Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από lamdar92 »

ΤΙΤΟ 100% ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ είναι αυτά που γράφω πλέον. Εσύ τι ξέρεις να δούμε ίσως δεν είναι πολύ μακριά η αποψης μας
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Slade7 »

Mathiou1995 έγραψε:Καλαααα εγώ θέλω να βγουν τα αποτελέσματα και να είναι η βάση πάνω από 2.500... Θα γελάω μέχρι την επόμενη μέρα το πρωί... Εάν δε ο ΤΙΤΟ βγει σωστός και μαζί του οι άλλοι 3 εγώ θα χορεύω τσιφτετέλι με κουρμπάνι από το Αφγανιστάν... Σας το λέω κρατήστε μικρό καλάθι γιατί θα έρθει η ώρα της κρίσης και θα πέσει βαρύς ο πέλεκυς...

Και φαντάσου να βγουν τίποτα ακραία δηλαδή καμία βάση 2100 ή καμία βάση 2900 να γίνει πανικός χαχα

lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από lamdar92 »

BILLYTHEKID έγραψε:lamdar92]Καλησπέρα παιδιά.. Η αιτήσεις ακόμα μετριούνται απορώ πως βγάλατε βάση ρε παιδιά.. μόλις μίλησα. Περίπου 1200 αιτήσεις έχουν να περαστούν στο σύστημα αν όχι σήμερα αύριο θα τελειώσουν μετα βγαίνουν τα pdf έγγραφα και Τετάρτη έως Παρασκευή θα δημοσιευθούν. Η βάση είναι ανάμεσα σε 2350-2450 100% πλέον το ποσό ακριβώς δεν ξερουμε ακόμα..

Οι αιτήσεις έχουν καταχωρηθεί από την προηγούμενη εβδομάδα. Αρχειοθέτηση των αιτήσεων γίνετε. Αυτό που λέω είναι 100%.

Γράφω πόσες περίπου είναι να περαστούν στο σύστημα. Το ίδιο λέμε στην ουσία. 😉

Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Mathiou1995 »

Ή όλοι εσείς είστε ένας από ψεύτικους λογαριασμούς και μας έχετε κλείσει σουίτα στο Δάφνη ή συγκλινετε μετά από σειρά πληροφοριών και επαφών στο ίδιο πράγμα οπότε παίρνουν σάρκα και οστά οι πίνακες... Διαλέξτε και πείτε μου...
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Mathiou1995 έγραψε:Ή όλοι εσείς είστε ένας από ψεύτικους λογαριασμούς και μας έχετε κλείσει σουίτα στο Δάφνη ή συγκλινετε μετά από σειρά πληροφοριών και επαφών στο ίδιο πράγμα οπότε παίρνουν σάρκα και οστά οι πίνακες... Διαλέξτε και πείτε μου...

Έχω κλείσει σουίτα φιλαράκι !

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Άβαταρ μέλους
BILLYTHEKID
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από BILLYTHEKID »

Γράφω πόσες περίπου είναι να περαστούν στο σύστημα. Το ίδιο λέμε στην ουσία. 😉

Δεν λέμε το ίδιο. Εγώ λέω ότι έχουν καταχωρηθεί όλες στο σύστημα.

Άβαταρ μέλους
Ι' Μ.Α.Κ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 28
Επάγγελμα: Λοχιας

Δημοσίευση από Ι' Μ.Α.Κ »

Τι εγινε ρε παιδια?; Ανοιξε ο ασκος του Αιολου;

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Xanthos έγραψε:Μόλις με επιβεβαίωσε κ καστιλο σε ότι κ αν έχω πει εδώ μέσα.. μπείτε να δείτε τι έγραφα περί χαρτιών για λάθη ασυμμάζευτα για κόψιμο μορίων από δικιά σας βλακεία κ του αξιωματικού που σας πήρε.. Για λάθος αιτήσεις κ ότι είναι πολλές είδη στον κουβά τα θυμάστε; Ναι Ματθαίο 2350.. Κ άλλοι επιβεβαιώνουν με 2350 κ ποιο κάτω.. Μπορεί να έμεινα πίσω!!

Όποια αίτηση ήταν άκυρη την επόμενη μέρα περνάνε τηλ τον ενδιαφερόμενο και του το λέγαν να φέρει τα σωστά δικαιολογητικά ή να πάει να ξανακάνει την αίτηση μην λέτε ότι σας κατέβει ο αξιωματικός που υπογράφει την αίτηση σου παίρνει την ευθύνη να είναι σωστή και ή επιτροπή πάνω την επόμενη μέρα κοιτάει τι χαρτιά είναι άκυρα και τι λείπουν αν ήταν έτσι θα είχαμε 20.000 αιτήσεις και μόνο 10.000 έγκυρες ωστόσο γι'αυτό υπάρχει και το 10ημερο ενστάσεων αν τους ξεφύγε κάτι έχεις το δικαίωμα να κα εις την ένσταση σου και όταν σε καλέσουν πας και κάνεις την αίτηση ξανά με τα χαρτιά κτλπ κτλπ

Άβαταρ μέλους
Lion$
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Lion$ »

2300 δεν είναι κακό! Είναι καλό νούμερο αλλά πάλι θα μείνουν αξιόλογα παιδιά έξω και δεν το θέλω! Θέλω χαμηλότερα!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 174

Δημοσίευση από Xanthos »

Λαμπαρ ναι σε φίλε η πηγή σου να μην θέλει να σ πει για τον λόγο του δεν αποκλείεται κ αυτό.. φιλικά πάντα... σίγουρα τις έχουν περάσει όλες όμως
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
BILLYTHEKID
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από BILLYTHEKID »

Θα εκπλαγείτε όλοι θετικά. ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΕΔΩ ΜΈΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΊΑ.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Κ εγώ σ λέω πως δεν τους πήραν όλους πας ένα στοίχημα;
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Κ μετά μ. λενε οι άλλοι με 2500 για άγχος. εγω τι να πω που παίζει να μη είμαι ούτε επιλαχών; χαχαχα.. Καλή καρδιά παντός τραπέζι θα με κανετε
Ο. Π. Κ. Ε
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Ξανθε μεσα εισαι αν δεν μπεις να κάνουμε πορια οι 1500 να σε πάρουν χαχαχα θα είσαι μέσα θα κοπούν πολλοί σιγουρα 400 άτομα ποσοι είναι χοντροί με πολλά μόρια; Μέσα είσαι
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Xanthos έγραψε:Κ εγώ σ λέω πως δεν τους πήραν όλους πας ένα στοίχημα;
και με τι δικαιολογία; θα του πουν τι ; Όταν ο άλλος δεν θα δει το όνομα του ωραία θα του πουν είχε λάθος στην αίτηση πολύ απλά κάνεις μια ένσταση Γιατί δεν με ενημέρωσαν; έχεις το δικαίωμα να πας στο υπουργείο να Ζητήσεις την αίτηση σου να την δεις με το χαρτί που σου έδωσε ο αξιωματικός σου ξαναλέω άμα ήταν έτσι θα έπεφτε βύσμα να κόψουν 10.000 ακυρους να μπουν οι δικοί τους
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες