Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από lamdar92 »

2640 Ούτε στα όνειρα σας... Κάτω από 2500 χιλιαδες.
Dias

Δημοσίευση από Dias »

TITO έγραψε:
Mathiou1995 έγραψε:DIAS δηλαδή εσάς η γνώμη σας είναι ότι η βάση θα είναι χαμηλή; Έχετε κάποια σοβαρή πληροφορία περί αυτού ή απλές υποθέσεις κάνετε; Κι εσείς όσο και ο ΤΙΤΟ απαντάτε με σιγουριά για χαμηλή βάση όταν οι λόγοι και οι πληροφορίες περί υψηλής βάσης οργιάζουν...
νομίζω πως δεν είμαστε οι μοναδικοί που λεμε για χαμηλή βάση. Είναι και άλλοι. Καλημέρα φίλε μου.
. Κάτι άκουσα.. σμα κοντά ειν τα γιαννενα
Άβαταρ μέλους
Mathiou1995
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Mathiou1995 »

Καλημέρα ΤΙΤΟ να είσαι σίγουρος πως άμα βγεις αληθινός θα είσαι ο πρώτος που θα καλέσω δίπλα στα κοκορέτσια...
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Έχω αρχίσει και πιστεύω ότι θα βγουν ψηλά οι βάσεις και κάποιοι δεν θα μπούμε τσάμπα και θα είναι και η τελευταία μας ευκαιρία μιας και είμαι το 92, τι να πω θα στεναχωρηθούμε αρκετοί αν δεν είμαστε έστω επιλαχόντες έστω κι εκεί θα βαλουμε τα δυνατά μας χ2..
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 277

Δημοσίευση από TITO »

Dias έγραψε:
TITO έγραψε:
lamdar92 έγραψε:Slade σε πάω απλά ρίξε μια μουτζα αυτόν που στα λέει αν ο δικός μου λέει ***** εγώ θα του ρίξω 2 αλήθεια.. γιατί ενας από τους 2 θα είναι μυθοπλασίας χαχαχα καλό βράδυ φίλε
Κάθησα και διάβασα και των δύο σας τα μυνήματα. Λογομαχία για το ποιος έχει το καλύτερο πληροφοριοδότη.lampar 92 μήπως τελικά και ο δικός σου πληροφοριοδότης δεν σου τα είπε και τόσο καλα; Μια ερώτηση απλή και κατανοητή κάνω. Γιατί σίγουρα του slade ο πληροφοριοδότης απλά κάνει λαθος αν εννοεί και η βάση αυτήν που είπε ότι θα είναι για την α.
. ΤΙΤΟ... είσαι στο σώμα ο δικό σου σίγουρα δεν έχει θεμα με τα 2380 ... τώρα τι προσπαθείς να μιλήσεις με κάποιους οι οποίοι δεν ξέρουμε τι είναι. δε ξέρουμε αν έχουν κάνει τα χαρτιά τους.. μπορεί να είναι 1.67 στ ύψος κ έχουν κόμπλεξ... μπορεί να είναι Πακιστανοί που μαθαίνουν ν γράφουν κλπ... αποκλείεται αυτοί να θέλουν ν πάνε εφ.. γράφουν μόνο για σπάσιμο των άλλων... απλά είναι. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΕΣ
Φίλε μου αν και είπες καλά λογια για μένα. Θα σε παρακαλέσω να κάνεις μια χάρη. Μην μιλάς έτσι για κανέναν εδώ μέσα. Είναι τελείως φιλικά τα λόγια μου. οκ; απλά όλοι θα κριθούν κάποια στιγμή για τις πράξεις τους. Η δουλειά μου έμαθε ότι ο κάθε ένας μας βρίσκει κάποια στιγμή τον μάστορα του κ εκεί δεχόμαστε την πρώτη σφαλιάρα και εννοείται συνεχίζονται κατά την διάρκεια τις ζωής. Στο θέμα μας τώρα. Ναι ξέρω ότι με 2380 μόρια δεν έχει πρόβλημα αλλά ότι και να μου έχουν πει περιμένω μέσα στην αγωνία όπως όλοι φαντάζομαι να βγει ο πίνακας. Τότε και μόνο τότε θα ηρεμήσω. Ναι η αλήθεια είναι ότι πήρα το βάρος το να κοιτάω το νήμα εγώ και όχι ο αδερφός μου γιατί πολύ απλά θέλω να μην απογοητεύεται από τις χαζομάρες που γράφουν ορισμένοι. Του είπα κατά λέξη από την αρχή που έκανε τα χαρτιά του. δεν θα ακούς τίποτα και κανέναν γιατί από τον κόσμο θα ακούσεις 1002 πράγματα, οπότε προσηλωσου σε αθλήματα και όλα τα άλλα άστα σε εμένα. Μπορεί όποιος θέλει να το κοροϊδέψει απλά θέλω να το γράψει για να καταλάβω την ανατροφή που δέχτηκε από το σπίτι του.
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

Mathiou1995 έγραψε:Καλημέρα ΤΙΤΟ να είσαι σίγουρος πως άμα βγεις αληθινός θα είσαι ο πρώτος που θα καλέσω δίπλα στα κοκορέτσια...
θα το θυμάμαι φίλε μου. τετοια πράγματα δεν ξεχνιούνται. ελπιζω να πάνε όλα καλά και να φάμε να σκάσουμε από το φαγητό.
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Καλημέρα παλικαρια εύχομαι καλα νεα σε ολους και πολυ υπομονή!
DEA TX

Δημοσίευση από DEA TX »

Εγώ με 2310 στην Α τι πιστεύετε; Θα μπορούσα να πάω και Β με 2510.. ίδωμεν, γιατί είμαι του 93 και πιστεύω πως και για μένα είναι η τελευταία μου ευκαιρία να μπω στο σώμα

TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

KatadromeasAR! έγραψε:2310 Α
εύχομαι καλή επιτυχία φίλε Μου.
TITO
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δημοσίευση από TITO »

KatadromeasAR! έγραψε:Έχω αρχίσει και πιστεύω ότι θα βγουν ψηλά οι βάσεις και κάποιοι δεν θα μπούμε τσάμπα και θα είναι και η τελευταία μας ευκαιρία μιας και είμαι το 92, τι να πω θα στεναχωρηθούμε αρκετοί αν δεν είμαστε έστω επιλαχόντες έστω κι εκεί θα βαλουμε τα δυνατά μας χ2..
ποια βάση θεωρείς ψηλή;
Dias

Δημοσίευση από Dias »

Mathiou1995 έγραψε:Καλημέρα ΤΙΤΟ να είσαι σίγουρος πως άμα βγεις αληθινός θα είσαι ο πρώτος που θα καλέσω δίπλα στα κοκορέτσια...
ρε φίλε κ εμένα.. δεν έχω χολεστερινη
Άβαταρ μέλους
Spyros D.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Spyros D. »

Κατά πάσα πιθανότητα αυτά περί 2600φεύγα αφορούν τη βάση για τους 1500 όλους μαζί (Λογικός, αν όχι και χαμηλός, αριθμός) Μου φαίνεται περίεργο να υπήρχε κάποια πιο συγκεκριμένη και βάσιμη πληροφορία αν δεν είναι έτοιμοι οι τελικοί και διαχωρισμένοι πίνακες.

Και όπως και να χει, άλλο το '11 άλλο το '19, αλλά τι πάει να πει αυτό πέρα από μεγαλύτερο αριθμό αιτήσεων; Μετρημένα κουκιά είναι τα μόρια. Οι καθηγητές βάζουν μεγαλύτερους βαθμούς; Οι μαθητές μαθαίνουν περισσότερε ξένες γλώσσες; Πάνε περισσότεροι ΕΔ; Κάνουμε περισσότερα παιδιά; Ε ντάξει και η τριτεκνία και το 11 υπήρχε, απλά τώρα υπάρχει και στους 25-28. Δεν βλέπω τι άλλαξε που θα μπορούσε να δικαιολογήσει μια τόσο μεγάλη αύξηση στην Α...
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 97

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Πάλι σήμερα τίποτα... Παρασκευή θα τα βγαλουν λογικα
Άβαταρ μέλους
ypopsifios
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από ypopsifios »

Καλημέρα μάγκες,

Το ένα τηλέφωνο μου είπε ψιλή βάση, το άλλο τηλέφωνο μου είμαι βάση 2350 περίπου.

Μας έχει φάει η αγωνία!!

Όποιος ξέρει μιλάει.

Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

TITO έγραψε:
KatadromeasAR! έγραψε:Έχω αρχίσει και πιστεύω ότι θα βγουν ψηλά οι βάσεις και κάποιοι δεν θα μπούμε τσάμπα και θα είναι και η τελευταία μας ευκαιρία μιας και είμαι το 92, τι να πω θα στεναχωρηθούμε αρκετοί αν δεν είμαστε έστω επιλαχόντες έστω κι εκεί θα βαλουμε τα δυνατά μας χ2..
ποια βάση θεωρείς ψηλή;
Τα 2500 μορια και πάνω
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες