Ονομασία μονίμων ΕΠΟΠ
Ονομασία μονίμων ΕΠΟΠ
Γιεας παιδια, θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις πως θα λεγωντε οι μονιμοι εποπ, γιατι ακομα δεν κσεροθμε τιποτα
Ονομασία μονίμων ΕΠΟΠ
Νομίζω οτι θα λέγονται οπως ακριβώς το ειπες: "Μονιμοι ΕΠΟΠ". Τωρα υπάρχουν ηδη παιδια που ειναι ΕΠΟΠ και θα σε βοηθησουν καλύτερα.
Ονομασία μονίμων ΕΠΟΠ
Δεν αλλάζει τίποτα ορκίστηκα στις 6 Μαρτίου 2009 ως μόνιμος και συνεχίζω να λέγομαι ΕΠ. ΟΠ Λχίας.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 2
Ονομασία μονίμων ΕΠΟΠ
Ακουσα πως απο εμθ-εθελοντης μακρας θητειας" πλεον θα ονομαζονται οπως ειπε η Μαρινα "ΜΕΟ" δηλαδη μονιμος επαγγελματιας οπλιτης... Μαρινακι σε βρισκω ακρως ενημερωμενη για ολα

Ονομασία μονίμων ΕΠΟΠ
Οχι ΙΛΛΙ μου με βάση τη λογική πηγα. Δεν το γνώριζα, απλα επειδη παρακολουθω σχεδον ολα τα θέματα, κάπου θα το ειδα! Εσενα βρισκω ακρως ενημερωμενη!
-
- Στρατηγός
Ονομασία μονίμων ΕΠΟΠ
Κοριτσι μου ενημερωνομαι απο τον συντροφο μου και επισης απο διαφορους γνωστους μου που ειναι ηδη στελεχη και παντα προσπαθω να ενημερωνομαι για ολα

Ονομασία μονίμων ΕΠΟΠ
Πολύ καλό ειναι αυτό, διοτι βοηθάς και εμας! Να εισαι καλά ΙΛΛΙ μου!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
- Επικοινωνία:
Ονομασία μονίμων ΕΠΟΠ
Λχίας'02 έγραψε:Δεν αλλάζει τίποτα ορκίστηκα στις 6 Μαρτίου 2009 ως μόνιμος και συνεχίζω να λέγομαι ΕΠ. ΟΠ Λχίας.
λοχία, καμιά στολή δεν θα σας χορηγήσουν τώρα που μονιομοποιηθήκατε;
χτες μου εστειλε μηνυμα ενας γαμπρος μου (ΕΠΟΠ 1η σειρα) Και με ρωτησε αν τη θέλω την 8άρα μου (προφανως για να του τη δωσω)
Ονομασία μονίμων ΕΠΟΠ
Ανθγέ στολή υπ΄άριθμόν 8α, μας έχουν χορηγήσει εδώ και έξι έτη, δηλαδή με το βαθμό του δεκανέα, αν ο γαμπρός σου δεν έχει πάρει, να κάνει μια αναφορά με θέμα ιματισμός-υπόδηση, και σχετικό ΠΔ 4-51/2008.
Ονομασία μονίμων ΕΠΟΠ
Λχίας'02 έγραψε:Ανθγέ στολή υπ΄άριθμόν 8α, μας έχουν χορηγήσει εδώ και έξι έτη, δηλαδή με το βαθμό του δεκανέα, αν ο γαμπρός σου δεν έχει πάρει, να κάνει μια αναφορά με θέμα ιματισμός-υπόδηση, και σχετικό ΠΔ 4-51/2008.
Η 8 δεν ειναι διαφορετικοι απο την 8α; Οι εποπ φορανε 8; Και αν ναι ποτε τους την δινουν;
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 4
Ονομασία μονίμων ΕΠΟΠ
Η στολη υπ αριθμον 8 ειναι η λεγομενη μπαντλ-ντρες (και οχι μπαλτρες, οπως την ονομαζει το 95% των στελεχων) ή αλλιως στολη εξοδου για τους στρατευσιμους. Ειναι η στολη με το κοντο χιτωνιο και φοριεται ειτε με δικωχο ειτε με μπερε ή πηλικιο. Η 8α ειναι η επισημη στολη με τα χρυσα κουμπια που φερουν ολοι οι υπαξιωματικοι απο το βαθμο του δεκανεα και υποσμηνια στην πολεμικη αεροπορια. Φοριεται ειτε με μπερε -στις ειδικες δυναμεις, εροπορια στρατου-ειτε με πηλικιο. Στο πολεμικο ναυτικο χορηγηται στο βαθμο του κελευστη, αφου ο διοπος φοραει ακομα τη στολη του ναυτη
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Ονομασία μονίμων ΕΠΟΠ
Velerefontis έγραψε:Η στολη υπ αριθμον 8 ειναι η λεγομενη μπαντλ-ντρες (και οχι μπαλτρες, οπως την ονομαζει το 95% των στελεχων) ή αλλιως στολη εξοδου για τους στρατευσιμους. Ειναι η στολη με το κοντο χιτωνιο και φοριεται ειτε με δικωχο ειτε με μπερε ή πηλικιο. Η 8α ειναι η επισημη στολη με τα χρυσα κουμπια που φερουν ολοι οι υπαξιωματικοι απο το βαθμο του δεκανεα και υποσμηνια στην πολεμικη αεροπορια. Φοριεται ειτε με μπερε -στις ειδικες δυναμεις, εροπορια στρατου-ειτε με πηλικιο. Στο πολεμικο ναυτικο χορηγηται στο βαθμο του κελευστη, αφου ο διοπος φοραει ακομα τη στολη του ναυτη
Εγω αναφερομαι συγκεκριμενα στον στρατο ξηρας στο σαιτ του στρατου που τις ειδα την 8 την εχει ως στολη περιπατου κ υπηρεσιας κ απο αυτο που βλεπω η 8 ειναι αυτη με τα χρυσα κουμπια και η 8α ειναι υπηρεσιας, οταν αναφερεις υπαξιωματικους ειναι μεσα κ οι εποπ η δεν ισχυει για αυτους
-
- Ταξίαρχος
Ονομασία μονίμων ΕΠΟΠ
oΙ εποπ σαν στρατιωτες φερουν την 8. Με την προαγωγη τους τους χορηγηται η 8α.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
- Επικοινωνία:
Ονομασία μονίμων ΕΠΟΠ
Ειναι σίγουρο αυτό;
στις αντιπροσωπείες, κανένας ΕΠΟΠ Δεκανευς (2η - 3η σειρά..)
δεν είχε 8αρα (αυτη με τα χρυσα κουμπια, για να μη μπερδευόμαστε).
εκτός από 2, οι οποίοι όμως ηταν παλια δόκιμοι κ γιαυτο την είχαν.
επίσης, τουλάχιστον 15 άτομα μου είχαν ζητήσει τη στολή -οταν θα απολυόμουν- από μένα κ από άλλους ΔΕΑ.
άρα μήπως ΔΕΝ χορηγούν;
στις αντιπροσωπείες, κανένας ΕΠΟΠ Δεκανευς (2η - 3η σειρά..)
δεν είχε 8αρα (αυτη με τα χρυσα κουμπια, για να μη μπερδευόμαστε).
εκτός από 2, οι οποίοι όμως ηταν παλια δόκιμοι κ γιαυτο την είχαν.
επίσης, τουλάχιστον 15 άτομα μου είχαν ζητήσει τη στολή -οταν θα απολυόμουν- από μένα κ από άλλους ΔΕΑ.
άρα μήπως ΔΕΝ χορηγούν;
-
- Ταξίαρχος
Ονομασία μονίμων ΕΠΟΠ
Αναλογα σε τι οπλο ή σωμα υπηρετουν. Στην ΠΑ χορηγησαν υφασμα. Στο στρατο καποιοι πηραν καποιοι οχι
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης