Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
Μπορεί κ να βγούνε κ 3 το βράδυ δεν ξέρω τίποτα όλα διαίσθηση έχω για τόσο αργά... Κ το πρωί μόλις ξυπνήσουμε σαν καλά παιδάκια πως είμασταν μικροί π βγαίναμε έξω μπας κ σου με χιόνι; έτσι τώρα κ με τους πίνακες
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 38
Xanthos έγραψε:Μπορεί κ να βγούνε κ 3 το βράδυ δεν ξέρω τίποτα όλα διαίσθηση έχω για τόσο αργά... Κ το πρωί μόλις ξυπνήσουμε σαν καλά παιδάκια πως είμασταν μικροί π βγαίναμε έξω μπας κ σου με χιόνι; έτσι τώρα κ με τους πίνακες
Χαχαχ αυτό σκεφτόμουν κι εγώ πριν που είπε ο άλλος να ξυπνήσουμε πρωί και να τα δούμε. Αυτός που είπε για σμρ βράδυ ή αύριο πρωί δεν θυμάμαι ποιος ήταν
Λίγο κουλο μου ακούγεται να βάλει υποστρατηγο κ να μην του πει ακριβός την βάση!!! ίσως να εικάζει κ να μην ξέρει.. τι να πω.. γιατι ακομη να σ λέει 2500 με 2600 είναι κουλό όπως κ να το κάνουμε.. άλλο να σ πει 2500 πχ κ άλλο να σ αφήνει τόσο κενό
Ο. Π. Κ. Ε
TITO έγραψε: ναι Μάθιου
Μεγάλε ΤΙΤΟ πρόσεχε μην μας καψεις μονο!(με την καλη έννοια)
φαινεται οτι γνωρίζεις πολλα και έγκυρα
Λίγο κουλο μου ακούγεται να βάλει υποστρατηγο κ να μην του πει ακριβός την βάση!!! ίσως να εικάζει κ να μην ξέρει.. τι να πω.. γιατι ακομη να σ λέει 2500 με 2600 είναι κουλό όπως κ να το κάνουμε.. άλλο να σ πει 2500 πχ κ άλλο να σ αφήνει τόσο κενό
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 38
Xanthos έγραψε:Μπορεί κ να βγούνε κ 3 το βράδυ δεν ξέρω τίποτα όλα διαίσθηση έχω για τόσο αργά... Κ το πρωί μόλις ξυπνήσουμε σαν καλά παιδάκια πως είμασταν μικροί π βγαίναμε έξω μπας κ σου με χιόνι; έτσι τώρα κ με τους πίνακες
Χαχαχ αυτό σκεφτόμουν κι εγώ πριν που είπε ο άλλος να ξυπνήσουμε πρωί και να τα δούμε. Αυτός που είπε για σμρ βράδυ ή αύριο πρωί δεν θυμάμαι ποιος ήταν
Αυτό με το χιόνι πόσο ισχύει ρε ξανθε χαχα. Πιστεύω κατά τις 11-12 αύριο το πρωί θα γίνει το μπαμ!
ελπίζω στα χαρμόσυνα νέα σύντομα.Dimis1 έγραψε:TITO έγραψε: ναι Μάθιου
Μεγάλε ΤΙΤΟ πρόσεχε μην μας καψεις μονο!(με την καλη έννοια)
φαινεται οτι γνωρίζεις πολλα και έγκυρα
Παιδια κοιμηθειτε, δε θα στειλει!
- Lion$
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 18
Εγώ λέω να βάλουμε έναν να κάνει γερμανικό στην σελίδα της αστυνομίας. Μουχαχα! Δεν νομίζω να ανεβεί κάτι βραδιάτικα.
στην 11 είχαν βγει ακριβώς 00:01Lion$ έγραψε:Εγώ λέω να βάλουμε έναν να κάνει γερμανικό στην σελίδα της αστυνομίας. Μουχαχα! Δεν νομίζω να ανεβεί κάτι βραδιάτικα.
Καλά εγώ κοιμάμαι όρθιος δε την παλεύω άμα βγουν βγήκαν ελπίζω να κοιμάμαι κ η τύχη μου να δουλεύει μια φορά σε αυτή τη ζωή!!! Καλό βράδυ παίδες αν βγουν θα σας δώσω τα συγχαρηκια αύριο..
Ο. Π. Κ. Ε
- MIXALHS GLOCK
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 5
TITO έγραψε:στην 11 είχαν βγει ακριβώς 00:01Lion$ έγραψε:Εγώ λέω να βάλουμε έναν να κάνει γερμανικό στην σελίδα της αστυνομίας. Μουχαχα! Δεν νομίζω να ανεβεί κάτι βραδιάτικα.
TITO 11:02 εκδόθηκαν.
Να γραψουμε τα κινητα μας εδω, να μας ξυπνησει ο φορουμοφυλακας του 2-4.😂
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες