lamdar92 έγραψε:Slade εκτίθεσαι αδερφέ... Στον ΑΣΕΠ πάνε οι ενστάσεις και ανοίγονται όλες. Εκεί θα είναι και ανθρώπος του Αρχηγείου μαζί με ανθρώπους του ΑΣΕΠ. Και όπως λες ότι δεν σε μετρήσουν στα οριστικά μπορείς να κάνεις ενστάση θεραπείας.
Μ'αρέσει που τα βλέπετε όλα αξιοκρατικά μακάρι να ήταν έτσι... Πίστευε ότι θέλεις βάλτε δικηγόρους εισαγγελείς πάρτε τους μαζί και στα αθλήματα και στα ψυχοτεχνικα μην ξεχάσετε.
5η σειρά Ε. Φ. έγραψε:Επιτρεψτε μου εχοντας μια 10 ετη στο σωμα, να σας πω πως ορισμενοι απο το αγχος σας δεν βλεπετε καθαρα και σκεφτεστε με το μισο ημισφαιριο του εγκεφαλου σας... Ηρεμηστε! Οτι ειναι να γινει εχει ηδη γινει! Αυτοι που δεν θα μπειτε, δεν θα τα βαψετε και μαυρα και αυτοι που θα μπειτε να ξερετε πως ειστε με το 1 ποδι φυλακη και με το αλλο στον ταφο! Ψυχραιμια απο ολους...
Slade πόσο κομπλεξικος είσαι αγόρι μου; Τι ζόρι τραβάς με το καθένα εδώ μέσα; Λες όλο βλακειες και δεν πετυχαίνεις τίποτα απ όσα αναφέρεις στο φόρουμ. Φαντάζομαι πόσο ακατάλληλος είσαι (αν εισαι) και μες στην υπηρεσία.
Παιδιά ο πατέρας μου μόλις έμαθε ότι βγήκε η βάση από σύμβουλο του Χρυσοχοΐδη... Εγώ έμαθα μόνο σε ποια θέση ειμαι με 2340 μόρια... Καθίστε γιατί εγώ ζαλίστηκα.. θέση 1627.. πλήρης απογοήτευση μάγκες πληρης... Τελικά από την άλλη πληροφορία που είχα για το 2400-2450 φαίνεται ότι ισχύει.. κύβος ερρίφθη για εμένα και πολύ απογοητευμένος 😕
lamdar92 έγραψε:Παιδιά ο πατέρας μου μόλις έμαθε ότι βγήκε η βάση από σύμβουλο του Χρυσοχοΐδη... Εγώ έμαθα μόνο σε ποια θέση ειμαι με 2340 μόρια... Καθίστε γιατί εγώ ζαλίστηκα. Θέση 1627. Πλήρης απογοήτευση μάγκες πληρης... Τελικά από την άλλη πληροφορία που είχα για το 2400-2450 φαίνεται ότι ισχύει. Κύβος ερρίφθη για εμένα και πολύ απογοητευμένος 😕
Aν δεν δεις με τα μάτια σου μην πιστεύεις τίποτα! Ψηλά το κεφάλι!
Οι ενστάσεις πανε στο νομικό τμήμα του ΑΣΕΠ, και μπορείς να δεις και ακριβώς και ποια μέρα θα ανοιχτεί ο φάκελος σου μέσω της δέσμευσης του παραβόλου. Πριν τα οριστικά αποτελέσματα μετά τις ενστάσεις, ουτε κλήρωση θα γίνει, ουτε ημερομηνίες για ΠΚΕ και υγειονομικες καρτέλες θα βγουν.
Χτες στο διαύγεια βγήκαν οι 4 επιτροπές υγειονομικών, και ισχύουν μέχρι 31/12.
lamdar92 έγραψε:Παιδιά ο πατέρας μου μόλις έμαθε ότι βγήκε η βάση από σύμβουλο του Χρυσοχοΐδη... Εγώ έμαθα μόνο σε ποια θέση ειμαι με 2340 μόρια... Καθίστε γιατί εγώ ζαλίστηκα. Θέση 1627. Πλήρης απογοήτευση μάγκες πληρης... Τελικά από την άλλη πληροφορία που είχα για το 2400-2450 φαίνεται ότι ισχύει. Κύβος ερρίφθη για εμένα και πολύ απογοητευμένος 😕
Το πιστευω. Γιατι πλεον και εγω εκει υπολογιζα
Να ξερετε θα μας φαει αυτη η Τριτεκνια. Τσαμπα μορια απο το πουθενα ειναι
lamdar92 έγραψε:Παιδιά ο πατέρας μου μόλις έμαθε ότι βγήκε η βάση από σύμβουλο του Χρυσοχοΐδη... Εγώ έμαθα μόνο σε ποια θέση ειμαι με 2340 μόρια... Καθίστε γιατί εγώ ζαλίστηκα.. θέση 1627.. πλήρης απογοήτευση μάγκες πληρης... Τελικά από την άλλη πληροφορία που είχα για το 2400-2450 φαίνεται ότι ισχύει.. κύβος ερρίφθη για εμένα και πολύ απογοητευμένος 😕
Αλήθεια λες φίλε; Και εγώ 2340 και ποιος ξέρει σε ποια θέση ειμαι... κρίμα πάει το όνειρο μου.. ξενερωσα πραγματικά... καλή επιτυχία στους τυχερους!
lamdar92 έγραψε:Παιδιά ο πατέρας μου μόλις έμαθε ότι βγήκε η βάση από σύμβουλο του Χρυσοχοΐδη... Εγώ έμαθα μόνο σε ποια θέση ειμαι με 2340 μόρια... Καθίστε γιατί εγώ ζαλίστηκα.. θέση 1627.. πλήρης απογοήτευση μάγκες πληρης... Τελικά από την άλλη πληροφορία που είχα για το 2400-2450 φαίνεται ότι ισχύει.. κύβος ερρίφθη για εμένα και πολύ απογοητευμένος 😕
Οπα δηλαδή πέτυχα πληροφορία; πέτυχα την βάση με τα 2600 ;
lamdar92 έγραψε: Παιδιά ο πατέρας μου μόλις έμαθε ότι βγήκε η βάση από σύμβουλο του Χρυσοχοΐδη... Εγώ έμαθα μόνο σε ποια θέση ειμαι με 2340 μόρια... Καθίστε γιατί εγώ ζαλίστηκα.. θέση 1627.. πλήρης απογοήτευση μάγκες πληρης... Τελικά από την άλλη πληροφορία που είχα για το 2400-2450 φαίνεται ότι ισχύει.. κύβος ερρίφθη για εμένα και πολύ απογοητευμένος 😕
Αυτήν ΥΗΝ θέση την έχεις ατην Α η σε γενική σειρά Α-Β