Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Maria95 έγραψε:Ρε παιδιά με 2650 α κατηγορία τι πιστεύετε

Μαρια εχεις πολυ καλα μορια. Να προσέξεις τωρα τα πκε και είσαι μεσα λογικά.

Maria95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Maria95 »

Με αυτά που βλέπω και εγώ να λένε έχω αμφιβολίες. Μακάρι παιδιά να πάμε όλα καλά για όλους μας.
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Slade7 »

lamdar92 έγραψε:Slade εκτίθεσαι αδερφέ... Στον ΑΣΕΠ πάνε οι ενστάσεις και ανοίγονται όλες. Εκεί θα είναι και ανθρώπος του Αρχηγείου μαζί με ανθρώπους του ΑΣΕΠ. Και όπως λες ότι δεν σε μετρήσουν στα οριστικά μπορείς να κάνεις ενστάση θεραπείας.

Μ'αρέσει που τα βλέπετε όλα αξιοκρατικά μακάρι να ήταν έτσι... Πίστευε ότι θέλεις βάλτε δικηγόρους εισαγγελείς πάρτε τους μαζί και στα αθλήματα και στα ψυχοτεχνικα μην ξεχάσετε.

giannisiker
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από giannisiker »

5η σειρά Ε. Φ. έγραψε:Επιτρεψτε μου εχοντας μια 10 ετη στο σωμα, να σας πω πως ορισμενοι απο το αγχος σας δεν βλεπετε καθαρα και σκεφτεστε με το μισο ημισφαιριο του εγκεφαλου σας... Ηρεμηστε! Οτι ειναι να γινει εχει ηδη γινει! Αυτοι που δεν θα μπειτε, δεν θα τα βαψετε και μαυρα και αυτοι που θα μπειτε να ξερετε πως ειστε με το 1 ποδι φυλακη και με το αλλο στον ταφο! Ψυχραιμια απο ολους...

Ωραία, αισιόδοξο και πολύ ενθαρρυντικό!

Άβαταρ μέλους
5η σειρά Ε.Φ.
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από 5η σειρά Ε.Φ. »

Η αληθεια ειναι!
MARINE

Δημοσίευση από MARINE »

Slade πόσο κομπλεξικος είσαι αγόρι μου; Τι ζόρι τραβάς με το καθένα εδώ μέσα; Λες όλο βλακειες και δεν πετυχαίνεις τίποτα απ όσα αναφέρεις στο φόρουμ. Φαντάζομαι πόσο ακατάλληλος είσαι (αν εισαι) και μες στην υπηρεσία.
lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από lamdar92 »

Παιδιά ο πατέρας μου μόλις έμαθε ότι βγήκε η βάση από σύμβουλο του Χρυσοχοΐδη... Εγώ έμαθα μόνο σε ποια θέση ειμαι με 2340 μόρια... Καθίστε γιατί εγώ ζαλίστηκα.. θέση 1627.. πλήρης απογοήτευση μάγκες πληρης... Τελικά από την άλλη πληροφορία που είχα για το 2400-2450 φαίνεται ότι ισχύει.. κύβος ερρίφθη για εμένα και πολύ απογοητευμένος 😕
giannisiker
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από giannisiker »

lamdar92 έγραψε:Παιδιά ο πατέρας μου μόλις έμαθε ότι βγήκε η βάση από σύμβουλο του Χρυσοχοΐδη... Εγώ έμαθα μόνο σε ποια θέση ειμαι με 2340 μόρια... Καθίστε γιατί εγώ ζαλίστηκα. Θέση 1627. Πλήρης απογοήτευση μάγκες πληρης... Τελικά από την άλλη πληροφορία που είχα για το 2400-2450 φαίνεται ότι ισχύει. Κύβος ερρίφθη για εμένα και πολύ απογοητευμένος 😕

Aν δεν δεις με τα μάτια σου μην πιστεύεις τίποτα! Ψηλά το κεφάλι!

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Οι ενστάσεις πανε στο νομικό τμήμα του ΑΣΕΠ, και μπορείς να δεις και ακριβώς και ποια μέρα θα ανοιχτεί ο φάκελος σου μέσω της δέσμευσης του παραβόλου. Πριν τα οριστικά αποτελέσματα μετά τις ενστάσεις, ουτε κλήρωση θα γίνει, ουτε ημερομηνίες για ΠΚΕ και υγειονομικες καρτέλες θα βγουν.

Χτες στο διαύγεια βγήκαν οι 4 επιτροπές υγειονομικών, και ισχύουν μέχρι 31/12.

Άβαταρ μέλους
markos91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από markos91 »

lamdar92 έγραψε:Παιδιά ο πατέρας μου μόλις έμαθε ότι βγήκε η βάση από σύμβουλο του Χρυσοχοΐδη... Εγώ έμαθα μόνο σε ποια θέση ειμαι με 2340 μόρια... Καθίστε γιατί εγώ ζαλίστηκα. Θέση 1627. Πλήρης απογοήτευση μάγκες πληρης... Τελικά από την άλλη πληροφορία που είχα για το 2400-2450 φαίνεται ότι ισχύει. Κύβος ερρίφθη για εμένα και πολύ απογοητευμένος 😕

Το πιστευω. Γιατι πλεον και εγω εκει υπολογιζα

Να ξερετε θα μας φαει αυτη η Τριτεκνια. Τσαμπα μορια απο το πουθενα ειναι

Cro cop

Δημοσίευση από Cro cop »

Ο πατέρας του το έμαθε από σύμβουλο του Χρυσοχοΐδη λεει... τέτοιο αρχιβυσμα και έμεινε απέξω... άσε μας ρε
Diasdea
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Diasdea »

Φίλε ξέρεις πότε θα τα ανακοινώσουν;
Άβαταρ μέλους
Asdorf
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Asdorf »

lamdar92 έγραψε:Παιδιά ο πατέρας μου μόλις έμαθε ότι βγήκε η βάση από σύμβουλο του Χρυσοχοΐδη... Εγώ έμαθα μόνο σε ποια θέση ειμαι με 2340 μόρια... Καθίστε γιατί εγώ ζαλίστηκα.. θέση 1627.. πλήρης απογοήτευση μάγκες πληρης... Τελικά από την άλλη πληροφορία που είχα για το 2400-2450 φαίνεται ότι ισχύει.. κύβος ερρίφθη για εμένα και πολύ απογοητευμένος 😕
Αλήθεια λες φίλε; Και εγώ 2340 και ποιος ξέρει σε ποια θέση ειμαι... κρίμα πάει το όνειρο μου.. ξενερωσα πραγματικά... καλή επιτυχία στους τυχερους!

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Slade7 »

lamdar92 έγραψε:Παιδιά ο πατέρας μου μόλις έμαθε ότι βγήκε η βάση από σύμβουλο του Χρυσοχοΐδη... Εγώ έμαθα μόνο σε ποια θέση ειμαι με 2340 μόρια... Καθίστε γιατί εγώ ζαλίστηκα.. θέση 1627.. πλήρης απογοήτευση μάγκες πληρης... Τελικά από την άλλη πληροφορία που είχα για το 2400-2450 φαίνεται ότι ισχύει.. κύβος ερρίφθη για εμένα και πολύ απογοητευμένος 😕

Οπα δηλαδή πέτυχα πληροφορία; πέτυχα την βάση με τα 2600 ;

Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 94

Δημοσίευση από Dea pz »

lamdar92 έγραψε: Παιδιά ο πατέρας μου μόλις έμαθε ότι βγήκε η βάση από σύμβουλο του Χρυσοχοΐδη... Εγώ έμαθα μόνο σε ποια θέση ειμαι με 2340 μόρια... Καθίστε γιατί εγώ ζαλίστηκα.. θέση 1627.. πλήρης απογοήτευση μάγκες πληρης... Τελικά από την άλλη πληροφορία που είχα για το 2400-2450 φαίνεται ότι ισχύει.. κύβος ερρίφθη για εμένα και πολύ απογοητευμένος 😕
Αυτήν ΥΗΝ θέση την έχεις ατην Α η σε γενική σειρά Α-Β
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες