Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Dimis1
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Dimis1 »

Τρελά μόρια τα 2640 πάντως για βάση
Άβαταρ μέλους
Naked Snake
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από Naked Snake »

Κύριος Εκπαιδευτής έγραψε:Δηλαδή μάγκες βλέπουμε βάσεις στα 2600; Είναι δυνατόν ; Πολλά δεν είναι ; Τα μόρια μου είναι 2370 το 11 έμπαινες σίγουρα με αυτά τα μόρια. Δεν μπορώ να το καταλάβω... Τουλάχιστον οι πηγές σας είναι έγκυρες έως βασιμες η είναι παπατζες όλα και θα δούμε αλλά πράγματα από αύριο πρώτα ο Θεός...
Χαχαχαχαχα! Ρε τι σχέση έχει το 2011 με το 2019; Το έχεις συνειδητοποιήσει ότι έχουν περάσει 8 χρόνια και ότι το επίπεδο είναι διαφορετικό;
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Slade7 »

E'MK έγραψε:Σαν λογικός άνθρωπος, κανονικά δεν πρέπει να σε πιστέψω. Δεν ξέρουμε ποιος είσαι κ ποιες είναι οι πηγές σου κ αν έχεις. Απο την άλλη, φαίνεσαι σοβαρός στις τοποθετήσεις σου. Έχω 2610 μόρια στην Α κ απο τα λεγόμενα σου είμαι στην απ'εξω. Όπως και να έχει, τα κατάφερες ρε μπαγάσα κ μας τάραξες νυχτιάτικα. Καλή επιτυχία σε όλα τα αλάνια!

Να ξέρεις μακάρι αυτός που μου το είπε και πιστεύω 99% ότι ξέρει τα πάντα μακάρι λοιπόν να πέσει έξω διότι και εγώ έχω 5 φιλαράκια αυτή την στιγμή που μένουν έξω άτομα που το γουστάρουν που θελανε πάρα πολύ την αστυνομία τι να πω δεν ξέρω... ποτέ δεν θα έβγαινα να πω ψέματα εδώ μέσα για να φέρω την καταστροφή και να χαλάσω τα όνειρα κάποιον μακάρι να γινόταν κάτι και να έμπαιναν όσοι το γουστάρουν και όχι οσοι θέλουν για επαγγελματικές αποκαταστάσεις για θέση στο δημόσιο κτλπ μάγκες τα πράγματα εκεί έξω είναι δύσκολα και έρχεται πολύ δύσκολος χειμώνας θέλω να έχω δίπλα μου άτομα που το γουστάρουν άτομα που θα δώσουμε ο ένας στον άλλον ότι έχουμε και δεν έχουμε για να πάμε το βράδυ σπίτια μας όρθιοι συγγνώμη αν σας χάλασα το βράδυ ελπίζω αύριο να μου πουν ότι το 2640 είναι βάση για όλες τις αιτήσεις διότι αυτό σημαίνει ότι θα πέσει σίγουρα η βάση στην Α στα 2400 2350 θα δείξει κουράγιο αδέρφια.

Άβαταρ μέλους
shootmann
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από shootmann »

Αν είναι και στις 2 2640 στην β πόσο υπολογίζεις;
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Επίσης μην ξεχνάτε ότι θα κοπούν πάρα πολλοί μην απογοητεύεστε! Είναι πάρα πολλοί με τατουάζ πάρα πολλοί με πολλά κιλά πολλοί που δεν έχουν τρέξει στη ζωή τους ένα γύρο στο στίβο και θα πανε έτσι γιατί ομίζουν ότι τα έχουν μην απογοητεύεστε! Επίσης βλέπω να πέφτει γερό κόψιμο και στα ψυχοτενχικα οι καιροί έχουν αλλαξει και τώρα είναι υπουργός ένας που δεν λογαριάζει τίποτα είναι σκληρός αγαπάει τα σώματα ασφαλείας και θέλει να είναι μαχιμα με παλικάρια που το γουστάρουν δεν θέλει άτομα που μπαίνουν για μια θέση στο δημόσιο, θέλουν άτομα που θα μπουν στη πρώτη γραμμή και θα έχουν τα Α... Να ανταπεξέλθουν ωστόσο συνέχιστε τις προπονήσεις σας όλα ανατρέπονται!
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Slade7 έγραψε:Να ξέρεις μακάρι αυτός που μου το είπε και πιστεύω 99% ότι ξέρει τα πάντα μακάρι λοιπόν να πέσει έξω διότι και εγώ έχω 5 φιλαράκια αυτή την στιγμή που μένουν έξω άτομα που το γουστάρουν που θελανε πάρα πολύ την αστυνομία τι να πω δεν ξέρω... Ποτέ δεν θα έβγαινα να πω ψέματα εδώ μέσα για να φέρω την καταστροφή και να χαλάσω τα όνειρα κάποιον μακάρι να γινόταν κάτι και να έμπαιναν όσοι το γουστάρουν και όχι οσοι θέλουν για επαγγελματικές αποκαταστάσεις για θέση στο δημόσιο κτλπ μάγκες τα πράγματα εκεί έξω είναι δύσκολα και έρχεται πολύ δύσκολος χειμώνας θέλω να έχω δίπλα μου άτομα που το γουστάρουν άτομα που θα δώσουμε ο ένας στον άλλον ότι έχουμε και δεν έχουμε για να πάμε το βράδυ σπίτια μας όρθιοι συγγνώμη αν σας χάλασα το βράδυ ελπίζω αύριο να μου πουν ότι το 2640 είναι βάση για όλες τις αιτήσεις διότι αυτό σημαίνει ότι θα πέσει σίγουρα η βάση στην Α στα 2400 2350 θα δείξει κουράγιο αδέρφια.

Δε μπορώ να καταλάβω πως βγαίνει μια ''κοινή βάση '' καθώς και το γιατί δεν διαχωρίζεται εξ 'αρχής...

lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 80

Δημοσίευση από lamdar92 »

Φιλακια για αυτούς που λένε 2600+ Βάση.. Επειδή κάτι έμαθα μόλις γιατί έσκασα με αυτά που λέτε και τρελάθηκα πήρα τηλέφωνα.. ετοιμαστείτε να εκτεθείτε και εσείς και αυτός που σας δίνει τις πληροφορίες σας.. παπατζες εγώ με 2340 μπορεί να μην μπήκα όμως αυτα τα περί έμαθα ότι 2640 η βάση βραδιάτικα χωρίς πληροφορίες και απλά για να χαλασετε την ψυχολογία κάποιον ο θεός τα βλέπει.. όση είναι 2400 να Ελπίζετε μάγκες αυτό μόνο η βάση δεν είναι εκεί που πουλάνε η δήθεν πληροφοριακιδες.. έμαθα όμως και δεν πρόκειται να γράψω την βάση γιατί πολύ απλά δεν είναι ακόμα έτοιμα 100% αύριο θα είναι οριστικό και Τετάρτη- Πέμπτη έρχονται αποτελέσματα..2-3 άτομα που λένε αυτό για την βάση στα 2640 λυπάμαι που κοροϊδεύετε ή που σας κοροϊδεύουν..
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

lamdar92 έγραψε:Φιλακια για αυτούς που λένε 2600+ Βάση. Επειδή κάτι έμαθα μόλις γιατί έσκασα με αυτά που λέτε και τρελάθηκα πήρα τηλέφωνα. Ετοιμαστείτε να εκτεθείτε και εσείς και αυτός που σας δίνει τις πληροφορίες σας. Παπατζες εγώ με 2340 μπορεί να μην μπήκα όμως αυτα τα περί έμαθα ότι 2640 η βάση βραδιάτικα χωρίς πληροφορίες και απλά για να χαλασετε την ψυχολογία κάποιον ο θεός τα βλέπει. Όση είναι 2400 να Ελπίζετε μάγκες αυτό μόνο η βάση δεν είναι εκεί που πουλάνε η δήθεν πληροφοριακιδες. Έμαθα όμως και δεν πρόκειται να γράψω την βάση γιατί πολύ απλά δεν είναι ακόμα έτοιμα 100% αύριο θα είναι οριστικό και Τετάρτη- Πέμπτη έρχονται αποτελέσματα.2-3 άτομα που λένε αυτό για την βάση στα 2640 λυπάμαι που κοροϊδεύετε ή που σας κοροϊδεύουν.

Και γιατί να μην πούμε το ίδιο και για εσένα ;

02.00 τα χαράματα πήρες τηλέφωνο και ενόχλησες, ποιον ; Και σου απάντησε ; Τι αγάπη σου έχει ο άνθρωπος... Πω πω.

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Άβαταρ μέλους
shootmann
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από shootmann »

Αδερφέ εμείς με 2370 στην β να ελπίζουμε;
lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Τα λόγια ενός δικού μου ανθρώπου... -χαχαχα για πια βάση μιλάς για αυτήν που δεν έχει βγεί ακόμα..

- ρε λέγε και με έχει φάει η αγωνία γιατί άκου διαφορά..

- το μόνο που μπορώ να πω ότι έχει αιτήσεις αρκετές μέχρι 2600 όμως δεν καλύπτουν τι θέσεις των 1200 σίγουρα αυτό.. αυτά θα τα βγάλει το σύστημα όταν περαστούν όλα..

- θα είναι η Βάση στα 2340;

- όχι όχι με τίποτα αδερφέ νομίζω λίγο ποιο κάτω από 2500 αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο δεν μετράνε πόσες αιτήσεις είναι πάνω από 2500 η πάνω απο 2000.. περνάνάνε μέσα με το όνομα και τα μόρια όταν περάσουν όλες οι αιτήσεις αυτόματα βγάζει την σειρά.. υπάρχουν λίγες αιτήσεις για αύριο αυτό..

-Με γ@μησες

- Ρε φίλε εντάξει ε. φ θα εμπαινες όχι διευθυντής και μία τράπεζα.. καλύτερα να ξέρεις γιατί πάνε για πόλεμο αυτοί η 1500

-καλα ξενερωσα.. (υπάρχει και συνέχεια η οποία ήταν προσωπική) ..

Καληνύχτα

kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

lamdar92 έγραψε:Τα λόγια ενός δικού μου ανθρώπου... -χαχαχα για πια βάση μιλάς για αυτήν που δεν έχει βγεί ακόμα.

- ρε λέγε και με έχει φάει η αγωνία γιατί άκου διαφορά.

- το μόνο που μπορώ να πω ότι έχει αιτήσεις αρκετές μέχρι 2600 όμως δεν καλύπτουν τι θέσεις των 1200 σίγουρα αυτό. Αυτά θα τα βγάλει το σύστημα όταν περαστούν όλα.

- θα είναι η Βάση στα 2340;

- όχι όχι με τίποτα αδερφέ νομίζω λίγο ποιο κάτω από 2500 αλλά ακόμα δεν είναι σίγουρο δεν μετράνε πόσες αιτήσεις είναι πάνω από 2500 η πάνω απο 2000. Περνάνάνε μέσα με το όνομα και τα μόρια όταν περάσουν όλες οι αιτήσεις αυτόματα βγάζει την σειρά. Υπάρχουν λίγες αιτήσεις για αύριο αυτό.

-Με γ@μησες

- Ρε φίλε εντάξει ε. Φ θα εμπαινες όχι διευθυντής και μία τράπεζα. Καλύτερα να ξέρεις γιατί πάνε για πόλεμο αυτοί η 1500

-καλα ξενερωσα.(υπάρχει και συνέχεια η οποία ήταν προσωπική) .

Καληνύχτα

Αν η συνέχεια αναφέρεται σε γκομενάκια, θέλουμε να την ξέρουμε...

Πάντως τρομερός διάλογος, θα πρέπει να είναι ο φίλος που βάζει τα μόρια στον υπολογιστή (;)

Φιλάκια ρουφηχτά

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

lamdar92 έγραψε:Φιλακια για αυτούς που λένε 2600+ Βάση.. Επειδή κάτι έμαθα μόλις γιατί έσκασα με αυτά που λέτε και τρελάθηκα πήρα τηλέφωνα.. ετοιμαστείτε να εκτεθείτε και εσείς και αυτός που σας δίνει τις πληροφορίες σας.. παπατζες εγώ με 2340 μπορεί να μην μπήκα όμως αυτα τα περί έμαθα ότι 2640 η βάση βραδιάτικα χωρίς πληροφορίες και απλά για να χαλασετε την ψυχολογία κάποιον ο θεός τα βλέπει.. όση είναι 2400 να Ελπίζετε μάγκες αυτό μόνο η βάση δεν είναι εκεί που πουλάνε η δήθεν πληροφοριακιδες.. έμαθα όμως και δεν πρόκειται να γράψω την βάση γιατί πολύ απλά δεν είναι ακόμα έτοιμα 100% αύριο θα είναι οριστικό και Τετάρτη- Πέμπτη έρχονται αποτελέσματα..2-3 άτομα που λένε αυτό για την βάση στα 2640 λυπάμαι που κοροϊδεύετε ή που σας κοροϊδεύουν..

Από το τρόπο που εκφράζεσαι έχεις πρόβλημα συμπεριφοράς πρώτον, δεύτερον 02.00 το βράδυ εσύ βρήκες κάποιον στο τηλέφωνο; Ναι οκ και το άμα με κοροϊδεύουν Ποιος ο λόγος να το κάνει ; Ο συγκεκριμένος δεν είναι ένας αστυφύλακας η ένας αξιωματικός απλος ενός τμήματος επίσης έχω ξαναγράψει και παλαιότερα εδώ μέσα είναι φόρουμ δίνουμε πληροφορίες με αυτά που μας λένε και προσπαθούμε να βοηθήσουμε πριν βγει το αποτέλεσμα εννοείται όταν θα βγουν θα δούμε ποιος είχε δίκιο χωρίς βέβαια να σημαίνει κάτι αυτό εγώ δεν βγήκα να πω Η βάση είναι τόση πάει και τελείωσε ακόμα και εγώ έχω τους ενδοιασμούς μου παρόλο που είναι 1% αν είδες τι έγραψα εύχομαι να πέσει έξω αυτός που μου το είπε τώρα αν κάποιοι εδώ μέσα δεν σας αρέσει να διαβάζετε απόψεις και θέλετε να ακούτε μόνο τον εαυτό σας πάνω δεξιά γράφει αποσύνδεση πατήστε το και μην ξαναμπείτε εδώ μέσα είναι απλό.

kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Slade7 έγραψε:Από το τρόπο που εκφράζεσαι έχεις πρόβλημα συμπεριφοράς πρώτον, δεύτερον 02.00 το βράδυ εσύ βρήκες κάποιον στο τηλέφωνο; Ναι οκ και το άμα με κοροϊδεύουν Ποιος ο λόγος να το κάνει ; Ο συγκεκριμένος δεν είναι ένας αστυφύλακας η ένας αξιωματικός απλος ενός τμήματος επίσης έχω ξαναγράψει και παλαιότερα εδώ μέσα είναι φόρουμ δίνουμε πληροφορίες με αυτά που μας λένε και προσπαθούμε να βοηθήσουμε πριν βγει το αποτέλεσμα εννοείται όταν θα βγουν θα δούμε ποιος είχε δίκιο χωρίς βέβαια να σημαίνει κάτι αυτό εγώ δεν βγήκα να πω Η βάση είναι τόση πάει και τελείωσε ακόμα και εγώ έχω τους ενδοιασμούς μου παρόλο που είναι 1% αν είδες τι έγραψα εύχομαι να πέσει έξω αυτός που μου το είπε τώρα αν κάποιοι εδώ μέσα δεν σας αρέσει να διαβάζετε απόψεις και θέλετε να ακούτε μόνο τον εαυτό σας πάνω δεξιά γράφει αποσύνδεση πατήστε το και μην ξαναμπείτε εδώ μέσα είναι απλό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι με τις τόσες εικασίες που έχουμε κάνει όλοι, θα δικαιωθούν μερικοί και θα βγουν να μας πουν '' Σας τα λέγαμε εμείς και δεν μας πιστεύατε ''Εικόνα

lamdar92
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Slade Τετάρτη Πέμπτη θα τα πούμε πάλι.. και τους γνωστούς μου μπορώ να τους περνώ και 5 το πρωί.. τι να κάνουμε αφού τέτοια ώρα τους βρίσκω.. και να ξέρεις οποίος από τους 2 μας πέσει έξω θα εκτεθεί η εγώ η εσύ.. Βάλτο σαν στοίχημα!! Η Slade η lamdar.. οκ; Πάντως το σίγουρο είναι ότι η βάση θα είναι ανεβασμένη και σε αυτό επιβεβαιωθήκαμε όλοι όπως ήταν λογικό. Όταν βγουν λοιπόν τα ξαναλέμε.
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

lamdar92 έγραψε: Slade Τετάρτη Πέμπτη θα τα πούμε πάλι. Και τους γνωστούς μου μπορώ να τους περνώ και 5 το πρωί. Τι να κάνουμε αφού τέτοια ώρα τους βρίσκω. Και να ξέρεις οποίος από τους 2 μας πέσει έξω θα εκτεθεί η εγώ η εσύ. Βάλτο σαν στοίχημα! Η Slade η lamdar. Οκ; Πάντως το σίγουρο είναι ότι η βάση θα είναι ανεβασμένη και σε αυτό επιβεβαιωθήκαμε όλοι όπως ήταν λογικό. Όταν βγουν λοιπόν τα ξαναλέμε.

Το θέμα είναι να μην βάλω εγώ στοίχημα για το ποιος έχει δίκιο, αλλά το ποιος θα μουτζώσει πρώτος την ''άκρη'' του.

Εσας δεν σας ξέρω... Μα εύχομαι να σας γνωρίσω όποιοι και αν είστε...

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης