Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 23
Το ίδιο ακριβώς ίσχυε κ το 11
E'MK έγραψε:Το ίδιο ακριβώς ίσχυε κ το 11
Ωραία αυτό άρα άκυρη η ανάλυση σκέφτηκα ότι αν ήταν διαφορετικό πχ έδινε 100 τότε και 300 τώρα αν η βάση έφτανε 2640 θα ήταν μάλλον λογικό διότι το 11 ήταν 2340 ωστόσο τι αλλαγή έχουμε; δώρο 200 μόρια σε όλους τους τριτεκνους και δώρο 300 σε όλα τα Α1 άρα 500 μόρια + Σίγουρα δεν είναι όλοι τριτεκνοι είναι μικρό ποσοστό αλλά ένα α1 έχει και η κουτσή Μαρία πλέον αυτό τελικά άκυρη η ανάλυση, όμως παραπάνω από την βάση του 2011 1000%
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 12
Ρε μηπως στο astynomia.gr μπερδευτηκε ο διαχειρηστης της σελιδας και αντι για τα αποτελεσματα των πινακων εβαλε την προκηρυξη ξανα; Δεν υπαρχει αλλη εξηγηση!

-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 80
kyriakos155 έγραψε:ΤΙΤΟ ;
😂😂😂😂😂😂
O καθενας απο εσας δεν εχει τι να κανει κ λεει να μην πωωωωω
Μαχημος εισαι οτι πιο σςστο υπαρχει εδω μεσα... Ο ΤιΤο ειναι ενα τρολλ εδω μεσα για να κανει την πλακα του λεγοντας μια χαμηλη βαση και να γελαει πισω απο το πς του... Την ιδια ενημερωση εχω κ εγω με εσενα αδερφε... (αν και ειμαι εξω γτ εχω 1550 εγω)
- BILLYTHEKID
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ρε τρολακι ΜΑΧΙΜΕ στο τηλέφωνο από την ΓΑΔΑ σου έκαναν αυτή την ανάλυση για τα μορια, ή στο τμήμα που δεν ξέρουν ακόμα τίποτα...
- Ι' Μ.Α.Κ
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 28
- Επάγγελμα: Λοχιας
Καποιος με το ονομα "Μαχιμος" εγραψε οτι τον καλεσαν για κληρωση και κατι ελεγε για 2600 ο τελευταιος και τετοια. Αυτο που εχω να σου πω μπινε ειναι οτι δεν εχει γινει κανενα τηλεφωνο σε κανεναν για καμια κληρωση. Διασπερεις ψευδεις ειδησεις πισω απο εναν υπολογιστη για τρομοκρατησεις, μαγκα της κακιας ωρας, λιμοταγαρο!
- BILLYTHEKID
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Ι' Μ. Α. Κ]Καποιος με το ονομα "Μαχιμος" εγραψε οτι τον καλεσαν για κληρωση και κατι ελεγε για 2600 ο τελευταιος και τετοια.Αυτο που εχω να σου πω μπινε ειναι οτι δεν εχει γινει κανενα τηλεφωνο σε κανεναν για καμια κληρωση. Διασπερεις ψευδεις ειδησεις πισω απο εναν υπολογιστη για τρομοκρατησεις, μαγκα της κακιας ωρας, λιμοταγαρο!
και λιγα λες
και λιγα λες
Ο τύπος έγγραφε ίδια μόρια για Α κ Β. Νομίζω δε χρειάζεται κάτι παραπάνω για να καταλάβει κανείς πως πρόκειται για κανονικό λιμοτάγαρο.(Συγγνώμη IMAK, το κλέβω!)
Παιδιά καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλους. Θέλω λίγη βοήθεια αυτοί που έχουν 26οο μορια είναι όλοι επιτυχία τες γιατί τόσα μορια έχω κι εγώ αλλά δεν δέχτηκα κάποιο τηλ ευχαριστωωωω
Στα αστυνομικά τμήματα ακούγεται για βάση 2400 στο περίπου, αυτή την εβδομάδα αποτελέσματα, μέχρι τις 20 Σεπτεμβρίου ενστάσεις, κατευθείαν για αθλήματα κλπ και τέλος Σεπτεμβρίου στην σχολή. Κομοτηνή και Διδυμότειχο. Αυτά με κάθε επιφύλαξη, τίποτα δεν είναι σίγουρο
Εγώ ρ παιδιά 2600 έχω κ δεν Μ πήρε κάνεις τηλέφωνο όπως λέει ο μάχιμος κ καλά... Λιμοταγαρο όπως τον είπατε
- shootmann
- Posts in topic: 35
2370 στην β και δεν χάνουμε την πίστη μας.. καλή μας επιτυχία πάμε γερά!!
- Asdorf
- Posts in topic: 69
Ισχύει αυτό που είπε το παιδί με 2340 στην 1600 κάτι θέση; η μας τρολαρε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες