Slade7 έγραψε:Μακάρι να τα έβγαζα εγώ χαχα άλλαξα επειδή αυτό μου είπαν, ότι μου λένε μεταφέρω αν ήταν στο χέρι μου θα τα έβγαζα χτες
από καιρό σε παρακολουθώ και γράφεις πράγματα που πρώτα βγαίνουν στο ίντερνετ και μετά απλά τα παπαγαλιζεις. Δεν έχεις κανέναν και δεν σου λέει κανένας απλά τα μεταφέρεις και αν σου κάτσει σου κάτσε
Σιγα εσυ εξυπνε slade7.. δεν εχεις πετυχει ουτε μια πληροφορια εδω μεσα! Πρωτον να εισαι σιγουρος οτι θα μαθω αν θα ανοιξουν την ενσταση μου αν χρειαστει να κανω, που μαλλον δε θα χρειαστει γιατι εμαθα οτι εχουν περαστει κανονικα ολα μου τα μορια!
TITO έγραψε: από καιρό σε παρακολουθώ και γράφεις πράγματα που πρώτα βγαίνουν στο ίντερνετ και μετά απλά τα παπαγαλιζεις. Δεν έχεις κανέναν και δεν σου λέει κανένας απλά τα μεταφέρεις και αν σου κάτσει σου κάτσε
Ενώ εσύ ΤΙΤΟ για το 2350 στο είπε κάποιος ; Να το θεωρήσουμε δεδομένο ή αμα σου κάτσει, σου κατσε ;
Εδω υπηρχαν δημοσιευσεις πριν την προκυρηξη οτι θα σπασει στα δυο... και δεν εγινε τιποτα οποτε αν δεν βγουν πινακες και να γινει οτι πρεπει να γινει μην πιστευετε τιποτα
Επιτρεψτε μου εχοντας μια 10 ετη στο σωμα, να σας πω πως ορισμενοι απο το αγχος σας δεν βλεπετε καθαρα και σκεφτεστε με το μισο ημισφαιριο του εγκεφαλου σας... Ηρεμηστε! Οτι ειναι να γινει εχει ηδη γινει! Αυτοι που δεν θα μπειτε, δεν θα τα βαψετε και μαυρα και αυτοι που θα μπειτε να ξερετε πως ειστε με το 1 ποδι φυλακη και με το αλλο στον ταφο! Ψυχραιμια απο ολους...
TITO έγραψε:από καιρό σε παρακολουθώ και γράφεις πράγματα που πρώτα βγαίνουν στο ίντερνετ και μετά απλά τα παπαγαλιζεις. Δεν έχεις κανέναν και δεν σου λέει κανένας απλά τα μεταφέρεις και αν σου κάτσει σου κάτσε
Γεια σου τιτο με τον "θείο" διοικητή και τι με νοιάζει εμένα μα παίζω τζόκερ τι έχω να κερδίσω; Αφού έχετε πρόβλημα πολλοί εδώ μέσα καθίστε με τα όνειρα σας όσα παιδιά αξίζουν μιλάω σε προσωπικό μήνυμα μαζί τους Και τους έχω βοηθήσει σε πάρα πολλά και το ξέρουν οι υπόλοιποι πιστέψτε ότι θέλετε θα τα ξαναπούμε στα αποτελέσματα εγώ εδώ θα είμαι να δω εάν έπεσαν μέσα οι πληροφορίες μου φιλάκια μέχρι τότε