούμε να μάθουμε κάτι αλλά κακό γτ λένε πολλές γνώμες ο καθένας από τα κονέ τους

Ρε Σειλορ εγώ έμαθα και το είπα κακό είναι δηλαδή.. Οκ καλύτερα λοιπόν να μην ασχοληθώ καλά αλλά από την αρχή ήμουν ο μόνος με πληροφορίες. Τέλος πάντων εγώ ήθελα να μην υπάρχει μεγάλη αγωνία. Το γράφω για αυτά που ξέρω για εμένα που εμαθα. Θέση 1627 με 2340 μόρια. Και μην ακούω ότι ακόμα μετράνε και τέτοια έχουν τελειώσει οι αιτήσεις. Παρασκευή τα αποτελέσματα για να ξεκινήσει από Δευτέρα ενστάσεις. Αυτά και τέλος δεν ξαναγράφω ποτέ

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης