Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
- shootmann
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 35
Πωωω ρε μάγκες τι φάση τωρα; Τρέλα με έπιασε.. μακάρι Παναγίτσα μου να είναι και στην Β χαμηλά μακάρι
Μολις γυρισα απο προπονηση. και εβαλα τις πανες για τα τσισα. Τι ετε ωρε! Βγαινουν;2550 β κατηγορια παμε δυνατα! Αντε παλικαρια ολοι απο εδω μεσα και βουρ για κομοτητνη!
- Aris444
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 21
β λέειSpyros D. έγραψε:Κάτσε ρε ΔΕΑ για Α ή Β λες; Μη μοιράζεις έτσι τα εγκεφαλικά...
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 42
Για Β' λέω παιδιά ηρεμήστε... Ναι αυτό που είπα είναι από πηγή.. στην Β ανέκαθεν ήτανε πιο ανεβασμένη η βάση από την στιγμή πού δίνεις πτυχίο και ο δεύτερος λόγος είναι ότι παίρνει 300 άτομα μόνο.. δυστυχώς και εγώ έχω κολλητό πού έκανε στην Β και από τι βλέπω θα ήτανε πιο καλά να έκανε στην Α με 2350
Η βασει θα ειναι περιπου στο 2350 απο εγκυρη πηγη...
- shootmann
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 35
ΔΕΑ το 2009 ήταν χαμηλές φίλε μη βλέπουμε μόνο του 2011
Ας κρατάμε μικρό καλάθι μην στεναχωρηθούμε αδέρφια η ζωή δεν σταματάει σε μια προκυρηξη αν Και νιώθω όπως πολλοί εδώ μέσα που το γουστάρουμε Πραγματικά και παιδιά που είναι πάνω σε ένα κινητό εδώ και μηνες όπως ο xanthos ο Ι ΜΑΚ και άλλοι! εγω έμπαινα πριν καν βγει κοίταζα το φόρουμ ενώ δεν ακούγονταν τπτα και έλεγα μακάρι να ξυπνήσω μια μερα και να ειπωθεί κάτι σας καταλαβαίνω σας πονάω γιαυτο μην χάνουμε Ελπίδες αλλά Μην ενθουσιαζομαστε... ας σταματήσει αυτό το 2300 βάση 2 200 το Λογικό είναι να ανεβεί η τριτεκνια επηρέασε η ανεργία το ίδιο καθώς και η έλλειψη πολλών προκηρύξεων τόσα χρόνια μακάρι να ναι και 2000 να μπουν όλοι... εχε τε το στο μυαλό σας ώστε ότι καλύτερο έρθει να το πάρουμε με Χαρά και να μην απογοητευτούμε δεν θα πω κάτι άλλο...ps ότι ακούγεται από πολλούς τις τελευταίες μερες για 2600 2620 δεν είναι τυχαίο αλλά δεν σημαίνει και κάτι γιατί μπορεί να μην έχουν χωριστεί οι κατηγορίες εγώ απλά σας μιλάω ετσι ώστε να βλέπουμε τα πράγματα αντικειμενικά να Μην κεράσουμε παιδιά που λένε κάτι για ψηλές βάσεις και μην αποθεώνουμε όσους λένε κάτι που μας συμφέρει είναι άδικο για αυτά τα παιδιά και δεν μιλάω για τα troll καλή μας επιτυχία
Τις πάνες για τα τσισα λέει έχω κλάψει χαχαχχαχαχαχα
Ο. Π. Κ. Ε
Όταν αναρτηθούν που ακριβώς μέσα στη ιστοσελίδα τις αστυνομίας θα το βάλουν?; Στο ανακοινώσεις?;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 38
Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει , την κάρτα του διπλώματος για αυτούς που έδωσαν στην αίτηση βεβαίωση ότι πήραν την κατηγορία Α πχ μηχανή , που πρέπει να την παρουσιάσω; Και πότε ;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 119
TITO έγραψε:Όταν αναρτηθούν που ακριβώς μέσα στη ιστοσελίδα τις αστυνομίας θα το βάλουν; Στο ανακοινώσεις;
Στην αρχική astynomia.gr
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
νομίζω ότι πέρασε η ημερομηνία. μεχρι 31 Αυγούστου έπρεπε να το δώσεις. Αν δεν το έδωσες χάνεις τα μόρια.Ε. Κ. Α. Μ 1 έγραψε:Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει , την κάρτα του διπλώματος για αυτούς που έδωσαν στην αίτηση βεβαίωση ότι πήραν την κατηγορία Α πχ μηχανή , που πρέπει να την παρουσιάσω; Και πότε ;
ευχαριστώ Κυριάκο.kyriakos155 έγραψε:TITO έγραψε:Όταν αναρτηθούν που ακριβώς μέσα στη ιστοσελίδα τις αστυνομίας θα το βάλουν; Στο ανακοινώσεις;
Στην αρχική astynomia.gr
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 4 επισκέπτες