Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Wiseco2000
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Wiseco2000 »

Δεν ξερω αν επιτρεπεται αυτο που λες. Παντως ειναι η πρωτη φορα που θα δοκιμαστουν οι υποψηφιοι σε αυτη τη δοκιμασια
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Anonymous

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΙΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ. ΑΝ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΘΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΑ ΙΣΟΡΟΠΙΣΕΤΕ.

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟ ΑΓΩΝΙΣΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΙΣΤΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΕΞΕΙΣ. ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΜΠΑΡΑ, ΘΑ ΒΑΛΕΤΕ ΠΑΝΩ ΚΙΛΑ (40-70)ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΡΣΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΥΣΤΗΡΑ.10-12 ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΟΣΑ ΣΕΤ ΜΠΟΡΕΙΤΕ (8 ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ). ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΑΡΣΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΤΡΕΞΙΜΟ (5-7 ΚΜ). ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΠΟΛΛΥ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΑΣ.

ΑΡΧΙΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ

Kostas_Topo
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Kostas_Topo »

Να ρωτησω κατι, αν καποιος τραυματιστει και σπασει πχ το ποδι του μια μερα πριν τα αθληματα τι γινεται; Τον κοβουν;
Anonymous

Όχι βρε! Φτάνει να τους πας ένα χαρτί απ τον γιατρό που να ναι έγκυρο και με σφραγίδα του νοσοκομείου και θα σε βάλουν να δώσεις άλλη μέρα!! Θα σε βάλουν σε άλλη ομάδα!!!
Anonymous

Γεια σε ολους σας, και καλη επιτυχια σε οσους κανουν τα χαρτια τους. Εχω την εξης απορια: Σκοπευω να επιλεξω μια ειδ/τα απο το σωμα του υγειονομικου, αν τελικα δεν μπορεσω να επιλεγω σε αυτην, αλλα θελω να επιλεγω σε καποιο αλλο σωμα-οπλο, τι θα γινει με τα αγωνισματα; Γιατι ως γνωστων το (υγ) εχει τα μικροτερα ορια. Θα με βαλουν να κανω τα αγωνισματα και των αλλων οπλων-σωματων; Διαβαζω και ξαναδιαβαζω την προκυρηξη και ακρη δν βγαζω! Αν ξερει καποιος ας μου απαντησει, ευχαριστω!
Kostas_Topo
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Λογικα αν περασεις τα ορια των οπλων τοτε θα μπορεις να εισαι υποψηφιος για ολες τις ειδικοτητες αλλα αν περασεις μονο τα ορια των σωματων και δεν περασεις τα ορια των οπλων θα μπορεις μονο στις ειδικοτητες των σωματων να επιλεγεις
Anonymous

θα με εξετασουν δηλ. Και στα αγωνισματα των οπλων;
Kostas_Topo
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Τα αγωνισματα των οπλων και των σωματων ειναι τα ιδια (εκτος απο ειδικες δυναμεις) απλα στα σωματα εχει μεγαλυτερα ορια. Η μονη διαφορα ειναι οτι συγκεκριμενα για ειδικοτητες Υγειονομικού,ΈρευναςΠληροφορικής,Γεωγραφικού,Μουσικού, Οικονομικού δεν υπαρχει το αγωνισμα με τα 2 κανιστρα 40 kg. Λογικα αναλογα με το ποιες ειδικοτητες ενδιαφερεσαι δινεις και τα αναλογα αγωνισματα

PERI_LAMIA
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: MUSIC
Επάγγελμα: ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PERI_LAMIA »

ΜΕΣΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΣΟΝ!! ΕΙΜΑΙ 2Η ΣΕΙΡΑ ΕΠΟΠ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠςΣ ΜΕΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΗΡ8ΑΝ ΚΑΝ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ. ΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.. ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΣΑΣ ΟΤΙ ΕΝς ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΕ ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΕΙ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΣΤΙΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΕΣΟΝ!! ΒΥΣΜΑ!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!!!
liberta
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από liberta »

παιδία είμαι καινούργια και δεν ξέρω... όταν πάς κάνεις γυμναστηκές δοκιμασίες... τι περιλαμβάνουν και πως είναι περίπου;

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από yandr »

liberta έγραψε:παιδία είμαι καινούργια και δεν ξέρω... όταν πάς κάνεις γυμναστηκές δοκιμασίες... τι περιλαμβάνουν και πως είναι περίπου;

Υπάρχει σχετικό άρθρο για τους ΕΠΟΠ .

Ωστόσο, στην τελευταία προκήρυξη πρόσθεσαν και την μεταφορά βάρους 40 κιλών. Ρίξε μια ματιά στην σχετική συζήτηση και στα παραπάνω μηνύματα.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από illy »

τι εννοείς άρσεις θανάτου; οπως στο γυμναστήριο που σηκώνουν την μπάρα με τα κιλα; τελικά είναι τρέξιμο ή περπάτημα; τί πατέντα μπορώ να φτιάξω για να προπονηθώ; σκέφτηκα δοχεία με τσιμέντο. οταν πετρωνει ειναι πολυ βαρυ... πολύ με προβλημάτισαν τα κάνιστρα. Τα έβαλαν καθαρά για να κόψουν γυναίκες... εγώ επέλεξα εμ κ το θέμα ειναι οτι η ειδικότητα που επέλεξα δεν εχει να κανει καθολου με βαρος... κ τελικα βγάλαμε ακρη τι γινεται με τα αθληματα; εγω που δηλωσα εμ τα χρονικα ορια ειναι του εμ η' των όπλων; η προκηρυξη δεν ειναι καθολου σαφης!!! Νομιζω οτι θα απευθυνθω στο γ. ε. σ. μπασ κ βγάλω ακρη

GENERAL
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από GENERAL »

ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΣΕ 1.15 ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΙΣΤΡΑ.
ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΕΤΡΕΞΕ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΣΕ 0.55.
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΣΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΠΛΟΚΗ ΑΣΚΗΣΗ.
ΠΑΡΕ ΑΛΤΗΡΑΚΙΑ Η ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΨΑΞΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ 20ΚΙΛΑ ΔΟΧΕΙΑ ΝΕΡΟΥ. ΠΑΡΕ ΔΥΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΤΟ.
ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες