Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
Ναι παντός ετσι οπος παει το πράγμα σχολη τέλη Οκτωβρίου τελος Δεκεμβρίου αθηνα πρακτικη
τα μόρια στην σειρά του 2011 τα ανακοίνωσαν 12 το βράδυ. Εκεί το στηρίζω και λέω ότι ίσως κάνουν έτσι και στην φετινή.Ι' Μ. Α. Κ έγραψε:Μπορει τι να πω... ελπιζω μεχρι Παρασκευη να βγουν.. και λογικα μεχρι 17/9 θα εχει ενστασεις!
Ξερει κανεις ποσο ειχε πεσει η βαση το 11 με οσους κοπηκανε σε γιατρους και αθληματα;
2200 αν δεν κάνω λάθος... έφτασε σχεδόν 1700 σειρά από άτομα από τα 970 που ζητούσε.. Αλλά τότε όπως έφυγαν κ κάποια άτομα για λιμενικό κ πυροσβεστική.. κ δεν ήθελαν πουθενά τατουαζ.. το θέμα ει να πόσα άτομα έφυγαν για αλλά σώματα να έχουμε μια εικόνα πάνω κάτω
Ο. Π. Κ. Ε
Ας ελπισουμε να πεσει παλι τοσο, που δεν ειναι και απιθανο πιστευω
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
μα τα ρουχα των δοκιμων θα βε στις σχολες 20 οκτομ ημερα κυριακη καθ δευτερα 21 θα ξεκινισουν προλαβενουν και παλλη να ειναι εξω δεκεμβρηΘανος2468 έγραψε: Ναι παντός ετσι οπος παει το πράγμα σχολη τέλη Οκτωβρίου τελος Δεκεμβρίου αθηνα πρακτικη
Επανέρχομαι η απάντηση που πήρα είναι 2640 γενική σειρά όταν ρώτησα τι εννοούν πόσο Η Α πόσο η Β ; ακόμα δεν τους έχουν χωρίσει κατηγορίες, σε όλες τις αιτήσεις γενική σειρά 2640 τι να πω βγάλτε συμπεράσματα εμένα κάτι δεν μου στέκει πάντως έτσι όπως του το είπαν ωστόσο αναμένουμε αποτελέσματα.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 42
Φίλε μου από Κυριακή απόγευματακι έχουνε χωριστεί Η Α και η Β.. οπότε το 2640 η δεν ισχύει η ισχύει σε μια από τις δύο κατηγορίες.. ίσως να ισχύει στην Β κατηγορία που ξέρω ότι θα παίξει στα 2600
αυτό πότε έγινε;Slade7 έγραψε:Επανέρχομαι η απάντηση που πήρα είναι 2640 γενική σειρά όταν ρώτησα τι εννοούν πόσο Η Α πόσο η Β ; ακόμα δεν τους έχουν χωρίσει κατηγορίες, σε όλες τις αιτήσεις γενική σειρά 2640 τι να πω βγάλτε συμπεράσματα εμένα κάτι δεν μου στέκει πάντως έτσι όπως του το είπαν ωστόσο αναμένουμε αποτελέσματα.
- ypopsifios
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 23
Στην Α' κατηγορία πόσο μπορεί να είναι η βάση?ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε: Φίλε μου από Κυριακή απόγευματακι έχουνε χωριστεί Η Α και η Β.. οπότε το 2640 η δεν ισχύει η ισχύει σε μια από τις δύο κατηγορίες.. ίσως να ισχύει στην Β κατηγορία που ξέρω ότι θα παίξει στα 2600
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 38
χλομο. Να χοριστικαν κυριακη αφου μολις το εληξε η προθεσμθα για τα προσθετα δικαιολογιτικαΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε: Φίλε μου από Κυριακή απόγευματακι έχουνε χωριστεί Η Α και η Β.. οπότε το 2640 η δεν ισχύει η ισχύει σε μια από τις δύο κατηγορίες.. ίσως να ισχύει στην Β κατηγορία που ξέρω ότι θα παίξει στα 2600
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 42
Προσωπική μόυ γνώμη 2400-2500 εκεί πιστεύω θα παίξει η Αλφα.. Τώρα άμα γίνει η ανατροπή και είναι παραπάνω είναι επειδή όλοι κάνανε στην Α επειδηυ φοβήθηκαν στην Β στο άλλο φόρουμ ο ένας έγραψε ότι είχε 2900κατι στην Β και τα έκανε στην άλφα με 2550 επειδή φοβήθηκε... άμα το κάνανε όλοι έτσι την πατήσαμε...
Το παίρνω πάνω μου και λεω εμένα πάντως δεν μου φαίνεται λογική η πληροφορία που πήρα το 2640 γενική σειρά ωστόσο ξεχαστετο πάμε παρακάτω όλα παίζονται
- ypopsifios
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 23
Τώρα τηλέφωνο, ότι είναι πάνω από 2300 στην Α' έχει ελπίδες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες