Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
Αν εγώ με 2610 μ είπαν εχω υψηλή βάση αρα δεν ισχύει
- Asdorf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 69
υψηλή βάση θα εννοούσε ότι δεν είσαι τέρμα όριο για να μην περάσεις... Τα μόρια σου υψηλά θα τα έλεγα!Θανος2468 έγραψε:Αν εγώ με 2610 μ είπαν εχω υψηλή βάση αρα δεν ισχύει
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 80
TITO έγραψε:καλό αλλά δεν πιάνει τουλάχιστον σε εμένα. Καλημέρα φιλε.lamdar92 έγραψε:Η βάση 2400-2450... Καλημέρα αύριο αποτέλεσματα όχι σήμερα
ΤΙΤΟ εσύ τι ξέρεις; Για πες μου σε παρακαλώ;
-
Asdorf έγραψε:Τι να πω φίλε μου δεν ξέρω πραγματικά έχω τρελαθεί τελευταία ευκαιρία είναι είμαι στο οριο
Σαν επιλαχον νομίζω θα είσαι δεν είμαι σίγουρος εξαρτάται στις ισοβαθμίες φίλε. Και εγώ τα ίδια μόρια έχω.. και όπως λέει ο Τίτο η βάση είναι μια και δεν είναι θέμα αν μας βολεύει
Εγώ πιστεύω κατά την γνώμη μ 2400 θα πάει τωρα βλέποντας λιγο έμεινε αδέρφια
την έχω πει παρά πολες φορές και εγώ και ο Ξάνθος.lamdar92 έγραψε:ΤΙΤΟ εσύ τι ξέρεις; Για πες μου σε παρακαλώ;
-
Τίτο οι απόψεις μας είναι κοντά οποτε οκ.. απλά δεν ξέρω αν πέσει κάτω από 2400.. θα δούνε μέσα σε 48 ώρες max
Σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτός που θα σου πει είσαι η δεν είσαι στους επιτυχών η στους επιλαχών. Από εκεί και πέρα παίζεις με όχι και τόσο άσχημα μόρια. Λίγη υπομονή να βγουν και να έχεις στο μυαλό σου ότι θα μπουν και οι επιλαχών. Δεν ξέρω αν θα μπουν όλοι, μην με ρωτάς.KatadromeasAR! έγραψε:Καλημέρα μάγκες! Τιτο επειδή από τα λεγόμενα σου έχεις φανεί πολύ πειστικός φαίνεται ότι κάτι γνωρίζεις πραγματικά εύχομαι να είναι τόσο χαμηλά η βάση γτ κι εγώ 2310 έχω και θέλω να μπω!!
κάποια στιγμή είχες πει αν θυμάμαι καλά 2400 +-50 και εγώ σου είχα πει 2350 +-10. Αν θυμάμαι καλα με εσένα το είχα πει. Όπως και να έχει θα φανεί. Εντάξει δεν θα βρίσκουμε αν πέσουμε έξω. Χαχαχαχα καλημέρα.lamdar92 έγραψε:Τίτο οι απόψεις μας είναι κοντά οποτε οκ.. απλά δεν ξέρω αν πέσει κάτω από 2400.. θα δούνε μέσα σε 48 ώρες max
Καταλάβετετο τελιωσα 2600 δεν θα είναι βάση
Asdfor με τετια μορια ετοίμαζε βαλίτσες
Σε παραδέχομαι και μου είναι απόλυτα δεκτό και σεβαστό το ότι είναι η γνώμη σου. Μέχρι εκεί όμως. Η γνώμη του κάθε ενός είναι σεβαστή και πρέπει να είναι σεβαστή από όλους. Η βλακεία όμως δεν θα πρέπει να συγχωρείται από κανέναν.Θανος2468 έγραψε:Εγώ πιστεύω κατά την γνώμη μ 2400 θα πάει τωρα βλέποντας λιγο έμεινε αδέρφια
Αν δεν βγει σήμερα λυθοβολισμος στην πλατια της Σχολής χαχαχα για να δουμε
Θάνο λες; Μακάρι να βγεις αληθής.lampar92 εσύ τι λες?; Έχω ξαναπεί ότι αυτό το πράγμα δεν το ρώτησα δεν ξέρω και δεν μπορώ να ρωτήσω. Οπότε σε αυτό το κομμάτι θα συμβουλευτώ εσάς από εδώ μέσα.Θανος2468 έγραψε:Αν δεν βγει σήμερα λυθοβολισμος στην πλατια της Σχολής χαχαχα για να δουμε
- Asdorf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 69
Μακάρι ρε φίλε από το στόμα σου και στου Θεού το αυτι... δεν μπορείς να φανταστείς πόσο το θελωΘανος2468 έγραψε:Asdfor με τετια μορια ετοίμαζε βαλίτσες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες