Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
Αχ αυτές οι έγκυρες πηγές σας, αχ... Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα. Ούτε στα αστυνομικά τμήματα ξέρουν κάτι και αυτοί που γράφουν ότι ξέρουν μέσω των αστυνομικών τμημάτων είναι είτε ψέματα είτε εικασίες... Και από την στιγμή που δεν βγήκαν, πάει να πει ότι ούτε αύριο θα βγουν στην κοινή θέα... Μην τρελενεστε.. υπομονή
Θα κάνω το 12 2 χαχαχα κομάντά μ τι ανχος μας έχει πιάσει πω πω απίστευτο αντε να βγει να τρελαθούμε
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 38
Ο πιο νέος θα κάτσει 2-4
Lion$ έγραψε:Εγώ λέω να βάλουμε έναν να κάνει γερμανικό στην σελίδα της αστυνομίας. Μουχαχα! Δεν νομίζω να ανεβεί κάτι βραδιάτικα.
μην αγχωνεσαι. Θα ειμαι στην δουλεια μέχρι της εξι το πρωι αν δω κατι θα σας το πω
Μακάρι να βγουν πιο αργά ή αυριο γτ θα μ πάρετε με τις πέτρες και εγώ αυτόν που μου το είπε... είναι και παπας χαχα παναγιτσα μ χαχαχα
Η δικιά μ μου λει εισαι με ένα κινιτο στο χέρι 2 μήνες με την κολοπροκυρηξη χαχαχαχα
Μολις τελειωσα απο γυμναστηριο. ποτακι μετα. ελπιζω να εχουμε νεα μεχρι πεμπτη.
διδυμοτειχο ερχομαστε
διδυμοτειχο ερχομαστε
Αφου δε σου πε οτι εχεις καμια γκομενα εισαι ενταξει χαχα!
Να ξερετε παντως οι κυβερνητικοι βουλευτες εχουν δεσμευτει να βολεψουν 2-3 απο καθε νομο. με οτι να σημαινει αυτο...
Θάνο θα μας έχεις πάρει όλους στο λαιμό σου. χαχαχαΘανος2468 έγραψε:Μακάρι να βγουν πιο αργά ή αυριο γτ θα μ πάρετε με τις πέτρες και εγώ αυτόν που μου το είπε... είναι και παπας χαχα παναγιτσα μ χαχαχα
Τι να πω μακάρι θεέ μ δεν θα αντέξω μέχρι Παρασκευή χαχαχα
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 80
Ρε είστε τρελοί κοιμηθείτε δεν βγαίνει σήμερα.. δεν είναι καλό τόσο άγχος. Οι ανακοινώσεις τις αστυνομίας βγαίνουν αν έχετε προσέξει μεσημέρι μέχρι αργά το απόγευμα.
-
εκλαψαPlayer7 έγραψε: Να γραψουμε τα κινητα μας εδω, να μας ξυπνησει ο φορουμοφυλακας του 2-4.😂
δεν θα διαφωνήσω απλά τυγχάνει να έχει περάσει ο ξάδερφος μου σε αυτήν και αυτός μου το είπε. Δεν έχω λόγο να διαφωνήσω μαζί σου όμως.MIXALHS GLOCK έγραψε:TITO 11:02 εκδόθηκαν.
-
αστα και γω τα ιδια τραβαω λες να κανουν και αυτες ενα φορουμ;Θανος2468 έγραψε: Η δικιά μ μου λει εισαι με ένα κινιτο στο χέρι 2 μήνες με την κολοπροκυρηξη χαχαχαχα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες