Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
Σας εξήγησα την διαδικασία κλήρωσης, σας ενημερωσα, ότι είμαι από τους τελευταίους επιτυχών σε διαδικασία κλήρωσης αλλά κάτι τυπακια εδώ μέσα γεμίζουν το φόρουν με ανούσια σχόλια.
ΤΙΤΟ έχεις θέματα, εάν δν δέχεστε η πονάτε για την αλήθεια δν κάνετε ρε παίδες, έλεος. Τρολακι εισαι ρε; Τι παριστάνεις εδώ μέσα εξήγησε μας;
Διαβάστε την προκήρυξη για τις ισοβαθμίες και την σειρά γτ σκαμπαζεται εδώ μέσα, στοκοι.
Δευτέρα πάω Αθήνα, Σάββατο θα αναρτηθούν οι πίνακες, σταματήστε την κλαψα εδώ μέσα κ τ ανούσια post.
A 2600 ο τελευταίος από εκεί κ κάτω επιλαχών Β 2510. Α2510. Αντε τ παρατραβηξατε 2 μέρες τώρα.
*Διαχειριστή εμφάνισε τ μυνήματα μου σε παράθεση όλα μαζί να τ δουν τα παιδιά να έχουν ενημερωθεί.
ΤΙΤΟ έχεις θέματα, εάν δν δέχεστε η πονάτε για την αλήθεια δν κάνετε ρε παίδες, έλεος. Τρολακι εισαι ρε; Τι παριστάνεις εδώ μέσα εξήγησε μας;
Διαβάστε την προκήρυξη για τις ισοβαθμίες και την σειρά γτ σκαμπαζεται εδώ μέσα, στοκοι.
Δευτέρα πάω Αθήνα, Σάββατο θα αναρτηθούν οι πίνακες, σταματήστε την κλαψα εδώ μέσα κ τ ανούσια post.
A 2600 ο τελευταίος από εκεί κ κάτω επιλαχών Β 2510. Α2510. Αντε τ παρατραβηξατε 2 μέρες τώρα.
*Διαχειριστή εμφάνισε τ μυνήματα μου σε παράθεση όλα μαζί να τ δουν τα παιδιά να έχουν ενημερωθεί.
Δ. ΕΔ έγραψε:Παιδιά αυτό με τις κληρώσεις δεν είναι λίγο κουλό; Έχουν ισοβαθμία οκ κοιτάνε απολυτήριο λυκείου. Μετά θα υπάρχει κάποια άλλη διαδικασία! Καλά για τον άλλον π είπε ότι τον πήραν προχθές τηλ να πάει την άλλη Δευτέρα για να κάνει κλήρωση επειδή ισοβαθμη, τρολια μεγάλη! Θα με καλέσουν εμένα από Κρήτη να ανέβω Αθήνα με άλλα 5 άτομα να τραβήξω ένα κληρω λες κ είναι το Τζόκερ. Ίσως αλλά κριτήρια είναι μετά το αν κάποιος ήταν δοκιμως η οχι, αν είναι πολύτεκνος η τριτεκνος. Γράφει στην προκήρυξη για κλήροςυ;
Δεν ξερω αμα τον πηραν τηλ αλλα δεν ειναι ψεμα μπρο. Η κληρωσεις γινονται στην Αθηνα. Οποιος θελει παει
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 119
Ρε παιδιά, αν στους πίνακες υπάρξει ισοβαθμία στα μόρια, κοιτάνε το απολυτήριο μετά, αν και το απολυτήριο είναι το ίδιο, κοιτάνε αν είσαι έγγαμος ή άγαμος. Αν και εκεί υπάρξει ισοβαθμία τότε κοιτάνε άλλα κριτήρια μετά κ. Ο. Κ.
ΜΕΤΑ από όλα ΑΥΤΑ βγαίνουν οι τελικοί πίνακες...
Προηγούνται ενστάσεις, κληρώσεις, τελικοί πίνακες.
Τι πιο απλό από αυτό ;
ΜΕΤΑ από όλα ΑΥΤΑ βγαίνουν οι τελικοί πίνακες...
Προηγούνται ενστάσεις, κληρώσεις, τελικοί πίνακες.
Τι πιο απλό από αυτό ;
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
- 5η σειρά Ε.Φ.
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 18
1) Προσωρινα αποτελεσματα2) Ενστασεις
3) τελικα αποτελεσματα
3) α. Αν υπαρξει ισοβαθμια στο συνολο των μοριων θα κοιταξουν το απολυτηριο και αν υπαρξει και εκει μετα αν ειναι εγγαμος ή εν διασταση καποιος
3) τελικα αποτελεσματα
3) α. Αν υπαρξει ισοβαθμια στο συνολο των μοριων θα κοιταξουν το απολυτηριο και αν υπαρξει και εκει μετα αν ειναι εγγαμος ή εν διασταση καποιος
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 119
Ευτυχώς προλάβαμε να παντρευτούμε !
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Παιδια το παιδι που ειπε για βαση 2620 στην α και 2510 στη β εχει δικιο... Δεν ειναι τρολλ... Την ιδια ακριβως ενημερωση εχω κ εγω απο ατομο π ειναι στις αιτησεις... Τωρα εσυ ΤιΤο που λες για τοση χαμηλη βαση για πες μ πια ειναι η πηγη σ εσενα... ; δεν χρειαζετε να λεμε και να επικροτούμε αυτους π λενε για χαμηλη βαση επειδη αυτο μας συμφέρει... Και επισης καλο θα ειναι ν μν λεμε για μοροια αν δεν εχουμε μια έμπιστη πηγη γτ ειναι κριμα για τα παιδια που εχουν χαμηλη βαση... (τα μοροια τα δικα μου 2550)
- 5η σειρά Ε.Φ.
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Για να μην ξεφευγουμε παντως... Το θεμα ειναι η βαση! Μετα βλεπετε τι κανετε.
Θεωρω λογικη τη βαση που ειπαν καποιοι για 2.350
Θεωρω λογικη τη βαση που ειπαν καποιοι για 2.350
Καλησπέρα παιδιά. Για σήμερα να περιμένουμε τπτ η προς το τέλος της βδομάδας;
Player7 έγραψε:Και αμα σε καποιον δεν εχουν πιστωσει μορια και του τα βαλουν μετα την ενσταση πως θα μπει σε κληρωση πριν βγουν τα τελικα μορια;
Έχετε πρόβλημα κατανόησης εδώ μέσα πάρα πολλοί πραγματικά που κολλάνε οι ενστάσεις ; νομίζετε ότι όσοι κάνετε ένσταση θα το δεχτούν ; τις πιο πολλές δεν θα τις ανοίξουν καν έτσι για να ξέρετε, διαβάσατε την προκήρυξη πως γίνονται ενστάσεις ; στέλνεις έναν φάκελο κλειστό με ένα παράβολο τον 20ευρω στη τάδε διευθθυνση και γράφεις για τι κάνεις ενστάσεις εσείς τι νόμιζετε ότι θα σας απαντήσουν αν την δέχονται η Όχι ; αν το δεχτούν απλά στο πίνακα μετά τις ενστάσεις θα δείτε κάτι διαφορετικό αν δεν το δεχτούν δεν αλλάζει κάτι και δεν θα μάθετε και τον λόγο ποτέ σιγά μην περιμένουν 10 μέρες για να δουν ποιος θα κάνει ένσταση θα γίνουν κανονικά κληρώσεις πριν τους πρώτους πίνακες να βγουν οι θέσεις και μετά οποιανου δεχτούν κάποια ένσταση και του βάλουν μόρια θα πάει στη θέση που του αρμόζει και στο τέλος αν υπάρχουν πάλι νέες ισοβαθμιες θα ξαναγίνει κλήρωση η διαφορά είναι ότι στο τέλος θα γίνει κλήρωση για 50 άτομα Όχι για 300 400 που θα γίνει τώρα, έλεος εδώ μέσα σας μεταφέρουμε πληροφορίες και δεν σας αρέσει τίποτα ωραία ΤΕΛΟΣ λοιπόν κλείστε τα μάτια σας και ονειρευτείτε ότι γουστάρετε τα ξαναλέμε στα αποτελέσματα
- 5η σειρά Ε.Φ.
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Κυριακο αν επιτρεπεται ποσα μορια εχεις και ποια κατηγορια?
3.030 α σειρά!
- 5η σειρά Ε.Φ.
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Καλως ηρθες στην οικογενεια της Αστυνομιας!
- Paulostsak
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Καλημέρα παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. οταν κατέθεσα τα χαρτιά μου είχα καταθέσει βεβαίωση ότι έχω περάσει όλες τις εξετάσεις για το δίπλωμα Γ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ και έκανα και υπεύθυνη δήλωση ότι θα το καταθεσω μόλις το βγάλουν, όμως ο αστυνόμος με έβαλε να γράψω ότι θα το καταθέσω σε 5 μέρες απ την λήξη πράγμα που έγραψα αλλά στην προκυρηξη μέσα δεν το λέει ότι πρέπει να το κατάθεσης μέσα σε 5μερες επίσης δεν νομίζω ότι ειμαι ο μόνος που έφερε τέτοια βεβαίωση για δίπλωμα γτ όλοι ξέρουμε το χαμό που γίνεται στο υπουργείο με τα διπλώματα... Επίσης είμαι παντρεμένος με 2 παιδια πιάνει μόρια αυτό και από τριτεκνη οικογένεια που αυτό πιάνει σίγουρα...
Ευχαριστώ φίλε. Να πάνε όλα καλά. Έχω κ τον αδερφό μ Δίας στης Αθήνα
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 80
Slade7 έγραψε:Player7 έγραψε:Και αμα σε καποιον δεν εχουν πιστωσει μορια και του τα βαλουν μετα την ενσταση πως θα μπει σε κληρωση πριν βγουν τα τελικα μορια;
Έχετε πρόβλημα κατανόησης εδώ μέσα πάρα πολλοί πραγματικά που κολλάνε οι ενστάσεις ; νομίζετε ότι όσοι κάνετε ένσταση θα το δεχτούν ; τις πιο πολλές δεν θα τις ανοίξουν καν έτσι για να ξέρετε, διαβάσατε την προκήρυξη πως γίνονται ενστάσεις ; στέλνεις έναν φάκελο κλειστό με ένα παράβολο τον 20ευρω στη τάδε διευθθυνση και γράφεις για τι κάνεις ενστάσεις εσείς τι νόμιζετε ότι θα σας απαντήσουν αν την δέχονται η Όχι ; αν το δεχτούν απλά στο πίνακα μετά τις ενστάσεις θα δείτε κάτι διαφορετικό αν δεν το δεχτούν δεν αλλάζει κάτι και δεν θα μάθετε και τον λόγο ποτέ σιγά μην περιμένουν 10 μέρες για να δουν ποιος θα κάνει ένσταση θα γίνουν κανονικά κληρώσεις πριν τους πρώτους πίνακες να βγουν οι θέσεις και μετά οποιανου δεχτούν κάποια ένσταση και του βάλουν μόρια θα πάει στη θέση που του αρμόζει και στο τέλος αν υπάρχουν πάλι νέες ισοβαθμιες θα ξαναγίνει κλήρωση η διαφορά είναι ότι στο τέλος θα γίνει κλήρωση για 50 άτομα Όχι για 300 400 που θα γίνει τώρα, έλεος εδώ μέσα σας μεταφέρουμε πληροφορίες και δεν σας αρέσει τίποτα ωραία ΤΕΛΟΣ λοιπόν κλείστε τα μάτια σας και ονειρευτείτε ότι γουστάρετε τα ξαναλέμε στα αποτελέσματα
Slade εκτίθεσαι αδερφέ... Στον ΑΣΕΠ πάνε οι ενστάσεις και ανοίγονται όλες.. εκεί θα είναι και ανθρώπος του Αρχηγείου μαζί με ανθρώπους του ΑΣΕΠ.. και όπως λες ότι δεν σε μετρήσουν στα οριστικά μπορείς να κάνεις ενστάση θεραπείας..
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες